Ostale lige - od Slovenije do Južnoafričke Republike i opet natrag

Started by Vado Magnar, 09.05.2023, 12:26

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Topic za sve lige koje ne spadaju u ligu petice i/ili HNL

Ajmo započet urnebesno i egzotično!
Dakle, Slovenija!
Ne znam jeste li popratili događaje vezano uz finale slovenskog kup, ali bilo je napeto i zanimljivo. Pogotovo zato što je Tolić, kojeg smo neko vrijeme i mi sami htjeli dovesti iz Dinama, napravio kolosalnu glupost i time doveo do toga da ga se maltene protjera iz kluba. Inače u Mariboru igra redovito, odlične brojke je postigao u ovoj sezoni, ali način na koji je izveo jedanaesterac i na kraju debelo kumovao porazu u finalu kupa pokazao je o kojem se mandrilu radi. Na kraju neće ga protjerat iz Maribora, ali neće produžiti posudbu s njime.

Više detalja kao i snimka pucanja penala na:
https://www.index.hr/sport/clanak/maribor-je-imao-penal-u-101-minuti-za-kup-pogledajte-sto-je-tolic-napravio/2461169.aspx

Ne kužim dramu, pročitana panjenka je isti klinac kao bilo kakav drugi promašeni penal. Događalo se i najvećima (Totti i sl.).

U našoj zadnjoj službenoj utakmici na Kantridi (3-3 sa Slavenom) Moises je pucao lagano po podu po sredini i golman je pročitao. Nitko nije tražio njegovo protjerivanje nit išta.
#degenerik

Meni je panjenka kao šut podcjenjivački. Kao da suparniku želiš dodati sol na ranu. Glumljenje frajera. Ako se odlučiš na takav šut na nekom velikom natjecanju i promašiš tada očekuj reperkusije. Isto vrijedi i za rabonu ili škorpijona. Da je Higuita promašio onaj scorpion kick svi bi ga ismijavali i pribili na stup srama. Nije, pa je faca.
Kod takvih šuteva nema između. Ili si na štitu ili pod njime.

(btw... Moisesov udarac ne ubrajam u tu vrstu udaraca).

U vrijeme nastanka bio je odraz machizma, vještine, vica. Danas u tome nažalost ne vidim nikakve vještine niti viteštva, samo liniju manjeg otpora, nedostatak ideje i onoga čega muški imaju u gaćama. Da se izvede najjednostavniji udarac odnosno radnja u nogometu. Što za posljedicu ima da "panenku" izvode jazavci poput marka tolića.

Jedini veći nalet blama imam s ovom najnovijom varijacijom na temu, gdje su rođe počele zatvorenih očiju lupati po sredini. Pa šta bog da. Crvenim se ja umjesto njih.

Zato kad poželim vidjeti kako se izvode penali, upalim si par videa sa kompilacijom udaraca Alana Shearera ili Gabriela Omara  Batistute. A da znate, nije mi loš ni naš Matija Frigan za sada. Da ga ne ureknem. Muški, punom, u stranu, visoko.

Jebo te panenka da te jebo. I meni bi letio momentalno svaki koji u utakmici te važnosti ide s takvom nonšalancijom. Jednostavno si prekrižen, nisi ratnik za bitke koje ja želim voditi. Idi u cirkus.

B
Pratio sam uzivo jucer Pomorac-Opatija...Cime se bavi tocno taj Bogolin da ulupa svake godine toliku lovu u opatiju? Vidim da ima dosta isluzenih hnl imena koja sigurno kostaju 2-3 tisuce e mjesecno ( Kukoc, Junuzovic, Ajayi..jos neki partizanovac itd). Koliko vidim ne suraduje s Rijekom nista( nemamo mladih na posudbi)

http://www.seifert-bogolin.com/pocetna.html

..o počecima neću..hr privatizacija
..količina pameti na svijetu je stalna..a stanovništvo raste..

Evo ga i Krk u 2.HNL 💪
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

Trener Igor Tkalčević :svakacast:
Golman Ivan Vargić :svakacast:

Inače Kustošija, Samir Toplak i Andy Bara ispali u 3. ligu. Zrinski na gol u gostima ušao :neretljak: Bitno da Faye ide za 5 milijuna u Barcelonu

1.5m potvrđeno: https://www.mundodeportivo.com/futbol/fc-barcelona/20230613/1002022955/operacion-mikayil-faye-le-cuesta-barca-1-5-millones.html

5m eventualno sa bonusima. Da se razumijemo i dalje nenormalni novci, očito anomalija-slučaj.
#navodninavijač

Karlovac opet 3. liga

Trener Igor Pamić, igrali još Goran Paracki i Zvonko Pamić. Kad će prijateljska sa Leverkusenom?
#navodninavijač

Quote from: TIR on 18.06.2023, 10:40Kad će prijateljska sa Leverkusenom?
Kad Lkhal napokon dopliva, a uprava pronađe (sada već raritetni) toner za fax.
since 01.05.1982. RIJEKA - TETEKS 2:2

Zrinski nakon penala u euro skupinama.
Naš Zlomislić gađao mjesec, ali na kraju ipak prošli.
Rendulić nadogradio ono što je Jakirović postavio.

Quote from: Vado Magnar on 18.07.2023, 23:07Zrinski nakon penala u euro skupinama.
Naš Zlomislić gađao mjesec, ali na kraju ipak prošli.
Rendulić nadogradio ono što je Jakirović postavio.
Da te su sada imali i malo sportske sreće za razliku od prošle sezone u penalima te događanjima na travnjaku
Forza Fiume ale!

Nogomet je čudo  :svakacast:

Ferencvaroš, kultni mađarski Fradi, klub koji igra na meni jednom od ljepših europskih stadiona novijeg doba, Groupama Areni, koji dosta brsti i uzima i po ovim našim prostorima, u pretkolu LP gubi doma od predstavnika Farskih Otoka.
I to 0:3, da ne bi bilo zabune  8)

I još Stanislav Cherchesov im je trener. Dogodi se jebiga.
Napišite da je Rijeka prva, je*em li vam sve!

Rijeka je lijepa priča od samog svog postanka.

Brutala. Baš gledam i čudim se. Svaka čast tim Farskim otocima. Tamo trava drugačije raste.