Rijeka u medijima, članci o Rijeci,...

Started by D2, 10.05.2023, 22:59

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Pa šta? Privatan je klub.

Moju tvrtku grad ne sponzorira ako ostvarim dobar rezultat. Manji klubovi se sponzoriraju jer oni ne igraju na rezultat nego jer im taj novac osigurava egzistenciju, rad s mladima, veće uključivanje zajednice.

Sustav poremećenih vrijednosti, gdje se gradski novac treba dijeliti šakom i kapom nekome čija je životno zvanje trčanje s loptom. To se u praksi radi samo u istočnoj Europi, u ovim našim sranjskim državama gdje je sport izlaz iz siromaštva. Uspio sam od chatgpta izvući neke reference i provjerljive podatke (nakon natezanja gdje je izmislio neke brojke), i spada na par klubova u Europi, ostali ne dobiju ništa.

#navodninavijač

E
17.07.2025, 17:51 #3257 Last Edit: 17.07.2025, 22:15 by encosell99
Quote from: TIR on 17.07.2025, 17:39Pa šta? Privatan je klub.

Moju tvrtku grad ne sponzorira ako ostvarim dobar rezultat. Manji klubovi se sponzoriraju jer oni ne igraju na rezultat nego jer im taj novac osigurava egzistenciju, rad s mladima, veće uključivanje zajednice.

Sustav poremećenih vrijednosti, gdje se gradski novac treba dijeliti šakom i kapom nekome čija je životno zvanje trčanje s loptom. To se u praksi radi samo u istočnoj Europi, u ovim našim sranjskim državama gdje je sport izlaz iz siromaštva. Uspio sam od chatgpta izvući neke reference i provjerljive podatke (nakon natezanja gdje je izmislio neke brojke), i spada na par klubova u Europi, ostali ne dobiju ništa.

Možda sam detaljnije trebao pojasniti. Djelomično se  slažem sa tobom oko financiranja ,ali nagrada za osvojeno prvo mjesto 3500 Eura!!!
Pa nemoj je ni dati,  napiši i uokviri neko priznanje i to je to nemoj se blamirat sa 3500 Eura.

R
Ma ovu nagradu bih im vratio kad im je već tolika frka

A
Quote from: TIR on 17.07.2025, 17:39Pa šta? Privatan je klub.

Je ok privatan je klub i to svi uvjek govore. Evo od danas iz jednog članka:
Nogometni klub Rijeka dobio je 74.418 eura, daleko najmanje. Više od Rijeke dobili  su NK Orijent (88.144 eura), odbojlaški klubovi MOK Rijeka (131.734) i HAOK Rijeka (107.474), rukometni klubovi Kvarner (140.785) FSV (118.479), MRK Zamet (146.268) ŽRK Zamet (134.813), VK Primorje EB (182.938).
Ja se ne slažem s tim klub je privatan jer je klub i 25% gradski. Šta je to 74418 dovoljno za tih 25%? Zašto grad onda barem ne snosi troškove škole nogometa? Ovo je sramota.

Sramota za grad, ali prvo i osnovno moramo dignut glas da drzava financira za novu Kantridu jednako kao za Poljud/Brodaricu i Maksimir. To je prvo i osnovno, onda mozemo dalje.

Quote from: Snjesko on 17.07.2025, 20:59Sramota za grad, ali prvo i osnovno moramo dignut glas da drzava financira za novu Kantridu jednako kao za Poljud/Brodaricu i Maksimir. To je prvo i osnovno, onda mozemo dalje.

Možemo kad lokalna samouprava financira 1 euro za Kantridu. Onda tek možemo na državu.
Udarate po državi jer su dnovinari napisali onaj proljev od članka, a naši lokalni lopovi 33 godine nisu kunu uložili u Kantridu.
Jebote, za 5 milijuna eura ODAVNO se moglo natkrit cijeli stadion, za 2 se moglo riješiti travnjak i drenaža i za još 3 sve ušminkat i imali bi stadion s uvjetima za ligu prvaka za 10 milijuna eura
I to ajde ako ne u 33 onda u zadnjih 12 godina otkad se tamo ne igra se MORALO napravit.
Kad naši lokalni ljevičari i neradnici poduzmu nešto možemo se obratiti državi da SUfinancira kao šta će i Maksimir i Poljud
SPORTSKI ODLAZI!

M
U ponedjeljak se snima nova epizoda podcasta Krepat ma ne molat. Najavljujemo utakmicu s Ludogoretsom te se osvrćemo na odigrane pripreme. Bit će zasigurno kraća epizoda nego prva, vjv sat vremena. Čitamo pitanja gledatelja s Facebooka, Instagrama, YouTubea i X-a, ali mogu i ovdje u komentare ako se moderatori slažu.  :)

20.07.2025, 12:55 #3265 Last Edit: 20.07.2025, 12:56 by Uzaludni
Quote from: Krkan on 18.07.2025, 09:59https://www.novilist.hr/sport/za-bijele-postoji-jedna-misija-jedan-cilj-i-ostvariva-zelja-kad-zagrmi-puna-rujevica-sve-je-moguce/

"U srijedu navečer na predstavljanju novih prelijepih dresova beskrajno se uživalo u zajedništvu, bezuvjetnoj ljubavi za klub, za grad. "

Koji uvod, koliko superlativa, kao da čitam nekakav pamflet partije 🤮
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

:bo: nemoj čitati..
..količina pameti na svijetu je stalna..a stanovništvo raste..

Quote from: Uzaludni on 20.07.2025, 12:55
Quote from: Krkan on 18.07.2025, 09:59https://www.novilist.hr/sport/za-bijele-postoji-jedna-misija-jedan-cilj-i-ostvariva-zelja-kad-zagrmi-puna-rujevica-sve-je-moguce/

"U srijedu navečer na predstavljanju novih prelijepih dresova beskrajno se uživalo u zajedništvu, bezuvjetnoj ljubavi za klub, za grad. "

Prenesena je vijest onako kako je i bilo, puno pozitive zajednistva, i nakon đaletovih par rečenica, pjesma za kraj

B
Inace, koji je background kucnog novinara? Znam da je bio u 24sata i tada postao kucni novinar, ali odakle je inace, nije od prije poznat iz rijeckih krugova..ili je iz zagreba?
Jel bio bar nas navijac? Meni je ostao u negativnom sjecanju na ono neopisivo veselje na golove Petkovica u Europi.
Znam, ne mrzimo bas svi dinamo i hajduk kada igraju Europu, no prilicno sam siguran da se nitko ne veseli kada netko od blizanaca pobjeduje. U najboljem slucaju smo ravnodusni.

Quote from: Ares1312 on 20.07.2025, 14:25
Quote from: Uzaludni on 20.07.2025, 12:55

Prenesena je vijest onako kako je i bilo, puno pozitive zajednistva, i nakon đaletovih par rečenica, pjesma za kraj

Ma sve pet, mozda je to samo do mene i osobnog iskustva, ali kad mi netko ovako sladunjavo nesto govori ili piše meni to izgleda neiskreno  :bo:
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku