Kantrida, Rujevica, Komenovo igralište, Azurna obala, Šmrika...

Started by Vado Magnar, 22.04.2023, 12:13

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Z
Drago mi je da ovo nije naš novi stadion.

Prvi uvjet koji očekujem od novog stadiona je da bude funkcionalan. Da posjet stadionu bude ugodan i udoban u svako doba godine. Ne želim stadion u kojem će kiša zalijevati ne samo prve redove tribina već i zadnje ili još bolje, i s lijeva i zdesna...ili gdje će nas dobro propuhati...to nema nikakvog smisla...

R
Hahahahahaha znaci stvarno sam se uspio upecati na diplomski rad s yotubea...

I tako mi neslavno propadne username i sav kredibilitet na forumu. Znao sam da forumi nisu za mene. Bolje mi je bilo dok sam samo lurkao  ;D  ;D  ;D

Isprike svima, nadam se da ste se lijepo nasmijali  ;D

R

Quote from: Riverpool on 19.10.2023, 16:54Hahahahahaha znaci stvarno sam se uspio upecati na diplomski rad s yotubea...
I tako mi neslavno propadne username i sav kredibilitet na forumu. Znao sam da forumi nisu za mene. Bolje mi je bilo dok sam samo lurkao  ;D  ;D  ;D
Isprike svima, nadam se da ste se lijepo nasmijali  ;D
Ne pojidaj se. Više sreće drugi put.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

A
Aaaa, ta opcija je stara...mislio sam da ima nešto novo. Ja još uvijek nekako vjerujem da će na kraju ići ova verzija, a koja se btw meni nekako najviše dopada.

Quote from: Pesimista on 19.10.2023, 16:46Pošteno, iona
Quote from: TIR on 19.10.2023, 16:43Kao što je kolega rekao, zamoljeno je da se pričeka pa ćemo pričekati. Obzirom da smo javni forum  :)
Pošteno , ionako već znam većinu jer je Rijeka jedno veliko selo. Jedino kapacitet nisam uspio saznati pa me to zanima. (Može i na PM ako netko zna)
Ja živim u gradu i moram priznati da ne znam seoske priče,  ;)  8)  no da sam željan saznati vjerujem da ne bi bilo previše teško.
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Quote from: armada on 19.10.2023, 17:05Aaaa, ta opcija je stara...mislio sam da ima nešto novo. Ja još uvijek nekako vjerujem da će na kraju ići ova verzija, a koja se btw meni nekako najviše dopada.
Verzija raspleta s Kantridom koja bi se meni dopala ne bi bila isključivo samo nogometni stadion, ali to neću vidjeti osim, ako sam ne postanem investitor.  ;D  ;D  ;D  ;D

Z
Quote from: armada on 19.10.2023, 17:05Aaaa, ta opcija je stara...mislio sam da ima nešto novo. Ja još uvijek nekako vjerujem da će na kraju ići ova verzija, a koja se btw meni nekako najviše dopada.

Aha to je ona nakaradna verzija sa rupom prema stijenama...ne kužim u čemu je smisao... Već vidim kako kisnu i smrzavaju se pod stijenama...😂

Zanima me jedino komfor, komfor i samo komfor. Znači nema kiše po tribinama, nema vjetra ni smrzavanja...Ako stadion ne može udovoljiti tom uvjetu, onda što se mene tiče ni ne treba nam... arhitektonske igrice me ne zanimaju, a rupe u zidu ili prema moru još manje...

F
Ne brini, nitko nije dovoljno lud da ulupa milijune na stadion koji nije 100% natkriven.
#degenerik
"Nismo svi bez pršuta na čelu komunjare."
~TIR, 03/06/2026

Z

Quote from: D2 on 19.10.2023, 17:09
Verzija raspleta s Kantridom koja bi se meni dopala ne bi bila isključivo samo nogometni stadion, ali to neću vidjeti osim, ako sam ne postanem investitor.  ;D  ;D  ;D  ;D
Točno tako. Kupi si svoju Kantridu pa gradi što god želiš.
since 01.05.1982. RIJEKA - TETEKS 2:2

Ne mogu vjerovati da znate nesto i da tajite oko Kantride! :)

Ja samo znam da će ju Miško SIGURNO napraviti. Ali to znam već 8 godina.

Koga briga za gradske parazite, bolje da javnost prije sazna da ne bi gadovi bušili nešto na glasanju!

Imate do 18:45:00 CET da nešto otkrijete or else! :)
Napišite da je Rijeka prva, je*em li vam sve!

Rijeka je lijepa priča od samog svog postanka.

Evo novih senzacionalnih rendera jedinog novog stadiona kojeg će te imati priliku uskoro vidjeti.
Trenutno supertajni projekt (ni glavni investitor @TIR nije upoznat). Snimljeno preko ramena glavnog projektanta i izvođača (skoro sam si ruku iskrivio)

Molio bih da sliku dijelite okolo šakom i kapom.

since 01.05.1982. RIJEKA - TETEKS 2:2

Pa ništa ovdje nije natkriveno, u kurac i ti arhitekti...
#navodninavijač

Natkriveno je našom strepnjom u točnih 11.  8)