SHNL 32. kolo: Slaven - Rijeka, ponedjeljak 01.05.2023, 18:10h

Started by Gnjusna Izdajica, 29.04.2023, 13:43

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

I još nešto.. nitko neće Rijeku 4x zaredom dobiti!  :neretljak:
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Rijeko moja najljepša si znaj

F
NERETLJAK!

(stani, još imamo doma Dinama *pljuc* *pljuc* *pljuc*)
#degenerik
"Nismo svi bez pršuta na čelu komunjare."
~TIR, 03/06/2026

A
Po meni danas los Veiga i očekivao sam da ga ranije izvadi van. Vrhunski Hodza, Frigan, Banda. Jako dobri Smola, Galesic i Goda koji je sve bolji jer na početku nije bio za ništa

M
Profa priprema ekipu za reć dinamu "evo vam ih nazad".
Ampem, dobar i prema nazad, velika količina trke pa ga nagradi, Banda baš dobar igrač, od pregleda igre do one touch pass. I smirenost, ko špricer hladan.
Drago mi je za Frigana, samo nek trpa.
I primijetio sam da već par utakmica Gajzler na klupi s prvom momčadi (jedno vrijeme ga unije bilo), dali se to priprema za prvu momčad i za produženje ugovora?
Idemo dalje.

F

#degenerik
~TIR, 03/06/2026

Quote from: Projeto Shalom on 01.05.2023, 20:08I tako Slaven pada tamo za šta je i sinonim - osrednjost. ...
Zekić sljedeći posao Šibenik ili Gorica, ovisi tko ispadne.
...
Nakon utakmice Zekić je u izjavi natuknuo kako je upravo ta njihova stalna osrednjost razlog zašto je dignuo sidro.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Neću nikakve euforije, histerije, depresije i sve te ije nakon utakmice pa sam odlučio ne pisati odmah isti dan.
I sada nakon prespavane noći mogu euforično kazati "evo im ga na!". Opustio se Slaven, mislio je staviti još jednu recku, ali se poskliznuo u nabujali potočić koji svakim danom, sve više i više buja i raste kako se u njega slijevaju nove kapi.
Želio bih naglasiti nešto po meni jako bitno, a to je naš treći gol. Onaj gol je pao iz drugog pokušaja iste akcije koju smo imali koju minutu prije. Ponavljam tko nije s dovoljno pažnje pročitao, drugi pokušaj iz iste akcije. E sada, ima i jedna kvaka, Obje je "zakuhao" Grgić, valjda nije samo do toga. :-[
Napustimo malo depresiju i  vratim se u euforiju, ako sve bude išlo svojim redom, onda onima manje analitičnima, najavljujem neka pripaze na sljedeću fazu (ne očekujte to odmah sljedeću utakmicu tu treba i malo što se kaže soli ili prevedeno pojedinačne kvalitete). Napadi s većim brojem priključenih igrača u i oko 16m.

Ono što me jučer obradovalo je rotacija igrača. Nije bitno jesu li ovi koji su ostali na klupi "kažnjeni" ili se samo tražilo gladnije (da, da, Jakirović je u svojoj izjavi na kraju utakmice upotrijebio Kekovski izraz GLAD), ali Rijeka ima igrače za rotaciju i to je valjda sada svima jasno. Jučer je Hodža zabio gol, bio rame uz rame Bandi cijelu utakmicu, dečko se odmorio jednu utakmicu tjelesno i psihički "napunio baterije". Smolčić odigrao opet solidno u paru s Galešićem, toliko OK da vjerojatno nitko od nas dok smo gledali utakmicu nismo se zapitali di su Dilaver i Mitrović. Na kraju je opet bio i Katica za sve pa odradio i desnog beka. Liber, OK možda malo manje zapažena utakmica, no nije to bilo loše, ako ćemo biti baš Fornaxovski raspoloženi rekao bih u rangu solidnih Jankovićevih partija (možda je i do pozicije ? koja pati na način kako mi igramo). Bilo je tu onih "nevidljivih" stvari.  Banda opet dobar, ne znam kako vi, ali ja imam lažni osjećaj kao da je on kod nas već pun kufer vremena. Tako mi se nekako s lakoćom uklopio u ekipu, barem to tako izgleda na terenu. O ovim drugim "starosjediocima" u ekipi neću trošiti tipkovnicu potrajalo bi pisanje, a nekako mi se i ne da (valjda mi je takav dan, svi odigramo prije ili kasnije koju slabiju utakmicu ;) )
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Fina pobjeda. Vrhunsku partiju su pružili Hodža i Galešić. Odlični Frigan, Banda, Grgić, Ampem. Ostali ok, s time da su po meni lošiju partiju pružili i Smolčić i Veiga. Nije bezveze Jakirović ubacio Krešića. Time je začepio dvije rupe - Veigu koji je odigrao valjda najslabiju partiju u našem dresu i Smolčića koji je gubio duele s Krstanovićem. Krešić je dobro odradio posao i lijepo čistio te visoke lopte, a Smolčić je zatvorio desni bek gdje je Veiga bio prepropusan.
Po meni je kriminalan bio Janković. Imam dojam da je svaki duel izgubio, Ne znam što mu se dogodilo, ali očito je u padu.

A Djuahra? Opet još jedna partija "nit smrdi, nit miriše". Dao bi mu još prilika, ali... vrijeme mu curi.

btw... Volio bih vidjeti njihovog Hodžu kod nas. Dobar je. 

Quote from: Bobic on 01.05.2023, 21:08Da ne nabrajam sve odlicne danas koje ste vec naveli svi, ja bih dodao da se nadam da nije djuarha vec otpisan...nije bio medu boljima danas, ali ima neki potencijal, obrambeno se borio, imao odlican sut samo da ude jedna...iritira cesto sa odgodom dodavanja i potezom previse. Ali radije ga forsirat sad ovih par kola umjesto marina, mozda proradi a nas je i mlad

pa znaš šta, opet je prvi dio tekme bio slab, definitivno nije izgledao kao netko ko će ovdje ostati, međutim kako je vrijeme odmicalo ipak je bilo pomaka, pogotovo ono kad je oduzeo loptu za kontru pa su mu kao sudili prekršaj..

nezz, ajmo još malo vidjeti kroz ovih 5 tekmi..

Quote from: Fornax on 01.05.2023, 21:13
Quote from: Projeto Shalom on 01.05.2023, 20:08Kao navijač pobjedu posvećujem Grgiću, Hodži, Bandi i Liberu.
Pa sad, ovaj... Ako kažem da je Liber danas bio u onom svom "mlitavi kadet" modu, navući ću bijes istrpitelja, ali i biti prilično darežljiv.  ;D

to je činjenica, da ne pada onako lako mogao je opet zabiti, jbt daj uđi u duel muški, nisi više klinac.. dvaput se jučer 'na pogled' srušio, inače i ne tako loš ali mogao je i bolje..

F
Slavenov gazda:

Izjaviti "apsolutno sam zadovoljan" nakon što te glavni kandidat za ispadanje onako isprskao par dana prije...

To može izjaviti samo gazda kluba bez navijača.
#degenerik
~TIR, 03/06/2026

Koja izjava puna izlizanih fraza: skupljanje glava, pozivanje na oprez, apsolutno zadovoljstvo, nema mjesta euforiji. Pitanje je možeš li više izlizanih fraza koristii u jednoj izjavi te duljine.

HNL at its finest!

Meni je pak vrh kad je Zekic jucer izjavio da ga raduje sto dosta momcadi igraju napadacki, da je bas zadovoljam s time  ;D . Covjek bi pomislio da i Zekic gaji ofenzivni nogomet  8) . U jednom trenutku mi se ucinilo da je rekao da ga raduje sto i drugi poput njega igraju ofenzivno ali moguce da sam to sam umislio jer taj dio ne nalazim u clancima  :neretljak: .
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 02.05.2023, 12:31Meni je pak vrh kad je Zekic jucer izjavio da ga raduje sto dosta momcadi igraju napadacki, da je bas zadovoljam s time  ;D . Covjek bi pomislio da i Zekic gaji ofenzivni nogomet  8) . U jednom trenutku mi se ucinilo da je rekao da ga raduje sto i drugi poput njega igraju ofenzivno ali moguce da sam to sam umislio jer taj dio ne nalazim u clancima  :neretljak: .

ma joj e, prodaje pizdarije.. evo on je taman za ovaj rang kluba iako možda i njima ne leži jer ne razvija dovoljno mlade niti igru..

na 'utakmicu po utakmicu' su naveli da je navodno rekao da je u Šibeniku igrao onako kako bi ovi htjeli da igra SB pa im evo na, kužiš, sad su probali igrati.. ma joj, malo kritičnosti mu nebi falilo.. oni su nedavno prodali Zvonareka, sad su mu juče najmlađi igrači bili Crnac 19g, Hoxha 24g i Manaj 24g.. s tim nogometom će k**** prodati..

Crnac ako ga ne vrati dinamo, svakako bi bio zanimljiv, nama je već zabio 2x, ali uz to radi se o jednom od najbržih igrača lige, brzina je uvijek na cijeni..

Quote from: Vado Magnar on 02.05.2023, 09:38....
A Djuahra? Opet još jedna partija "nit smrdi, nit miriše". Dao bi mu još prilika, ali... vrijeme mu curi.
...
Ja ga npr. namjerno nisam htio spominjati u mom postu, čemu kvariti upis. Da sam trener (a nisam) ovim njegovim zadnjim nastupom bi mi vjerovatno kroz misli prošlo probati nekog juniora.

F
Ovo što je Veiga napravio kod Krletovog gola je meni jednostavno neprihvatljivo.

Pa on se praktički izmakao lopti.
#degenerik
~TIR, 03/06/2026