Kantrida, Rujevica, Komenovo igralište, Azurna obala, Šmrika...

Started by Vado Magnar, 22.04.2023, 12:13

Previous topic - Next topic

Pile, DJ Ed Mraz, Stari grad and 2 Guests are viewing this topic.

https://www.novilist.hr/sport/nk-rijeka/video-rincic-se-sastala-s-miskovicem-svi-se-slazu-da-se-nogomet-mora-vratiti-na-kantridu

Kolega, reci šefici da, s oproštenjem, ne lupeta. Daleko smo od konsenzusa u ovoj temi. Mnoge navijače uopće ne mrzi ideja ostanka na Rujevici.

Plus što nogomet nikad nije otišao s Kantride, i dalje se redovito igra.

EDIT: Okej, "svi smo se složili" i "svi se slažu" nije isto, misim čak i da šupci iz NL-a to znaju, ali clickbait, jel...
#degenerik
"Nismo svi bez pršuta na čelu komunjare."
~TIR, 03/06/2026

Kako nismo blizu konsenzusa. Ima vas 1% u cijeloj Rijeci koji gurate tu neku priču o nepotrebnim neboderima,kao da na Kantridi nema ni jednog nebodera. Ako ide stadion morati će  ići  neboderi i zato neka se gradi sve.

Iskreno ja ne poznam ni jednog navijača Rijeke koji bi ostao na Rujevici umjesto Kantride.

Nogomet je otišao sa Kantride kad je otišla i Rijeka.

Iskreno, radije nek utuku jos desetak mil € u Rujevicu da malo povećaju kapacitet i natkriju istok i sjever i ja zadovoljan.
Kantridu nek obnove i održavaju u svom starinskom štihu, za povremene revijalne utakmice, niže lige i atletiku.
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

Quote from: iSpOd StIjEnA 2 on 19.06.2025, 10:22Nogomet je otišao sa Kantride kad je otišla i Rijeka.
Ne slažem se. OK, Opatije ne igra, striktno govoreći, ozbiljan nogomet, ali ono što je Weitzer ove sezone dole radio je bilo vrijedno tih 5 eura koliko je koštala karta.

Quote from: Uzaludni on 19.06.2025, 10:31Iskreno, radije nek utuku jos desetak mil € u Rujevicu da malo povećaju kapacitet i natkriju istok i sjever i ja zadovoljan.
Kantridu nek obnove i održavaju u svom starinskom štihu, za povremene revijalne utakmice, niže lige i atletiku.
Vidiš, ja ne bi tako. Ja bi dole napravio mali primarno atletski stadion gdje će naglasak bit na top arhitekturi. Znači nešto što bi turisti fotkali. Nešto jednostavno, minimalno, ali umjetnički.
#degenerik
"Nismo svi bez pršuta na čelu komunjare."
~TIR, 03/06/2026

Quote from: Fornax on 19.06.2025, 10:33
Quote from: iSpOd StIjEnA 2 on 19.06.2025, 10:22Nogomet je otišao sa Kantride kad je otišla i Rijeka.
Ne slažem se. OK, Opatije ne igra, striktno govoreći, ozbiljan nogomet, ali ono što je Weitzer ove sezone dole radio je bilo vrijedno tih 5 eura koliko je koštala karta.

Quote from: Uzaludni on 19.06.2025, 10:31Iskreno, radije nek utuku jos desetak mil € u Rujevicu da malo povećaju kapacitet i natkriju istok i sjever i ja zadovoljan.
Vidiš, ja ne bi tako. Ja bi dole napravio mali primarno atletski stadion gdje će naglasak bit na top arhitekturi. Znači nešto što bi turisti fotkali. Nešto jednostavno, minimalno, ali umjetnički.

Ma dobro, pod "obnove i održavaju" nisam mislio na izgradnju novog nogometnog stadiona.
Dal radili novo i obnavljali staro, dole je potreban travnjak, atletska staza, jedna dobra tribina i stijene. Sve ostalo se može preurediti.
Poanta je da nogometni stadion ostane na Rujevici a da se Kantrida uredi u postojećim prostornim gabaritima, bez većih izmjena okolice.
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

Ja ipak biram Kantridu. Da su od prvog dana gradili na Ruji pravi stadion ne bi imao nista protiv prekrizit Kantridu.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

..samo rijeka..
..količina pameti na svijetu je stalna..a stanovništvo raste..

Nije me briga za Kantridu. Navijam za Rijeku, ne za Kantridu.

Ako će nas vracati na Kantridu, nemam ništa protiv, osim ako nas ne namjeravaju parkirati na atletski stadion. Onda ću popizditi i ta vlast koja to napravi će u meni imati vječnog neprijatelja.

Znaci svejedno mi Kantrida ili Ruja. Doduse, ne. Radje bih da ostanemo na normalnoj Ruji. Tu smo osvojili 2 naslova, a na Kantridi niti jedan. Treba Kantridu umiroviti i radi toga.

Ne znam uopće zašto toliko naglašavanje da se mora Rijeka vratiti na Kantridu. Meni to nije uopće napeto.

Ali obavezno je da bude nogometni stadion.

Ajmo mi nazad na našu Kantridu, a onda neka Opatija i slicni igraju na Rujevici po potrebi...

Kad se već izjašnjavamo - ja bih ostao na Rujevici. Dotjerat ju, povezat tirbine, natkrit istok i to je to. Ako se može proširiti - širi. Ako ne i ovo je sasvim dobro.
Kantridu u povijesne knjige. Od nje napraviti neki hibrid atletskog stadiona/spomenika i prepustit ju na korištenje građanima. A Opatiju - u Opatiju.

B
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 19.06.2025, 10:52Ja ipak biram Kantridu. Da su od prvog dana gradili na Ruji pravi stadion ne bi imao nista protiv prekrizit Kantridu.
Pa dobro- graden je kao privremeni, no to ne znaci da nije pravi stadion. Ljepsi i moderniji, komforniji od svih u Hrvatskoj izuzev Opus arene- a da samo zaokruzimo kuteve i natkrijemo imamo isti il jos bolji. Plus sta imamo pogled na more

Ne sumnjam da bi balkanski lopine natkrivanje rujevice uspjeli naplatit toliko masno kao sto bi kostala izgradnja nove Kantride.
Rijeka u srcu, Armada do groba!

Quote from: sthlm1987 on 19.06.2025, 13:53Ne sumnjam da bi balkanski lopine natkrivanje rujevice uspjeli naplatit toliko masno kao sto bi kostala izgradnja nove Kantride.

Pa nije da bi se tada obnavljao Poljud pa da treba uhljebit pol prgave obitelji i drugove iz HDZa.
I da se radi o nekom privatno-javnom partnerstvu vjerujem da bi Miško pripazio na svaki uloženi €. Cifre bi bile astronomske, ne kao gradnja stadiona, ali opet - vjerujem da u klubu znaju kako baratat s novcima.

Quote from: Bobic on 19.06.2025, 13:40
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 19.06.2025, 10:52Ja ipak biram Kantridu. Da su od prvog dana gradili na Ruji pravi stadion ne bi imao nista protiv prekrizit Kantridu.
Pa dobro- graden je kao privremeni, no to ne znaci da nije pravi stadion. Ljepsi i moderniji, komforniji od svih u Hrvatskoj izuzev Opus arene- a da samo zaokruzimo kuteve i natkrijemo imamo isti il jos bolji. Plus sta imamo pogled na more
Jedini pravi stadion  ;).
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡