Rijeka u medijima, članci o Rijeci,...

Started by D2, 10.05.2023, 22:59

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

Mah, za sada se jedino u Izaka mozemo pouzdati. Loncar nevidljiv, a Buvac ako nema apsolutnu slobodu pisanja onda je to dno dna jer tovarcuge na tom istom Imbexu pisu sve i svasta.

Nego nevjerojatno da je po nekima Bel odradio dobro sudjenje, sad sam procitao analizu Matteonia i nema nikih problema.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

R
Ma sve je to prodano. Kakav Matteoni. To sve treba preskakat. Da hrvatski mediji.

Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Rijeko moja najljepša si znaj

04.03.2024, 18:15 #1039 Last Edit: 04.03.2024, 23:06 by Vado Magnar
https://www.index.hr/mobile/sport/clanak/rijeka-je-odradila-posao-kao-velike-momcadi/2544004.aspx?index_ref=naslovnica_sport_ostalo_m

Opet Buvač. Opet pozitivan članak o Rijeci na Indexu.
Ako želimo više takvuh članaka na indexu onda valja i kliknuti na link i otvoriti ga. Ako se džaba žalimo što nema članaka o nama i k tome pozitivnih.

Kakav provokator ovaj Ćurković sa UPU podcasta..

Kaže "6000+ ljudi na Rujevici, dobra atmosfera.. ZA RIJEKU"

I nakon tog "bit će pun stadion protiv Osijeka jer će ti sigurno doć 400 ljudi u kavez"
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

https://www.nacional.hr/rijecka-mrcina-izgledalo-je-ruzno-i-boljelo-ko-vrag-ali-dobro-sam-ja/?fbclid=IwAR3hl-lZtgc3nSGO18u4JCXc6I5CE2uLfnDMpeija0HUp5D4DFo-0cXTD1k

"Možda je izgledalo ružno na samoj utakmici jer udarac je stvarno bio dosta jak i bolan, ali već je drugi dan bilo sve u redu. Situacija ide na bolje i bit će to sve kako treba. Najbitnije je da je Rijeka na kraju pobijedila, sve ostalo je manje važno", priča nam Radeljić.

"Udarac je zapravo bio iznad skočnog zgloba, a o tome tko će igrati odlučuje jedino i isključivo trener, ali nema brige za Rijeku. Pa baš ta utakmica prošle nedjelje i ozljeda za koju me pitate dokazuje koliku širinu kadra naša Rijeka ima. O tome i više nego dovoljno svjedoči činjenica da je Mitrović koji me je zamijenio u obrani odigrao sjajno, a na kraju još i zabio gol za 2:0! Jedva čekamo Osijek pred opet punim stadionom u toj jedinstveno divnoj atmosferi naše Rujevice", rekao nam je Stjepan Radeljić.

Raskošni play-maker kojeg ozbiljno prati i želi veliki Paris SG, Toni Fruk (22), nakon pauziranja zbog tri žuta kartona vraća se za nedjeljni sudar sa 'Zekinim' trupama iz Slavonije ravne. Vrijeme: 15.00, mjesto: rasprodana Rujevica, derbi: Rijeka vs Osijek.

Niko Janković vjerojatno neće biti u kadru. Njegova ozljeda zgloba zarađena na onom 'netravnjaku' u Gorici traži duži oporavak. Dečko koji je zabio/asistirao za najviše Ri-golova u trening ulazi postupno i Sopić ga, koliko mu god silno vrijedio i dragocjen bio, sigurno neće forsirati u povratku na teren.
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Quote from: vMario87 on 05.03.2024, 13:25Kakav provokator ovaj Ćurković sa UPU podcasta..

I nakon tog "bit će pun stadion protiv Osijeka jer će ti sigurno doć 400 ljudi u kavez"
Baš ne razumijem zašto imaju potrebu tako govoriti. Ok razumijem, ali mi i dalje ne ide u glavu. Pa zar je tako teško baratati objektivnim brojkama?
Zar nije preciznije reći da je utakmicu gledalo oko 7000 gledatelja ili nešto manje od 7000. Onda si promašio za 145. Ako kažeš 6000+ onda si promašio za 855.
A o prodanim ulaznicama da ne govorimo. Tu se brojka bliži cifri od 8000. Što ustvari znači da mi ovo proljeće imamo skoro rasprodan stadion svaku utakmicu.
A onih 400, kojih neće biti 400 nego stotinjak je baš bitno. U najbolju ruku poboljšavaju posjećenost za 5%. Ostalih 95% činimo mi.

Prije 10ak nego stotinjak  :neretljak: .

Z
Ako smo prodali sve ulaznice onda je to 8000 ulaznica. Baš me briga koliko će ljudi od toga doći... nećemo valjda ljude tjerati puškom na stadion...rsdprodali smo stadion... nek' se češe koga smeta...

Jadnik ljubomorni. Neka pita igrače šta im je gore, kada im 6000-7000 ljudi jebe mater na 2m od glave ili nesuvisli žamor na punom Poljudu / Maksimiru 50m od najbliže korner zastavice.

S time da je Rujevica jedini stadion kod nas gdje sve domaće tribine navijaju duže konstantno, ovisno o utakmici, a da nije uvodna pisma na početku.
Napišite da je Rijeka prva, je*em li vam sve!

Rijeka je lijepa priča od samog svog postanka.

Quote from: vMario87 on 05.03.2024, 13:25Kakav provokator ovaj Ćurković sa UPU podcasta..

Lik me iritira samom pojavom za razliku od nekih drugih koji mi dignu tlak tek kad izvale hrpu gluposti na naš račun pa se ohladim nakon par tjedana. Ovaj provokator s hajdukove platne liste je baš 🤮.

https://dijalog.hr/author/alen-fucakgmail-com/

Nikad čuo za ovaj dijalog, ali je novinar bivši djelatnik kluba
MAGICA FIUME

Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 05.03.2024, 14:48

Lik me iritira samom pojavom za razliku od nekih drugih koji mi dignu tlak tek kad izvale hrpu gluposti na naš račun pa se ohladim nakon par tjedana. Ovaj provokator s hajdukove platne liste je baš 🤮.

Nemam problema s navijačkom obojenošću, posebno kod ovakvih neformalnih formata, ali od hajdukovih navijača u medijima rijetko ima zrno objektivnosti. Oni su ili u stalnom strahu od navijačke populacije pa se boje ikada i komentirati (u UPU je pogotovo prisutno jer se on redovno pokrije ušima i kaže no comment, ok njegova stvar ali činiš format dosadnim i jednostranim) ili se moraju stalno dokazivati svom navijačkom puku pa zato idu ta sitna bockanja i omalovažavanje.

Takvi su kakvi su, navikli smo se jbg.