Rijeka u medijima, članci o Rijeci,...

Started by D2, 10.05.2023, 22:59

Previous topic - Next topic

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

M
 ;D  ;D

Nisam citirao nista jr neznam koja je fora bolja

S
Netko se u tom RijekaDanas dobro zajebava. Toliko ovakvih i sličnih gafova su imali, da počinjem sumnjati da dobro trolaju i zapravo se smiju nama koji grizemo udicu.

Quote from: SandroB on 20.06.2025, 12:20Netko se u tom RijekaDanas dobro zajebava. Toliko ovakvih i sličnih gafova su imali, da počinjem sumnjati da dobro trolaju i zapravo se smiju nama koji grizemo udicu.

Dobronamjeran si. I velikodušan.  :neretljak:

Slažem se, ne znam zbog kojih uspješnih i kvalitetnih tekstova misliš da su ovi gafovi slučajnost ili trolanje.
#navodninavijač

Quote from: TIR on 20.06.2025, 09:44Uvijek može gore...

A može i bolje...

#degenerik

M
20.06.2025, 22:04 #3185 Last Edit: 20.06.2025, 22:04 by moreplovac
Nije baš o Rijeci, ali izdvojio sam citat pa eto prosudite sami. Intervju sa Igorom Jovicevicem.

https://www.vecernji.hr/sport/hrvat-je-trenirao-europskog-protivnika-rijeke-dalovicu-nije-potrebna-moja-pomoc-1870715

Biste li pomogli treneru Rijeke Radomiru Đaloviću ponekim savjetom u pripremi utakmica s Ludogorecom, kada bi vas on to zamolio?

– Najprije, on me neće zvati, a iskreno – ne bih. Uz dužno poštovanje. Najbitniji su vlastita analiza i mišljenje svoga stožera – zaključio je Igor Jovićević.

Zajedno smo Hrvatska

Kakva nula od čovjeka. Pa naravno da je vlastita analiza i miŝljenje tvog stožera nabitnije, ali ono se stvara i informacijama koje sakupljaŝ od kolega. A ovaj... mah. Ne valja se spuštati na taj nivo.

M
https://www.index.hr/mobile/magazin/clanak/arijan-ademi-vec-devet-godina-ljubi-kcer-poznatog-nogometasa-par-ima-dva-sina/2682608.aspx

Šta ovaj moreplovac lijepi članke o Ademiju?
Ima jedna zanimljiva trivia.

34-godišnjem makedonskom veznjaku je velika podrška u karijeri njegova partnerica Andrea Janković, s kojom ima dva sina.
Andrein otac je inače Janko Janković, bivši hrvatski nogometni reprezentativac. On je veći dio svoje karijere, čak devet sezona, proveo u španjolskim klubovima Real Valladolid, Real Oviedo i Hércules. Prije odlaska u Španjolsku po jednu sezonu je proveo u Solinu, Hajduku i RNK Splitu, a tri sezone u Rijeci.

M
Di je danas helikopterod buduceg vlasnika Rijeke?

K
https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/transferi/evo-koliko-je-rijeka-platila-za-posljednje-pojacanje-to-otvara-novi-velik-posao-s-dinamom-15598188?cx_linkref=jl_ia_vezane

Ono kad pročitaš tekst nekoliko puta , tražiš i skužiš da se dinamo spominje jedino u naslovu.Naslovu kojeg vjerovatno nije napravio potpisani novinar ( Lončar ), već ga je netko sklepao da napucava klikove.

R
A nitko da pohvali Đaleta i DRS-a za dahtanje koje dragi Anel spominje kao razlog zašto je došao u Rijeku. Da citiram....
Na pitanje zašto je odabrao Rijeku, Husić ne dvoji...
- Zvali su me trener i sportski direktor, predstavili su projekt i sve mi se jako svidjelo. Bilo je to brzo i jasno - odlučio sam doći.

Svakoga dana u svakom pogledu sve više napredujemo....

M
Svidio mi se tekst, je nakicen,na granici s kicem ali uplifting tekst,svidja mi se.
Treba pozitive i podrske,i nastavit gdje smo stali zadnje sezone.