Na mladima Rijeka ostaje

Started by moreplovac, 19.04.2023, 08:22

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

10.05.2026, 08:50 #750 Last Edit: 10.05.2026, 08:51 by Silvio Dante
Kako se raspast može amorfna tvar, i tkivo koje nikad i ni u jednom trenutku nije sraslo na pravi način?  :bo:

Ne amnestiram deliju. Ali omladinska škola je bezdan, marijanska brazda i pitanje koje visi jednako kako je visilo i 2012. Unatoč moru ulaganja, inovacija, rada, pokušaja itditd...

Makni slučajni efekt Dragovoljca i korist koju smo iz toga izvukli, sve ovo ostalo ne vrijedi pišljiva boba. Toliko.

I
Quote from: encosell99 on 09.05.2026, 22:12Gajo kao što sam pisao odličan natjecateljski trener koji u nekoj krizi rezultata seniora i smjeni trenera može poslužiti kao prijelazno rješenje, a možda i više.

Znači ipak je nešto i do trenera...

E
Quote from: Kostrena on 09.05.2026, 23:40Čudi me kako Tomo Delija na TV-u sve zna, slaže ekipu Sanchezu u emisijama a škola nogometa mu se raspala

Tim više je jučerašnji interviju u Jutarnjem još interesantniji. Govori kako nije sve u GPS-u da je talent najbitniji,  a onda se prema seniorima gura igrač škole kojemu je GPS jedini forte. Najteletiranini igrač pionira ti ne igra (prednost se daje GPS-u i fizici) isti ode u drugi klub , a mi ovdje postavljamo pitanja "što je tim roditeljima da djecu odvode u Pulu" .
Krene se u preslagivanja naprave se dva ,tri dobra poteza pomislis eto škola kreće pravim putem, a ono kita.

E
Quote from: ispod stijena on 10.05.2026, 08:51
Quote from: encosell99 on 09.05.2026, 22:12Gajo kao što sam pisao odličan natjecateljski trener koji u nekoj krizi rezultata seniora i smjeni trenera može poslužiti kao prijelazno rješenje, a možda i više.

U ovom slučaju gotovo pa sve

Mišku je Ivković greška u rangu Palikuće i Cosmija.

Škola samo radi bez ikakvog smjera. Tjera trenera koji vodi ekipu na vrlo visokoj razini. On daje neke bezvezne intervjue i proziva trenera seniora. Kad je već dovodio TV ličnost da mu vodi školu trebo je dovest Samira Toplaka

I
Quote from: ispod stijena on 10.05.2026, 08:51

Nije, delija mu slaze ekipu, crnci moraju igrati(?!?).
I to ne radi diskretno. Mora da se nasi decki osjecaju super kad cuju deliju kako treneru govori ko mora igrati...