Rijeka u medijima, članci o Rijeci,...

Started by D2, 10.05.2023, 22:59

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

https://www.24sata.hr/sport/ivanovic-ampem-obregon-rijeka-je-sve-bolja-a-frigan-bi-lako-mogao-u-new-york-city-fc-920057

I Vukušić spominje NYC. Svakako bolje nego Dinamo, iako bi za Matijin daljnji razvoj osim Rijeke vjerojatno najbolja bila neka srednje-jaka europska liga ala grčka ili portugalska. Samo, kako je primijetio Marko Naletilić u intervjuu jučer, klubovi iz takvih liga imaju sve manje novaca plaćati ozbiljnije odštete.
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Rijeko moja najljepša si znaj

Quote from: m on 01.07.2023, 20:59https://www.24sata.hr/sport/ivanovic-ampem-obregon-rijeka-je-sve-bolja-a-frigan-bi-lako-mogao-u-new-york-city-fc-920057

I Vukušić spominje NYC. Svakako bolje nego Dinamo, iako bi za Matijin daljnji razvoj osim Rijeke vjerojatno najbolja bila neka srednje-jaka europska liga ala grčka ili portugalska. Samo, kako je primijetio Marko Naletilić u intervjuu jučer, klubovi iz takvih liga imaju sve manje novaca plaćati ozbiljnije odštete.

6m€ nije ozbiljna odšteta. Za takve odštete ima dosta klubova koji ih mogu priuštiti. I slazem se da je za Frigana dobar izbor srednja/razvojna liga, ali nije li MLS pomalo takva liga?

Po pitanju Indexa i spominjanja 4,5m€, to je očita namjera smeća iz Indexa da smanje vrijednost transfera, jer, ne zaboravite, Rijeku mrze i neprijatelji smo im i bombardiranje našeg velikog transfera im je mokri san. Smeća smrdljiva.

M
Zamislite u kakvom su problemu u indexu sad kad je mamic u bih, nemogu napisat da će pola para od transfera ići mamicu ili recimo da je nyc samo stanica do dinama.
Jebes ih

https://sportklub.n1info.hr/nogomet/hrvatska-nogomet/coric-igrati-za-hajduk-ili-rijeku-mi-je-nezamislivo/

Zanimljiva je Čorićeva izjava: "Otići u rivalski klub poput Rijeke ili Hajduka mi je nezamislivo. U dva navrata su zvali, otac mi je prenio informaciju, ali rekao sam kako volim Dinamo i kako to ne dolazi u obzir."
Nije mi toliko bitno jesmo li ga pokušali angažirati ili ne, koliko mi je interesantno da nas svrstava u isti koš s Hajdukom. Tako što je prije 10-20 godina bilo nezamislivo. Mi smo bili ok klub koji je tu i tamo nešto napravio, ali nikako nismo bili rival Dinamu i/ili Hajduku. E, pa sada su se stvari dosta izmijenile. Ponajprije rezultatski: pravenstvo, kupovi, euro skupine. Višestruko pobjeđivanje DInama u derbijima. Ali i organizacijsko kao i navijački smo postali elita HNLa.
Pa eto... što drugo reći Čoriću nego: hvala ti što vrednuješ naš rad!  ;D

Meni je baš drago bilo kad sam pročito ovu izjavu. Tovari više nemaju argumenata da je din-haj jedini derbi i jedino rivalstvo u HNLu.
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Lijepo mali razmišlja i zbori.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

09.07.2023, 08:52 #53 Last Edit: 09.07.2023, 08:53 by waf
..bmk za tog šupčića, ali ovakvu izjavu bih volio čuti od igrača rijeke..ništa hajdin, samo rijeka..
..količina pameti na svijetu je stalna..a stanovništvo raste..

C
Nisam uspio danas popratiti, ali je bilo danas Pod stijenama Kantride? Na RR stranici ništa ne vidim.

Quote from: Code on 10.07.2023, 14:41Nisam uspio danas popratiti, ali je bilo danas Pod stijenama Kantride? Na RR stranici ništa ne vidim.

Ne, bilo je opet o RK Zametu, bivši predsjednik je bio na liniji.
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Rijeko moja najljepša si znaj

Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Lijepo. Jedan od neiskvarenih, velikih Kapetana. Među najvećim meni.
Napišite da je Rijeka prva, je*em li vam sve!

Rijeka je lijepa priča od samog svog postanka.

Pitanje je koliko je stručan za tu osjetljivu poziciju. Nadam se da je.

M
Ako je bio i Fausto "molim vas smjenite me " Budicin  može i Ivancic.
El Kapitano