Rijeka u medijima, članci o Rijeci,...

Started by D2, 10.05.2023, 22:59

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Možda zato Sopić je trener,a vi,filozofi poput nas s foruma. I uvijek se gleda,bar sa strane vlasnika,da prije igra igrač koji se lakše može prodati

Čitam interview Andya Bare kojeg je napravio onaj brižni Stjepan Mati i ne mogu vjerovat što ovi pišu.
https://www.index.hr/sport/clanak/dinamo-ima-igraca-od-sto-milijuna-eura-a-jos-ne-igra-za-prvu-momcad/2497611.aspx?fbclid=IwAR1zuzZgwpOlL3-A1NcH6A8hEBp_pzy1WWMgSjUa9cbAu9AKH1Npf0gtVa8

Kao prvo ono što je Tir naznačio:
QuoteTih pet milijuna eura klubovi traže više da bi odbili Dinamo, a ne da bi mu prodali igrača.
Ali kažem sebi dok čitam, vjerojatno se to odnosi na Osijek i Meireza, pa svi znaju da je Frigan za 6m otišao u Belgiju. Ali onda ide iduća rečenica koja je mind-blowing:
QuoteDinamo je kroz zadnje desetljeće kupovinama igrača od financijskog kolapsa spasio i Osijek i Rijeku i druge klubove.
O čemu on? Jedini transfer vrijedan spomena jest onaj Nevistića i Štefulja za 5m €. Što je bila izuzetna prodaja. I može se reći da je time napunjena blagajna kluba. Ali ova glupost o spašavanju klub ja baš vanprostorna i vanvremenska - glupost.

Ima još more gluposti, ali ovo je baš suludo fabriciranje.

R
Specijalni rat protiv Rijeke traje. Di je penal na Smolčiću? To ne komentira niko?

Neka se plavi momci naviknu da mi nase igrace koji nemaju klauzulu ne dajemo za kikiriki. A nadam se da su i klauzule paprene.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

R
Boli ih boli što ne mogu više brstit po Osijeku i Rijeci

Quote from: robil on 25.09.2023, 12:33Specijalni rat protiv Rijeke traje. Di je penal na Smolčiću? To ne komentira niko?

I protiv Osijeka rekao bih. S time da je protiv njih uspješan i Osijek puca po šavovima. Kao da je Osijek stajao na rubu provalije i onda su samo lagano gurnuli u slobodni pad. Da se razumijemo oni su sami generirali gomilu neuspjeha: rasprodaja, loši ulazni transferi, katastrofalni izlet u Europu, itd. A onda je došla mašinerija i pokušajem kupnje Meireza, Žaperovim odlaskom, onom ludom utakmicom i konstantnim omalovažavanjem čak i ono malo stvari koje je Osijek dobro napravio je došlo do toga da je Osijek u strmoglavom padu po pitanju rezultata, atmosfere oko momčadi, odnosa s publikom.

Mi smo ipak dosta žilaviji i već smo više puta prošli to. Dovoljno je sjetiti se '99 i tretmana kojeg smo imali u medijima. Ovo danas je kamilica.

25.09.2023, 18:39 #381 Last Edit: 25.09.2023, 18:39 by Gnjusna Izdajica
Quote from: Vado Magnar on 25.09.2023, 12:29Čitam interview Andya Bare kojeg je napravio onaj brižni Stjepan Mati i ne mogu vjerovat što ovi pišu.
....
O čemu on? Jedini transfer vrijedan spomena jest onaj Nevistića i Štefulja za 5m €. Što je bila izuzetna prodaja. I može se reći da je time napunjena blagajna kluba. Ali ova glupost o spašavanju klub ja baš vanprostorna i vanvremenska - glupost.
Čitam što pišeš i ne mogu vjerovati  :sta:  Kakvih 5m€? 3 za Nevistića i 1 za Štefulja daju 4, zar ne?
since 01.05.1982. RIJEKA - TETEKS 2:2

B
Ogavan Bara i ogavan intervju...kakvo spasavanje-pa nismo u problemima od 2013 (bilo je jacih i slabijih sezona rezultatski ali novcano nije nas nitko spasavao)...dalje-ponavlja se teza da sve ovo nije u interesu hr nogometa..dinamo najbolji, kupi od nas i ostale sirotinje, spasi nas i jos onda te igrace stvori velikima sto je dobrobit reprezentacije...
A vidis mu na facu da ljiga teska, mutan lik...jos kad kombiniras ga sa Matijem dobijes proljev od clanka..

Neznam koga vise mrzim ove sezone, tovare ili gnjk

Quote from: Bobic on 25.09.2023, 21:18Neznam koga vise mrzim ove sezone, tovare ili gnjk

Nisi jedini. Inače sam znao pogledati i pokoju njihovu utakmicu, ali nakon svih gluposti koje su se izdogađale u zadnje vrijeme rađe ću gledati Laudato tv nego li njih.

25.09.2023, 21:49 #384 Last Edit: 25.09.2023, 21:50 by Silvio Dante
Ne postoji niti je postojalo veće zlo od tog frankenštajna iz Zagreba posljednjih 3 desetljeća. I cijele te opskurne kamarile likova, parazita, uhljeba i monstruma koje vuče za sobom.
Nije postojalo niti će postojati. Nigdje na svijetu.

Prokleto im sve bilo!! Sanjam dan kad će ostat samo pepeo od svega toga, bez ikakvog spomena da je ikada i postojalo. Istinsko zlo.

25.09.2023, 21:50 #385 Last Edit: 25.09.2023, 21:51 by 🔵 D10S ⚪️
Quote from: Vado Magnar on 25.09.2023, 21:23
Quote from: Bobic on 25.09.2023, 21:18Neznam koga vise mrzim ove sezone, tovare ili gnjk

Nisi jedini. Inače sam znao pogledati i pokoju njihovu utakmicu, ali nakon svih gluposti koje su se izdogađale u zadnje vrijeme rađe ću gledati Laudato tv nego li njih.
Jos od daleke 1999.trebao si birati razne Laudate prije nego pokoju njihovu utakmicu 🤗.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Quote from: Silvio Dante on 25.09.2023, 21:49Ne postoji niti je postojalo veće zlo od tog frankenštajna iz Zagreba posljednjih 3 desetljeća. I cijele te opskurne kamarile likova, parazita, uhljeba i monstruma koje vuče za sobom.

Prokleto im sve bilo!! Sanjam dan kad će ostat samo pepeo od svega toga, bez ikakvog spomena da je ikada i postojalo. Istinsko zlo.

toooo jebote , sjeme im se zatrlo
:svakacast:

Quote from: Silvio Dante on 25.09.2023, 21:49Ne postoji niti je postojalo veće zlo od tog frankenštajna iz Zagreba posljednjih 3 desetljeća. I cijele te opskurne kamarile likova, parazita, uhljeba i monstruma koje vuče za sobom.

#degenerik

26.09.2023, 07:17 #388 Last Edit: 26.09.2023, 07:18 by Projeto
Čitam samo naslove jer me ne zanima, a i iskreno lakše je razumijeti političke odnose u BiH kroz derivacije višega reda Brailovim pismom nego skužiti šta se dešava u toj ZOO septičkoj jami, ali ako je točno da je Mamić poražen (a mišljenja sam da nije :) ) i da o klubu odlučuje "gradski odjel za upravu" onda očekujem do Sv. Nikole propast.

Pa zamislite samo da NK Rijekom upravljaju zeleni ili jos gore neki upravni odjel od SDP-a i li najgore od svega - ulica!

Nadam se i ja već u derbiju sad da ih zgaze jadranska braća pa da prvaka odlučuju međusobno Majstori s mora vs. UFC crne mambe iz Dalmacije, a ne histerične bledunjave pizde sjeverno od Save.
Napišite da je Rijeka prva, je*em li vam sve!

Rijeka je lijepa priča od samog svog postanka.

Quote from: Projeto on 26.09.2023, 07:17Pa zamislite samo da NK Rijekom upravljaju zeleni ili jos gore neki upravni odjel od SDP-a i li najgore od svega - ulica!
Ili - pazi sada ovo - forum!
since 01.05.1982. RIJEKA - TETEKS 2:2