Kantrida, Rujevica, Komenovo igralište, Azurna obala, Šmrika...

Started by Vado Magnar, 22.04.2023, 12:13

Previous topic - Next topic

0 Members and 7 Guests are viewing this topic.

Nemam ništa protiv, to je dio folklora... postoje principi, postoji tradicija...
Ri Or Die

S
Quote from: Marabunt Campetto on 25.08.2025, 00:11Nemam ništa protiv, to je dio folklora... postoje principi, postoji tradicija...

Teško te pohvatat s tim izjavama... ako si popio koju pivicu, neka si. I ja bih, da nisam na antibioticima. Pogotovo nakon ovoga večeras.

Nemoj meni pisat "nisi čuo onu"... kakvi su ti ovo upisi?
[/quote]

Netko je tu napisao, "gdje je Rijeka tu smo mi" to je za gostovanja...da pozdrave Forza Fiume? I uvijek ide, i nema pjesme i nema tuge. Dosta ih pjeva, nema cuge...
Ri Or Die

Quote from: SandroB on 25.08.2025, 00:14
Quote from: Marabunt Campetto on 25.08.2025, 00:11Nemam ništa protiv, to je dio folklora... postoje principi, postoji tradicija...

Teško te pohvatat s tim izjavama... ako si popio koju pivicu, neka si. I ja bih, da nisam na antibioticima. Pogotovo nakon ovoga večeras.

Trenutno sam u Francuskoj, slušao sam Ferlina na Radio Rijeka i popio gajbu pive.
Ri Or Die

Quote from: bob marley on 25.08.2025, 00:09
Quote from: Marabunt Campetto on 24.08.2025, 23:55
Quote from: SandroB on 24.08.2025, 23:50
Quote from: Marabunt Campetto on 24.08.2025, 23:42
Quote from: SandroB on 24.08.2025, 20:58
Quote from: Marabunt Campetto on 23.08.2025, 22:41...
Do tada, pratim Rijeku na radio Rijeka ili Tv. Kad mogu? Ću uvijek otići na gostovanje. Na nogometni kamp Rujevica? Nije da bojkotiram, pa zato ne idem. NEMAM OSJEĆAJ... ZATO NE IDEM!

Ovo je teški nonsens. Za Ruju nemaš osjećaj i zato ne ideš, ali za Drosinu, Ruglomir, Poljud, ono selo pored Velike Gorice itd imaš osjećaj, pa ideš.

Da, jer su to gostovanja!

Zajebavaš me? Pa nisi valjda kao ovi koji pjevaju Zečića na kraju, jer im je najbitniji provod. Znam ja da je gušt ići na gostovanja (imam ih i ja solidan broj) i malo propuhati ventile, ali ne shvaćam navijače kojima su gostovanja nešto potpuno izvan skupa zvanog RIJEKA.

Znači, doma tjeramo nekakav inat... na koncu i prema klubu samom, jer nam nije lutrija dodijelila "zamjenski stadion", ali kad se maknemo od našeg stadiona i realiziramo "gostovanje", onda ćemo lijepo navijati i ludovati. Jer ćemo se lijepo provesti.

Sorry... znam da sam u očima ultrasa ja u kurcu, ali ovo je meni totalno u kurcu i nema te sile koja me može uvjeriti u suprotno.

"Gdje je Rijeka ti smo mi" je za gostovanja...nisi čuo onu...NA ZAPADU NAŠU SMO MLADOST, UZ RIJEKU PROŽIVJELI MI...TI SI NAM NAJVEĆA RADOST, TISUĆE GRLA NEK ZAORI...NA ZAPADU!
i opet ti sa "zapadom" pa jbt, na novoj Kantridi bi bio centralna pička, ako bi se držao tog zapada. Ili bi ipak otišao na sjever jer je tamo ekipa., pa pjevao o prošlosti. To možeš i na rujevici

Ti još ne razumiješ neke stvari... Mlad si, naučit ćeš.

Na kraju, da shvaćaš? Onda nebi pisao gluposti. "Moja ekipa" kako ti kažeš, nikad neće otići na Sjever. Samo ZAPAD!
Ri Or Die

Quote from: Brzina92 on 25.08.2025, 00:40šta fali sa boemom u duši na kraju tekme?

https://youtu.be/KDO0bBo-S-s?si=0YVImwOE4I4jPcqF

🥁🥁🎺 🪗 Najbolja stvar! Živio bi isto, i volio RIJEKU i više nikoga...
Ri Or Die

Hvala na komplimentu, ali nisam toliko mlad, 47 mi kuca, duže sam pohodio Kantridu nego Rujevicu, jer sam od 92-ge stalni posjetitelj utakmica,tako da mi  ne moraš docirati,jer sam i ja na zapadu proživio svoju mladost doslovno, a ako netko piše gluposti, onda si to ti. Ako nisi razumio moj upis nakon gajbe koju si ulio u sebe, Kantrida će se zarotirati i ono što je bio zapad bi u budućnosti bio sjever. Zato sam ti napisao da bi bio centralna pička ako bi se držao te pjesme koju sam otpjevao mali milijun puta, kao i brdo ljudi koja je pohodila tu tribinu.

Quote from: bob marley on 25.08.2025, 01:13Hvala na komplimentu, ali nisam toliko mlad, 47 mi kuca, duže sam pohodio Kantridu nego Rujevicu, jer sam od 92-ge stalni posjetitelj utakmica,tako da mi  ne moraš docirati,jer sam i ja na zapadu proživio svoju mladost doslovno, a ako netko piše gluposti, onda si to ti. Ako nisi razumio moj upis nakon gajbe koju si ulio u sebe, Kantrida će se zarotirati i ono što je bio zapad bi u budućnosti bio sjever. Zato sam ti napisao da bi bio centralna pička ako bi se držao te pjesme koju sam otpjevao mali milijun puta, kao i brdo ljudi koja je pohodila tu tribinu.

Super 47, ti si na mineralnoj? Samo čovjek bez časti i ponosa je pička. Tebi nebi bio problem navijat za Rijeka Coca Cola? Jer eto, to je to. Ima u imenu Rijeka ali je Coca Cola...
Ne, u budućnosti to me može biti. Može biti samo novo doba. Nije to taj više klub za kojeg si navijao. Nešto je drugo, iako ti samog sebe tješiš. Jer ideš linijom manjeg otpora.
Rujevica je trening kamp, to je rečeno i 2015. privremeno rješenje...
Dok se ne napravi, novi stadion na Kantridi.
Ri Or Die

Quote from: Marabunt Campetto on 25.08.2025, 01:23
Quote from: bob marley on 25.08.2025, 01:13Hvala na komplimentu, ali nisam toliko mlad, 47 mi kuca, duže sam pohodio Kantridu nego Rujevicu, jer sam od 92-ge stalni posjetitelj utakmica,tako da mi  ne moraš docirati,jer sam i ja na zapadu proživio svoju mladost doslovno, a ako netko piše gluposti, onda si to ti. Ako nisi razumio moj upis nakon gajbe koju si ulio u sebe, Kantrida će se zarotirati i ono što je bio zapad bi u budućnosti bio sjever. Zato sam ti napisao da bi bio centralna pička ako bi se držao te pjesme koju sam otpjevao mali milijun puta, kao i brdo ljudi koja je pohodila tu tribinu.

Super 47, ti si na mineralnoj? Samo čovjek bez časti i ponosa je pička. Tebi nebi bio problem navijat za Rijeka Coca Cola? Jer eto, to je to. Ima u imenu Rijeka ali je Coca Cola...
Ne, u budućnosti to me može biti. Može biti samo novo doba. Nije to taj više klub za kojeg si navijao. Nešto je drugo, iako ti samog sebe tješiš. Jer ideš linijom manjeg otpora.
i onda se opet vraćamo na već tisuću puta prožvakanu priču. I ta Kantrida neće biti Kantrida, nego Kantrida Coca Cola. Ali tebi je samo ta Coca Cola prihvatljiva, nijedna druga i to je ok.
 Da se razumijemo, ja sam za izgradnju, ali me ne priječi ići gledati Rijeku kada god imam priliku, gdje god igrala, ali to sam samo ja.
I nisam na mineralnoj, popio sam 4 pive, popio bi još 4 od muke

Quote from: bob marley on 25.08.2025, 01:33
Quote from: Marabunt Campetto on 25.08.2025, 01:23

i onda se opet vraćamo na već tisuću puta prožvakanu priču. I ta Kantrida neće biti Kantrida, nego Kantrida Coca Cola. Ali tebi je samo ta Coca Cola prihvatljiva, nijedna druga i to je ok.
 Da se razumijemo, ja sam za izgradnju, ali me ne priječi ići gledati Rijeku kada god imam priliku, gdje god igrala, ali to sam samo ja.
I nisam na mineralnoj, popio sam 4 pive, popio bi još 4 od muke

Znam i ja, da ta Kantrida neće biti ona Kantrida iz prošlosti...ALI JE NAŠ DOM!
Ri Or Die

https://youtu.be/AmMtCGs5wAc?si=1JtdwrTS8utO1kMB ...

Ima jedan, mali stadion...
Na kojem igra, šampion...
Daj ga zabi, za sve nas STADION KANTRIDA uvijek uz nas...[🎇🎆🧨💥
Ri Or Die

S
Quote from: Brzina92 on 25.08.2025, 00:40šta fali sa boemom u duši na kraju tekme?

Ne fali ništa. Nedavno sam napisao da mi je fora što smo drukčiji od drugih, što ne postrojavamo igrače i vrijeđamo ih.

Problem je kad moje bolesno oko primijeti da je tamo 90% mlađarije koja ne prati utakmicu, nego se dođe izdivljat i vrti uvijek isti repertoar, bez obzira na zbivanja. Ono što mogu lagano zamjeriti Armadi - često ne daju ton utakmici, ne dižu ekipu kad treba.

Pisali smo o tome ovdje; pretprošlu sezonu sam popizdio jednu utakmicu na Kranjči; našima ne ide, vrtimo se oko gola, ne ulazimo, ne završavamo akcije, nema udaraca, sporo igramo, gubimo 1:0 i očito je bilo da to ide prema porazu, a Armada umornim glasovima i uspavljujućim tempom zavija "nemamo para za prostitutke jer mi smo Riječani, jebemo lutke".

Eto... samo to. Boemu u duši svaka čast, iako nije my cup of tea.

U nedostatku vlastitih "boema" prisvajamo tovarske...

A mislim... Ako Boysi mogu pjevati Sandrove pjesme...   ;D
#degenerik
"Nismo svi bez pršuta na čelu komunjare."
~TIR, 03/06/2026

Marabunt uz svo dužno poštovanje, a svi znaju da sam jako fin, ovaj put ću skinuti rukavice i reći bez uvijanja da brate sereš.
Kužim ja tvoju spiku i sve, ali spika ti je šuplja upravo zato jer si pravi navijač. Ideš na gostovanja radi Rijeke, išao bi radi Rijeke na kraj Svijeta, pobrao svakakva sranja i onda nama istima ili sličnima prodaješ priču sad već danima o tome kako za Rijeku u Rijeci ti moraš/smiješ/možeš navijati samo na Kantridi. Ako si nekome u nekom razgovoru rekao "mene živog nećete vidjeti na Rujevici" i to razumijem, ali nemoj nas ostale uvjeravati kako je to jedino ispravno.
Želim ti svu sreću u životu, ali brate mili nemoj molim te više o navijanju za Rijeku samo i jedino ispod stijena. Ja za razliku od tebe ne idem na gostovanja, imam svojih x objektivnih razloga i krivo mi je što ne mogu, ali uskraćivati si tu ljubav zbog nekog u ovom slučaju principa kojeg sam gaziš odlaskom na gostovanja, daljnjim praćenjem i ljubavi prema klubu zbog par tona betona koje se ne nalaze na ovom ili onom mjestu u krugu ovih naših jadnih 10km. Sorry.
Živ mi bio, nemoj što zamjeriti, ali... morao sam.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Quote from: D2 on 25.08.2025, 11:54Ako si nekome u nekom razgovoru rekao "mene živog nećete vidjeti na Rujevici" i to razumijem, ali nemoj nas ostale uvjeravati kako je to jedino ispravno.

+1.

Kolega Campetto mora shvatit da je sam protiv svih (heh) po tom pitanju. Nema potrebe konstantno forsirat taj svoj stav, jer se osim tih ljudi koje spominje (koji kao i on ne idu na Rujevicu, a sutra bi se vratili na Kantridu) nitko ga ne dijeli. I to je ok. Al nemoj smarat.
#navodninavijač