Rijeka u medijima, članci o Rijeci,...

Started by D2, 10.05.2023, 22:59

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

V
Quote from: Kostrena on 10.06.2025, 09:21Meni je drago da imamo tu čovjeka koji zna kako novinarstvo ili ono što je ostalo od njega funkcionira i samim time nam može reći koliko je teško gurati Rijeku, koju čita 8000 luđaka bilo gdje.

Druga stvar Patrik je za kućnog novinara gospodin čovjek, i poslovno i privatno.

Barem nije za 100 kuna, nazivao igrače bolesnim narcisima, i javno zvao Pašalića da se javi svom gazdi

I na kraju ljudi mijenjaju mišljenja, ja sam ih ove sezone promjenio 5 puta o Đaloviću, Miškoviću, do igrača najbitnije da je Rijeka u srcu

Kućni novinar se pokazao više puta, posebno kad je rekao da Sopić mora slušati gazdu i kad je napisao onaj tekst pred kraj sezone. Pa kad ga je Sopić nazvao da pita neke stvari se pogubio.

P
10.06.2025, 12:39 #3151 Last Edit: 10.06.2025, 12:45 by patrik-mrsnik
Quote from: Morcic on 10.06.2025, 12:30Puna podrska gospodinu Mrsniku, svaki rijecki novinar koji ce gurati narativ o Rijeci je pozeljan u ovoj medijskoj borbi. Netko je to odlicno napisao neki dan, mitovi da je Rijeka u Istri i da u RH samo Dalmacija ima more trebaju prestati. Jedan grad poput Rijeke, s takvom povijesti i kulturom, takva regija kao Kvarner, najbogatiji i najrazvijeniji dio RH, zasluzuju medijski biti na puno visem nivou nego su sada. Split je medijski neusporedivo popraceniji i razvikaniji a kada se statisticki ogole brojke, mi smo teski zapad za tu bliskoistocnu vukojebinu.

Hvala na podršci!

Inače, glede Frigana, transfer se priprema za ovo ljeto... Dinamo - nula posto. Ne smijem ništa više... Da smijem, već bi se klikalo na VL tutta forza. EDIT: Ne smijem, da posao ne propadne, a ne zbog toga što ne ide u Dinamo pa nije zabavno :)

V
I zašto još nitko nije pokrenuo podcast?

Ja sam imao ideju i sve, ali stalo na tome. Pešekancast.

Kad smo kod Frigana pa i Ivanovića, ako stvarno imamo ikakav postotak od njih, to je barem milijun eura koje ćemo dobiti unutar par mjeseci. Jer neće Frigan za manje od 5-6 milijuna ići, a Franjo je vjerojatno na duplo već u startu. Čak i 5% od svakog je već milijun.
#navodninavijač

V
Quote from: TIR on 10.06.2025, 12:43Kad smo kod Frigana pa i Ivanovića, ako stvarno imamo ikakav postotak od njih, to je barem milijun eura koje ćemo dobiti unutar par mjeseci. Jer neće Frigan za manje od 5-6 milijuna ići, a Franjo je vjerojatno na duplo već u startu. Čak i 5% od svakog je već milijun.

Teško da su milijuni. Postotak ide ako se proda za veći iznos od kupljenog, pa se od razlike isplaćuje postotak.

R
Spominjao se Frigan sa HSV-om

Odkud info da cemo mi dobiti nesto od transfera Ivanovića? Covjek je imao transfer clause,jako bi bilo cudno da je tu uglavljena neka klauzula u kojoj mi imamo postotak od daljnjih prodaja
nananana... rijeka je najbolje od svega...

Quote from: ri je najbolje od svega on 10.06.2025, 14:09Odkud info da cemo mi dobiti nesto od transfera Ivanovića? Covjek je imao transfer clause,jako bi bilo cudno da je tu uglavljena neka klauzula u kojoj mi imamo postotak od daljnjih prodaja
Izlazna klauzula ne mora imati veze s nekim drugim dijelovima ugovora. Znači izlazna klauzula nije ništa drugo do osigurač samom igraču da ga klub mora pustiti ako sam igrač to želi i neki klub je voljan platiti minimalno visinu izlazne klauzule. Nigdje nije u kamenu zapisano da ako postoji izlazna kaluzula da isto tako ne stoji da će klub od sljedećeg transfera uprihoditi xy postotaka ili novaca.
Ne tvrdim, jer ne znam imamo li neki postotak sljedeće njegove prodaje, samo navodim da postojanje iste nužno ne negira postojanje postotka pri daljnjoj prodaji.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

K
Quote from: ri je najbolje od svega on 10.06.2025, 14:09Odkud info da cemo mi dobiti nesto od transfera Ivanovića? Covjek je imao transfer clause,jako bi bilo cudno da je tu uglavljena neka klauzula u kojoj mi imamo postotak od daljnjih prodaja

Mislim da je moguće. Uvijek je stvar dogovora klubova. Možda ovi nisu isplatili punu cijenu izlazne klauzule pa su se dogovorili s NK Rijekom da im uz lovu daju i neki postotak od idućeg transfera.

J
Pa koliko smo mi igrača doveli i prodali sa kojekakvim postocima koje vuku sa sobom od kad su djeca bili, pa valjda smo i mi pametni da stavljamo takve stvari u tude ugovore nekako...

10.06.2025, 14:44 #3160 Last Edit: 10.06.2025, 14:45 by Fornax
DV upravo na Radiju Korzo.

Ameri su bili u klubu.
#degenerik

Pa to je napisao jutros u NL 🙂.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

https://nk-rijeka.hr/u-srijedu-na-korzu-fotografiranje-s-peharom-prvaka-i-rabuzinovim-suncem/

Po postavljanju trofeja na Korzo, u 18:30 sati, građanima će se pridružiti zamjenik gradonačelnice Rijeke Vedran Vivoda.
#navodninavijač

10.06.2025, 15:30 #3163 Last Edit: 10.06.2025, 15:31 by Fornax
Quote from: TIR on 10.06.2025, 15:14https://nk-rijeka.hr/u-srijedu-na-korzu-fotografiranje-s-peharom-prvaka-i-rabuzinovim-suncem/

Po postavljanju trofeja na Korzo, u 18:30 sati, građanima će se pridružiti zamjenik gradonačelnice Rijeke Vedran Vivoda.
@Buranorth
Ako ti netko priđe i šapne "Hail Hidra", to nisam ja i ne poznam tu osobu.

Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 10.06.2025, 14:46Pa to je napisao jutros u NL 🙂.
Kako sam se usudio ne čitat NL tijekom radnog vremena. 🤣

#degenerik

Quote from: Fornax on 10.06.2025, 15:30
Quote from: TIR on 10.06.2025, 15:14https://nk-rijeka.hr/u-srijedu-na-korzu-fotografiranje-s-peharom-prvaka-i-rabuzinovim-suncem/

@Buranorth
Ako ti netko priđe i šapne "Hail Hidra", to nisam ja i ne poznam tu osobu.

Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 10.06.2025, 14:46Pa to je napisao jutros u NL 🙂.
Kako sam se usudio ne čitat NL tijekom radnog vremena. 🤣

Citao si forum jutros a Krkan je zalijepio tekst da ne moras Vukusicu poklanjat klikove 🤗.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡