Kantrida, Rujevica, Komenovo igralište, Azurna obala, Šmrika...

Started by Vado Magnar, 22.04.2023, 12:13

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

..dok god postoje ona strašila na mjestu ria, svi vi koji sada zazivate struku ...ma bit ću fin..uostalom baš bih volio referendum, mnogi bi pali na dupe..
..količina pameti na svijetu je stalna..a stanovništvo raste..

Quote from: Fornax on 21.05.2025, 13:01

Onaj debil što je radio onu peticiju, mislim iz Unije Kvarnera, je nas koji ovako razmišljamo na fejsu nazvao neprijateljima Rijeke.

Ja se nadam da Rinčić neće preko noći zaboraviti šta je ovdje pisala.

Apsolutno ce i Kantrida i sve druge investicije ici malo brze nego dosad, to je jasno receno da je Rijeka propustila vec puno prilika i da ne smijemo biti grad propustenih prilika. Ovo je prilika da se napravi novi stadion po maloj cijeni za grad.
S tim, potpuno se slazem sa onim sto je rekao Racic - apsolutno za privatne investicije, samo grad mora postavit neke uvjete i usput rijesit probleme svojih građana - da svi budu zadovoljni, da investitor zaradi, a zajednica dobije bilo to park/igraliste/trg/vrtic...

Nema se tu sta puno razmisljat, to su ovi koji su dobili 10% bas zato jer su protiv svega. Uvijek ima 10% ljudi protiv svega.

I
ova javna nabava donosi samo jednu prostornu viziju, i to po kriteriju najniže cijene.

odluka o javnom prostoru donese isključivo u zatvorenom krugu naručitelja i ponuđača.

s rokom dovršetka nabave točno nakon 2. kruga izbora (2. lipnja), čime se otvara i financijska obaveza Grada prema ponuditelju u kontekstu sklapanja ugovora, a onda i izrade studije

Ovo su pabirci iz teksta.
Mislim, ovu odluku, ako je točno, je donio čovjek koji je dobio 10 posto. Uvijek ima 10 posto ljudi koji misle isključivo na sebe. Probaj razmisliti, s obzirom da si bezuvjetno za Kantridu, bi li ti smetalo da se naplaćuje ulaz u prostor u krug 500m od stadiona.

Quote from: waf on 21.05.2025, 13:24..dok god postoje ona strašila na mjestu ria, svi vi koji sada zazivate struku ...ma bit ću fin..uostalom baš bih volio referendum, mnogi bi pali na dupe..
Ako aludiraš na mene falio si i šefa i stanicu, da budem fin. ;)
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Quote from: Snjesko on 21.05.2025, 14:36Nema se tu sta puno razmisljat, to su ovi koji su dobili 10% bas zato jer su protiv svega. Uvijek ima 10% ljudi protiv svega.

Kojih 10%? 0,01% marginalne strančice koje jedu rake govnjare. Uvijek neki izgovori, a za to vrijeme Rijeka stagnira i tapka na mjestu.
Ri Or Die

..sad se sjetio.. :neretljak:
..količina pameti na svijetu je stalna..a stanovništvo raste..

Sad su se sjetili da bi natkrivali Rujevicu, a istovremeno su apsolutno za novu Kantridu, tko je tu lud  :bo:

H
Quote from: Igor on 24.05.2025, 12:21https://www.sportcom.hr/sport/nogomet/domaci-nogomet/hnl/mislim-da-bi-trebalo-pruziti-ruku-damiru-miskovicu-i-hnk-u-rijeka-da-se-dovrsi-izgradnja-stadiona-na-rujevici-smatram-da-bi-to-trebalo-hitno-napraviti

Normalno razmišljanje, Kantrida će bit ili neće, a Rujevica postoji i bit će još dugo, treba je završiti i otkupom rasteretiti klub. Makar mislim da ni to neće bitno promijeniti po pitanju buduće politike financiranja kluba.

D
Quote from: heckback on 24.05.2025, 15:26
Quote from: Igor on 24.05.2025, 12:21https://www.sportcom.hr/sport/nogomet/domaci-nogomet/hnl/mislim-da-bi-trebalo-pruziti-ruku-damiru-miskovicu-i-hnk-u-rijeka-da-se-dovrsi-izgradnja-stadiona-na-rujevici-smatram-da-bi-to-trebalo-hitno-napraviti

Normalno razmišljanje, Kantrida će bit ili neće, a Rujevica postoji i bit će još dugo, treba je završiti i otkupom rasteretiti klub. Makar mislim da ni to neće bitno promijeniti po pitanju buduće politike financiranja kluba.

Nakon eventualnog otkupa jedino sto mozemo biti sigurni je da ce postati krumpiriste kao i Kantrida, Krimeja i slicno

LOL, zamisli da Rijeka sport preuzme Rujevicu.  ;D

#degenerik
"Nismo svi bez pršuta na čelu komunjare."
~TIR, 03/06/2026