SHNL 32. kolo: Slaven - Rijeka, ponedjeljak 01.05.2023, 18:10h

Started by Gnjusna Izdajica, 29.04.2023, 13:43

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Ubitačnom rasporedu nema kraja,
eto igra se i za praznik prvog maja.

Umjesto za roštiljem, riječke glave lude,
podršku pred ekranom i na tribini nude.

Put za Europu sljedeći protivnik krije,
dokažimo da Slaven crna mačka nije.
since 01.05.1982. RIJEKA - TETEKS 2:2

Utakmica odluke.. Za Europu..
Još jedna teška utakmica protiv armiranog bunkera.

Neka Jakir pita savjet zekića kako ga pobjediti... Onako frendovski
Ovako i onako odlazi iz slavena.

Možda pili naopako, ali ipak je najvažnije sutra ne izgubiti i time zadržiti bodovnu distancu od Slavena. S +4 nad njima četiri kola prije kraja mi smo gotovo sigurno u top4. Poraz bi kreirao masu problema i neizvjesnosti.
btw... igra li Selahi? Čini mi se da je na tri kartona ali nisam siguran.

Na 2 žuta: Banda, Galešić, Janković, Smolčić, Vukčević

Svi ostali živi i zdravi. Selahi je pauzirao Istru zbog žutih, i sad protiv Lokomotive dobio prvi žuti tek. Pod prva tri trenera = 6 žutih u 15 kola. Pod Jakirom 2 žuta u 14 kola.
#navodninavijač

Duboka rijeka!

Šala, šala,....  ;D
Što ste se stisli, plitak potočić. Nitko ne može Rijeku dobiti 4 puta u godini.  8)
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

M
Utakmica protiv Lokomotive je dala do znanja da imamo još kvalitetnih rješenja na veznim pozicijama.
Zakonom ne tako velikih brojeva vrijeme je da se revanširamo Slavenu za zadnje poraze.
Idemo Profa složi nešto.

Dosta promjena.

Liber <-> Janković
Djouahra <-> Marin
Goda <-> Vukčević
Banda <-> Selahi

Iskreno meni sve četiri pozitivne. Duo Dinamo već neko vrijeme ne pruža što se očekuje pa zašto ne ove koji su pod ugovorom. Nais vjerojatno probni rok do kraja sezone, ako ne probije Boseca, neće nikog... Vukčević i Selahi su generalno pred odlaskom za ljeto, Goda je bio vrlo zanimljiv, obično protiv bivših igrači eksplodiraju.

Labović
Danilo - Galešić - Smolčić - Goda
Hodža - Banda
Ampem - Liber - Djouahra
Frigan

#navodninavijač

Glanc nova lijeva strana, Janković out i Selahi koji nije sretan nikad bio kad ga je vadio... Šokiran sam malo.

Baš me zanima rezultat sa oslabljenom mogućnošću duela u sredini, ali kreacijom pojačanom na maksimimu. Protiv slabih bi to trebalo biti OK. Bit će kiša golova!
Napišite da je Rijeka prva, je*em li vam sve!

Rijeka je lijepa priča od samog svog postanka.

Mora da nas Jakir čita pa je to odlučio maknut iz početne postave dinamove igrače  :) .
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Ili to ili su dečki slavili naslov do dugo u noć na poljudu i nisu stigli natrag. Trećeg nema.

Quote from: TIR on 01.05.2023, 17:12Dosta promjena.

Liber <-> Janković
Djouahra <-> Marin
Goda <-> Vukčević
Banda <-> Selahi

Iskreno meni sve četiri pozitivne. Duo Dinamo već neko vrijeme ne pruža što se očekuje pa zašto ne ove koji su pod ugovorom. Nais vjerojatno probni rok do kraja sezone, ako ne probije Boseca, neće nikog... Vukčević i Selahi su generalno pred odlaskom za ljeto, Goda je bio vrlo zanimljiv, obično protiv bivših igrači eksplodiraju.

Labović
Danilo - Galešić - Smolčić - Goda
Hodža - Banda
Ampem - Liber - Djouahra
Frigan

Čitam zapisnik i išao sam napokon guglati tko je bio ovaj Ivan K. Apaš po kojem im se zove stadion. Mislim da sam valjda 10x to htio napraviti, ali zaboravio valjda za 5 sekundi. Uglavnom lokalna legenda.

https://lokalni.vecernji.hr/gradovi/stadionu-ime-po-kuseku-apasu-sinagogi-po-svarcu-8673

A vidim da sudi i krvnik sa juniorske utakmice Dinamo - Rijeka kojega su u NL prozvali. Mladi sudac, bit će dugo u HNL-u, ako je pokazao poslušnost, a očito jest. Naviknimo se.

EDIT: Jović opet VAR. Mislim da nam nije ove sezone još sudio, ni jednom nakon ispunjene HNSove misije u finalu kupa? Možda bude i ovo finale. Da dobije dvije medalje, zaslužuje.

01.05.2023, 17:42 #12 Last Edit: 01.05.2023, 17:45 by 🔵 D10S ⚪️
Quote from: Projeto Shalom on 01.05.2023, 17:34Čitam zapisnik i išao sam napokon guglati tko je bio ovaj Ivan K. Apaš po kojem im se zove stadion. Mislim da sam valjda 10x to htio napraviti, ali zaboravio valjda za 5 sekundi. Uglavnom lokalna legenda.

https://lokalni.vecernji.hr/gradovi/stadionu-ime-po-kuseku-apasu-sinagogi-po-svarcu-8673

Zanimljivo. Da je rijec o recimo Bezlicnom koji je eto dobio novi stadion i da cujem ime stadiona Apaš rekao bi da je rijec o nekom turskom sponzoru  :) .

I naš stadion bi trebao nositi ime neke naše legende, npr Desnica ili netko drugi.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Čohar Arena lijepo zvuči.

A što se tiče nas, nemam ništa protiv Desnice, ali neka čovjek još dugo poživi. Nema smisla zvati po živim ljudima jer teoretski može bilo tko puknuti na živce i završiti u zatvoru radi obnaživanja u Autotroleju i traženja od baba koje se vraćaju sa place da ga povuku za šparogu.

Nazivanje bilo čega po živućima je degutantno, to nije hommage nego kult ličnosti.

Slažem se s Projektom, nek Desnica nama još dugo poživi.

Nije ni vrijeme ni mjesto da opet počinjem priču o tome kako u 2023. Rijeka nema ništa nazvano po Peri Radakoviću, ali mislim da ni mi "internet ratnici" ne činimo dovoljno po tom pitanju.

Što se tekme tiče, nervozan sam... Ne baš pozitivno.
#degenerik