Kantrida, Rujevica, Komenovo igralište, Azurna obala, Šmrika...

Started by Vado Magnar, 22.04.2023, 12:13

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

I
A gle, bilo je tu više pizdarija.

Da ne ulazim sada u detalje ovako javno, ima grad putra na glavi (odnosno bivši gradonačelnik), ali ima ga i nadležno Ministarstvo jer je zajebavalo s pomorskim dobrom.

Da se moglo riješiti, moglo se. Nije pa je prošla baba s kolačima i sada smo tu gdje jesmo.

I
Quote from: D2 on 11.09.2023, 15:05
Quote from: Ian Curtis on 11.09.2023, 15:00
Quote from: D2 on 11.09.2023, 14:54
Quote from: Fornax on 11.09.2023, 12:28Ma to treba preuzet klub, ili eventualno Grad Rijeka. Pitanje kad će KN opet bit u stanju organizirat takvo nešto.
U tom slučaju KNA od toga onda ne bi imala ni lipe.

A nije ni ovako imala nešto puno, prihod od ulaznica je išao u dobrotvorne svrhe, a troškove organizacije su pokrivali sponzori.
Ne ulazim u iznose, ali je nešto imala. Je li ih to zadovoljavalo i je li im uopće bilo kakva dobit bila u planu i željama ne znam. Nekoj udruzi je 100€ vau nekoj nije ni 100k€. Samo sam komentirao da  u slučaju, ako organizira netko drugi oni nemaju ništa s tim djelom događaja.

Vjeruj mi na riječ da to nije bilo ništa profitabilno. Niti je ikada tako bilo i postavljeno.

F
Quote from: Ian Curtis on 11.09.2023, 14:59Pa nisu se činile, gazda je to sam izjavio više puta.
Svaka čast gazdi, ali njegova riječ ne vrijedi WC papira na kojem na naškrabana.

Quote from: Ian Curtis on 11.09.2023, 14:59Sredstva su bila osigurana, ali odugovlačenje s dozvolama i onda prekid suradnje sa Social Sportom je učinio svoje.
Cifre kojima je Gazda tada baratao su bile komične.
#degenerik
"Nismo svi bez pršuta na čelu komunjare."
~TIR, 03/06/2026

Quote from: Ian Curtis on 11.09.2023, 15:06A gle, bilo je tu više pizdarija.

Da ne ulazim sada u detalje ovako javno, ima grad putra na glavi (odnosno bivši gradonačelnik), ali ima ga i nadležno Ministarstvo jer je zajebavalo s pomorskim dobrom.

Da se moglo riješiti, moglo se. Nije pa je prošla baba s kolačima i sada smo tu gdje jesmo.
Ma sve OK, ni ja baš nemam neku pretjeranu želju raspravljati o babama s kolačima niti me to iskreno  žulja.
No svako toliko izađe kako se Kantrida mogla graditi kad je bilo para, a realno je da su pare "ulupane" u potrebniji objekt i da se samo stadion bez svega ostalog nije želio graditi.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Quote from: Fornax on 11.09.2023, 15:16Svaka čast gazdi, ali njegova riječ ne vrijedi WC papira na kojem na naškrabana. 

Pa vrijedi više riječ nekoga tko ima 1 (jedan) sagrađen stadion od konstatacije nekoga sa 0 (sagrađenih).
Napišite da je Rijeka prva, je*em li vam sve!

Rijeka je lijepa priča od samog svog postanka.

Quote from: Fornax on 11.09.2023, 15:16
Quote from: Ian Curtis on 11.09.2023, 14:59Pa nisu se činile, gazda je to sam izjavio više puta.
Svaka čast gazdi, ali njegova riječ ne vrijedi WC papira na kojem na naškrabana.

Always keep them guessing, my G.
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

Ako sam ja to kroz godine dobro čitao, sredstva su u više navrata bila osigurana, ali tad nije bilo dozvola.

No postavlja se pitanje svih tadašnjih brojeva jer ako se dobro sjećam, taj mega stadion je trebao koštati 50 milijuna eura. I to 50 ukupno, za stadion i komercijalni dio koji je dakako bio i ostao jedini problem u cijeloj priči.

A na kraju je ta zbrda-zdola Rujevica, izgrađena na ravnici u odnosu na stanje Kantride, koštala skoro 30. Pampas pun svojih mana i para ispod stola, pranja novca i ostalog je ispao 80 milijuna.

Tako da se s jedne strane zgražam na pomisao što bi bilo sa klubom da su ga ikad i izgradili, ili počeli graditi prije korone nekad, i koliki bi to trošak bio svake godine. Ja ne znam kako išta ozbiljno dolje danas može koštati manje od 100 milijuna eura.
#navodninavijač

F
Hilton Costabella je narastao s najavljenih 50 na službenih 100 milijuna. Ne znam koliko su te brojke pouzdane, uključujući onu za Pampas (pitaj Boga koliko je uopće ukradeno).

Hilton je dječja igra u odnosu na kompeks stadiona i pratećih sadržaja što su nam pokazivali na renderima.

Tu je vjerojatno jedno dvjestotinjak ljudi vidjelo šansu za omastit brk.
#degenerik
~TIR, 03/06/2026

Za Dnevnik Kanala Ri Denis Povh razgovarao je s bivšim igračem Rijeke Igorom Budanom i predsjednikom kluba Damirom Miškovićem.

Za kraj razgovora Damir Mišković najavio je novosti oko mogućeg povratka na Kantridu, mjesta kojeg navijači smatraju jedinim domom kluba.

-" Tu ne bi smio puno govorit, osim da radimo i zbilja ozibljno radimo, za mjesec dva će se vidjet neki pomaci u svemu tome . Neće se to počet graditi još dva mjeseca, prije Nove godine ja se nadam. Za sada je sve pozitivno, uključeni smo svi od grada do nas, puno toga za napravit oko toga, ali mi se pozitivno nadamo da će bit u redu, bit lijepo iznenađenje, a onda nam poslije tih stvari ostaje puno,puno posla , tajnovit je bio Mišković

Kako doznajemo, dok god se ne riješe dozvole oko popratnih sadržaja izvan stadiona, investitori svoj interes ne žele pretočiti iz usmenog u pismeni.

-"Vjerujem da će nam bit lakše poslije ovih par poteza do nove godine , poručio je Mišković
Nama je Rijeka sve mi živimo zbog nje

Lijepo, da malo podignemo energiju kluba i grada na jos vecu razinu.
Rijeka u srcu, Armada do groba!

Quote from: Marin_ri on 21.09.2023, 20:23Za Dnevnik Kanala Ri Denis Povh razgovarao je s bivšim igračem Rijeke Igorom Budanom i predsjednikom kluba Damirom Miškovićem.

Za kraj razgovora Damir Mišković najavio je novosti oko mogućeg povratka na Kantridu, mjesta kojeg navijači smatraju jedinim domom kluba.

-" Tu ne bi smio puno govorit, osim da radimo i zbilja ozibljno radimo, za mjesec dva će se vidjet neki pomaci u svemu tome . Neće se to počet graditi još dva mjeseca, prije Nove godine ja se nadam. Za sada je sve pozitivno, uključeni smo svi od grada do nas, puno toga za napravit oko toga, ali mi se pozitivno nadamo da će bit u redu, bit lijepo iznenađenje, a onda nam poslije tih stvari ostaje puno,puno posla , tajnovit je bio Mišković

Kako doznajemo, dok god se ne riješe dozvole oko popratnih sadržaja izvan stadiona, investitori svoj interes ne žele pretočiti iz usmenog u pismeni.

-"Vjerujem da će nam bit lakše poslije ovih par poteza do nove godine , poručio je Mišković

g. Miškoviću, sve ste nam dali osim krvi i bubrega, ali ne sumnjam da bi i to da je Vaša krv sa ovoga planeta!

F
#degenerik
~TIR, 03/06/2026

M
Quote from: Projeto on 21.09.2023, 21:03
Quote from: Marin_ri on 21.09.2023, 20:23Za Dnevnik Kanala Ri Denis Povh razgovarao je s bivšim igračem Rijeke Igorom Budanom i predsjednikom kluba Damirom Miškovićem.

g. Miškoviću, sve ste nam dali osim krvi i bubrega, ali ne sumnjam da bi i to da je Vaša krv sa ovoga planeta!

da postoji opcija peterostruki like sad bi bio idealan moment

QuoteNeće se to počet graditi još dva mjeseca, prije Nove godine ja se nadam.

Znači neće se početi graditi jos dva mjeseca, ali nada se PRIJE NOVE GODINE!

Hvala Miško.

Nije to rekao. Poslušajte ponovo.

Prije NG bi trebalo biti nekakva objava, vijest, nešto, ali ne start ikakve gradnje. Za to bi još trebalo pricekati, sto i je logično.

Nadajmo se da će nešto biti od toga, kao i nekakav značajni investitor u klub.