Kantrida, Rujevica, Komenovo igralište, Azurna obala, Šmrika...

Started by Vado Magnar, 22.04.2023, 12:13

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Mogao je reći nikada i da se vise ne zamaramo s time.
Volim grad koji teče

K
Quote from: LenRi on 20.11.2024, 20:23Trebalo je odmah napraviti pravi stadion na Rujevici
Konačno da je netko to napisao

Bilo bi idealno da nije na Ruji, jer ima adekvatnijih geo-prometnih lokacija (ali trebalo je opariti Linićevu ekipu s terenima na Ruji), no da - trebalo se ici u novi stadion i adio.

Raditi ikakav veci projekt na prometno-infrastrukturnoj lokaciji kakva je Kantrida bi bio izazov i za bogatije gradove i sposobnija vodstva od ovih nasih dibidusa.
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

Iskreno nadam se da novog stadiona na Kantridi neće biti. Bar ne pod ovim uvjetima koji se navode i s ovim ljudima koji su uključeni u priču.
Treba jedna reset tipka po tom pitanju.

R
Ja vidis bas mislim suprotno...
Ne vidim kako bi se nasao drugacije investitur ako nema osobnoga interesa a samo od stadiona , kluba i  HNL sigurno nece vratiti investiciju...vrhunska pozicija, predivan project,  setnice,  locali, hotel, neboderi,  plaze , tradicija... pametnome dosta

Quote from: Vado Magnar on 20.11.2024, 21:38Iskreno nadam se da novog stadiona na Kantridi neće biti. Bar ne pod ovim uvjetima koji se navode i s ovim ljudima koji su uključeni u priču.

Quote from: Vado Magnar on 20.11.2024, 21:38Iskreno nadam se da novog stadiona na Kantridi neće biti. Bar ne pod ovim uvjetima koji se navode i s ovim ljudima koji su uključeni u priču.

Koji su to ljudi ukljuceni u pricu?

Gle, jasno je da ili ce biti ovako (ili nesto slicno) ili nece biti. To bi trebalo biti jasno svima koji znaju racunat.

L
Quote from: Snjesko on 20.11.2024, 22:02

Koji su to ljudi ukljuceni u pricu?

Gle, jasno je da ili ce biti ovako (ili nesto slicno) ili nece biti. To bi trebalo biti jasno svima koji znaju racunat.
Mene isto zanima o kojim se ljudima tu priča? Možda ne znamo cijelu priču

Quote from: LenRi on 20.11.2024, 22:04Možda ne znamo cijelu priču
Ti si stvarno mislilo da znaš cijelu priču?
#degenerik
"Nismo svi bez pršuta na čelu komunjare."
~TIR, 03/06/2026

L
Quote from: Fornax on 20.11.2024, 22:18
Quote from: LenRi on 20.11.2024, 22:04Možda ne znamo cijelu priču
Ti si stvarno mislilo da znaš cijelu priču?
Pa nisam, zato i pitam ove koje znaju nešto više, o kojim se ljudima radi. Ili je to neka tajna?

R
Osjećam se kao prvašić. Svi veliki dečki znaju nešto što ja neznam :jbg:

Kako koji ljudi? Pa Mišković i ova gradska uprava. Količina dezinformacija koju su plasirali u vezi Kantride kroz godine je enormna. Moje povjerenje su izgubili.

R
Znaci ti se nadas da od novoga stadiona nece biti nista jer si izgubio povjerenje u Miska i gradsku upravu ?

Quote from: Vado Magnar on 21.11.2024, 09:37Kako koji ljudi? Pa Mišković i ova gradska uprava. Količina dezinformacija koju su plasirali u vezi Kantride kroz godine je enormna. Moje povjerenje su izgubili.

F
Koliko ce drzava izdvojiti za poljud i maksimir? Neka daju jednako toliko love i Rijeci i neka se Rujevica "zaokruzi" i natkrije  da dobijemo normalan stadion i nek nas prestanu vise lagati  i rajcati o novoj Kantridi! Svim srcem sam za Kantridu, ali jucer sam prestao vjerovati u to! Misko lazes! Jebi se!

I
Quote from: Kostrena on 20.11.2024, 20:44
Quote from: LenRi on 20.11.2024, 20:23Trebalo je odmah napraviti pravi stadion na Rujevici
Konačno da je netko to napisao

Napisano je to vise puta ovdje uz obrazloženja zašto i kako...
Ali se ide niz dlaku.

Čak ne da lokacija nije dobra nego je u fenomenalna , bez obzira za tu neke price oko zemljišta.
Mogao se jednostavno razviti jedan novi centar unutar samog grada, toliko prostora ima još samo na Grobniku (govorim i o tom trenutku) ili da je bio negdje na Martinkovcu.
To su jedini pozicije gdje je brza cesta i relativno lak silazak i ulazak sa iste

Quote from: Ro-Ro on 21.11.2024, 09:43Znaci ti se nadas da od novoga stadiona nece biti nista jer si izgubio povjerenje u Miska i gradsku upravu ?

Quote from: Vado Magnar on 21.11.2024, 09:37Kako koji ljudi? Pa Mišković i ova gradska uprava. Količina dezinformacija koju su plasirali u vezi Kantride kroz godine je enormna. Moje povjerenje su izgubili.

Ajmo se ne odnositi prema tako važnim pitanjima kao da smo djeca iz osnovne škole. Ili si za ili si protiv. Valjda ima više nijansi.

O stadionu smo raspravljali više puta i priča je sve samo ne jednostavna. Jedan dio priče je da se mulja s renderima i s neboderima. Ono što je na fotkama ne korespondira onome što bi trebalo biti prema onome što je rečeno. Zatim, Mišković stalno izlazi s ovakvim, pa s onakvim nacrtom stadiona, s jednim pa s drugim rokovima. A i u drugim situacijama vezanim uz sam klub smo vidjeli da Mišković najblaže rečeno izvrće činjenice.
A gradska uprava? Ona, primjerice, proda gradsko zemljište jer je nesposobna sama izgraditi autobusni kolodvor.

I onda bi netko trebao vjerovati njima da neće izigrati povjerenje građana? Mah...
Valjda kad nešto želimo onda to želimo pod određenim uvjetima, a ne bezuvjetno. Pa nismo djeca.  :bo: