Rijeka u medijima, članci o Rijeci,...

Started by D2, 10.05.2023, 22:59

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Općenito su podcasti predugački danas. Ideja je fantastična jer u principu ovisno o razini produkcije, to može biti vrlo jednostavan posao jer trebaš tri osobe, web kameru, laptop i internet. I bam.

I pohvalno je što za razliku od ranije ima dosta različitih grupica ljudi, odnosno nisi osuđen samo na televizije i njihove Elvise Brajkoviće.

Ali sad smo u suprotnoj krajnosti gdje ima previše dobrog materijala koji predugo traje. Možemo sad secirati tko je kome slušljiviji, ali činjenica je da imaš
- HRT Stadion od 1h
- MaxTV SuperSport HNL od 1h 30m
- UpU od 1h 45m
- Tribina od cca 2h
- Ofenziva od cca 2h
+ PSK, klupski prilozi o juniorima i sl.

Na to dodaj 2h utakmice, jebote pa svaki tjedan ti se nudi preko 10 sati sadržaja samo za HNL. Previše da bi pogledao razumno...
#navodninavijač

Pogotovo je previse i predugacko za one koji imaju obitelj,zenu,curu... solerima puno sadrzaja ne predstavlja problem 😀.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Tako je, ajde utakmicu, pivu i forum možeš razumjeti jer ideš s ciljem rasprave sa sugovornikom. Jebiga da mi se baš slušaju te neke face po 2 sata, ma bjež. Nismo Amerikanci pa da imaš po 2h vožnje do posla i nazad svaki dan plus sat vremena do supermarketa pa ubiješ self-help knjigama na podcastu u autu.

Lako je snimiti sat-dva razgovora u opuštenoj atmosferi, ali meni je to lagana tlakica za gledati. I to govorim o samo jednoj emisiji, kamoli njih 5.

UpU je u originalu bio savršen - sat i 15 do sat i pol, ali si imao sve sažetke tako da je tu barem pola sata "terena" i dobro za pregledati. Ovako ne pogledam sve sažetke jer me boli k, neću svojevoljno ić gledat Lokomotiva - Rudeš. Sada je tih pola sata i dalje tamo, malo su i dulji ponekad, ali dosta sadržaja kojeg bez problema možeš premotati i preskočiti, a kad to počnem radit, onda koja je poanta emisije kad idem samo poslušati šta će reć o Rijeci.
#navodninavijač

Z
Dobro je da je ponuda bogata. Sam odabereš što ćeš gledati. Normalno da ne gledaš sve. Ne gledaš ni sve Tv kanale.

Premotam na dio koji govori o Rijeci i to gledam. Ostalo zanemarim.

R
Preskačem državne i repkica dijelove osim kad izgube. Onda mi je fora slušati glupa obrazlaganja.

Ma ja poslušam samo što imaju za reć o Rijeci i našim utakmicama....

Ko bi to sve odradio....

Danas sam poslušao ona 3 osječka klipana, isto imaju podcast nakon svakog kola ali se uglavnom baziraju samo na Osijeku....ali bilo zaninljivo cut sta misle nakon zadnje utakmice...
Nama je Rijeka sve mi živimo zbog nje

Quote from: Vado Magnar on 20.09.2023, 22:02Koji su sad pak ti?
Ti su ti bezlicni 😀
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Z
Kažu znalci na forumima da nam je PR slab.

Jedini problem je što je i ono što navijači pišu po forumu također PR. A taj PR je daleko najlošiji dio kluba.

Quote from: ZZZZ7777 on 21.09.2023, 14:32Kažu znalci na forumima da nam je PR slab.
Kažu i PR profesionalci, ako ti to išta znači.

#degenerik

R