Rijeka u medijima, članci o Rijeci,...

Started by D2, 10.05.2023, 22:59

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

Quote from: worm on 05.03.2024, 15:18https://dijalog.hr/author/alen-fucakgmail-com/

Nikad čuo za ovaj dijalog, ali je novinar bivši djelatnik kluba

Koliko vidim po naslovima i tematici, hrpa antivakserskog niskokvalitetnog desničarskog prosera. Ne znam šta mu to treba...
#navodninavijač

Z

05.03.2024, 19:05 #1052 Last Edit: 05.03.2024, 19:06 by vMario87
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Vukušiću, ako kojim slučajem ovo čitaš, napuši mi se kurčine. Jebe mi se tko te hrani, ni jedan južni ili sjeverni novinar se ovako nama neće čmarit.
#degenerik

08.03.2024, 01:41 #1056 Last Edit: 08.03.2024, 01:43 by Zaf
Dajte ljudi, saberite se. Jedno je navijačka strast a drugo je ljude napadati bzvz. Čovjek je sportski novinar i logično je da ga raduju uspjesi hrvatskog sporta i da ne može stati u rov riječkog kluba i mrziti sve drugo bez ikakvog kriterija.

Osim ako ne želimo biti južnjaci. Ali to može doći kad postoje deseci umjerenih naših novinara pa su svi novi ekstremniji da privuku pažnju.

Riječki novinari i dalje imali luksuz da budu umjereni jer ih nema previše, ali takve stvari i mi moramo shvaćati.

Nemam pojma ako sam prenio poruku sto sam htio, ali ovako prozivanje na forumu ovakvim rječnikom mi je malo bljak.

Umjesto da cijenimo i njegujemo naše novinare mi ovako.

Meni je tvoje postavljanje s visoka bljak.
#degenerik

Svrsavanje i to javno na karcinom hrvatskog nogometa 🤮🤮🤮. Ti si rijecki klaun a ne rijecki novinar.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

S
08.03.2024, 08:30 #1059 Last Edit: 08.03.2024, 08:31 by SandroB
Quote from: Zaf on 08.03.2024, 01:41Dajte ljudi, saberite se. Jedno je navijačka strast a drugo je ljude napadati bzvz. Čovjek je sportski novinar i logično je da ga raduju uspjesi hrvatskog sporta i da ne može stati u rov riječkog kluba i mrziti sve drugo bez ikakvog kriterija.

Osim ako ne želimo biti južnjaci. Ali to može doći kad postoje deseci umjerenih naših novinara pa su svi novi ekstremniji da privuku pažnju.

Riječki novinari i dalje imali luksuz da budu umjereni jer ih nema previše, ali takve stvari i mi moramo shvaćati.

Nemam pojma ako sam prenio poruku sto sam htio, ali ovako prozivanje na forumu ovakvim rječnikom mi je malo bljak.

Umjesto da cijenimo i njegujemo naše novinare mi ovako.

Ne pada mi na pamet njegovati riječkog novinara koji javno slavi golove Brune Petkovića u dresu Dinama, pa još pod ditigentskom palicom najvećeg govna od trenera.

R

Privatni Twitter profil nije javno.
MAGICA FIUME

Quote from: worm on 08.03.2024, 09:47Privatni Twitter profil nije javno.
Netočno.
#degenerik

Vrlo točno...

On nije u funkciji novinara na svom profilu nego u funkciji obične osobe. Koristi ga za promociju dakako i priča tamo i detaljnije nego u člancima ponekad, ali na kraju dana to su njegovi osobni stavovi.

U kojima je dozvoljeno navijat za hrvatski klub kad igra europsku utakmicu, odnosno u kojima je dozvoljeno imati i neka druga, a ne samo "Fiume o morte" mišljenja.
#navodninavijač

08.03.2024, 10:14 #1064 Last Edit: 08.03.2024, 10:15 by ri5gile
onda je to još gore
da mora po službenoj dužnosti pisati hvalospjeve najvećem mulju hrvatskog nogometa, ajde, svašta živ čovjek radi za pare
da privatno veliča to isto... dno
onda to nije navijač Rijeke, onda je to gloryhunter koji se ukrcao na vlak europskog uspjeha, pa malo repkica, Medveščak, Modrić....
blago nama s takvim "navijačima"
haug