Rijeka u medijima, članci o Rijeci,...

Started by D2, 10.05.2023, 22:59

Previous topic - Next topic

Tokic and 2 Guests are viewing this topic.

Nemam blage gdje ovo staviti, ali

Stoper Arsenala Gabriel Magalhães je bio u Dinamu jednu polusezonu dok je imao 20 godina. Igrao je polusezonu 2. lige u Dinamu 2, ali ima i jedan jedini nastup za seniore.

Na utakmici Dinamo - Rijeka 0:1 kada je Acosty spičio gol sa 30 metara, branio je Livakovicioglu. Nije prošao na toj proljetnoj probi, a kasnije je dobio šansu u prvoj momčadi LIllea (odmah sljedeće sezone), a Arsenal ga je platio 26 milijuna eura. Onako usput kad se sjetimo da smo "olako" odjebali Oršića, ispušili milijun eura za Vizingera i ne znam tko je još nakon nas procvjetao. Primjer da ima i gorih :)
#navodninavijač

Jakir u PSK:

Roguljić i DRS gledali utakmicu u Prištini, Kosovari su divlji, Gibraltarci više na posjed.
Jakir je pozitivno zabrinut nakon priprema, pohvale svima koji su istrpjeli i prihvatili teške treninge. Bitno da su svi dobili ciljanu minutažu.

HNL funkcionira na prodajama - Frigan je "maltene" bivši, on ni ne igra utakmice tako da se s njim možemo pozdraviti već, pitanje je dana.
Labrović mu je od svih najbitniji igrač - u slučaju odlaska ima Zlomislića koji dobro radi, ali dovest će jedinicu koja može uskočiti odmah - Zadro nije taj, a nije ni Zlomislić. Bitniji mu je Labrović od Hodže, Selahija, Ampema.

Dinamo i Hajduk favoriti za HNL, ali mi ćemo se isto boriti za vrh, bla bla, htjeli bi da se i nas nešto pita. Jasno nema šta pametno ni reći tu. :)
#navodninavijač

Quote from: TIRquote author=TIR link=msg=5637 date=1689579875]
Jakir u PSK:
...
Labrović mu je od svih najbitniji igrač - u slučaju odlaska ima Zlomislića koji dobro radi, ali dovest će jedinicu koja može uskočiti odmah - Zadro nije taj, a nije ni Zlomislić. Bitniji mu je Labrović od Hodže, Selahija, Ampema.
Hmmm, nisam ga tako baš razumio. Pričao je o dovođenju jedinice, ali ne kao sigurna opcija ispred Zlomoslića. Više kao kvaliteta za jedinicu koja bi ako zatreba uletjela u sastav.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Quote from: D2 on 17.07.2023, 10:13
Quote from: TIRquote author=TIR link=msg=5637 date=1689579875]
Jakir u PSK:
...
Hmmm, nisam ga tako baš razumio. Pričao je o dovođenju jedinice, ali ne kao sigurna opcija ispred Zlomoslića. Više kao kvaliteta za jedinicu koja bi ako zatreba uletjela u sastav.

Pa to je to, dovest će golmana, ali onda je povukao ručnu, vjerojatno iz poštovanja prema postojećem kadru i rekao da Zlomislić radi odlično, bla bla..

17.07.2023, 18:16 #79 Last Edit: 17.07.2023, 18:17 by vMario87
https://www.24sata.hr/sport/jakirovic-cetvorica-igraca-bi-mogla-napustiti-rijeku-ovo-ljeto-922996

Zanimljivo da je ovo trenutno prva postava:
 Labrović - Veiga, Dilaver, Radeljić (Galešić, Mitrović), Čabraja (Goda) - Hodža, Banda (Petrovič) - Ampem, Liber (Fruk, Janković, Ilinković), Djouahra - Ivanović.

Ne znam odakle Liber sad u priči ali dobro.
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Quote from: TIR on 17.07.2023, 09:44Jakir u PSK:

Roguljić i DRS gledali utakmicu u Prištini, Kosovari su divlji, Gibraltarci više na posjed.
Jakir je pozitivno zabrinut nakon priprema, pohvale svima koji su istrpjeli i prihvatili teške treninge. Bitno da su svi dobili ciljanu minutažu.

HNL funkcionira na prodajama - Frigan je "maltene" bivši, on ni ne igra utakmice tako da se s njim možemo pozdraviti već, pitanje je dana.

Dinamo i Hajduk favoriti za HNL, ali mi ćemo se isto boriti za vrh, bla bla, htjeli bi da se i nas nešto pita. Jasno nema šta pametno ni reći tu. :)

Ovaj zadnji odlomak me malo zapekao kad sam ga čuo, a onda se sjetih ekspresno Keka koji je uvijek govorio hadjuk i Dinamo ne možemo se mi mjeriti s njima da bi im sljedeci dan metnuo ga do balčaka pa onda preko tjedna išao gaziti Milane i slične. Ovima prvima je cijeli ušao, zaglavio i 10 godina nije izlazio.
Napišite da je Rijeka prva, je*em li vam sve!

Rijeka je lijepa priča od samog svog postanka.

Izgledaju vrhunski oba!

Znači Profesor je menadžer engleskoga tipa. Neka nakon naslova sa Rijekom ode u PSG i kupi Fruka za 20 milijuna, kao Bjelica u Turskoj što divlja samo naš menadžer eng. tipa nije kreten.

Stvarno bi morali biti prvaci bez poraza jebemu.

Prvi naslov sam bio na aparatima do kraja. Ovaj naslov će biti čisti gušt, uživanje od početka...

Quote from: Projeto Shalom on 18.07.2023, 19:05Izgledaju vrhunski oba!

Znači Profesor je menadžer engleskoga tipa. Neka nakon naslova sa Rijekom ode u PSG i kupi Fruka za 20 milijuna, kao Bjelica u Turskoj što divlja samo naš menadžer eng. tipa nije kreten.

Prvi naslov sam bio na aparatima do kraja. Ovaj naslov će biti čisti gušt, uživanje od početka...
Pomalo korak po korak da ne odletimo previse jer mi realno od osvajanja titule nismo niti jedanput bili u prilici da se borimo do kraja ili tako nesto i da ga osvojimo bojim da do zime ne bude prica gotova sto se toga tice jer i ja sam isto bio u deliraju osvajanja titule i da je mozemo stalno osvajati pa bi onda dozivio/dozivjeli takav pljusak da bi se ponovno morali vratiti na početne postavke i borbu tesku za Europu ili 2.mjesto a to je ono sto me nije zadovoljilo tada danas i bi u odnosu na sada manji budzet sta imamo itd.
Forza Fiume ale!

Bili smo u prilici dva puta zaredom zavrsiti sezonu bez poraza ali se desio Maksimir dva puta (3:0 i 5:2) i Kranjceviceva (1:0) a to je samo Dinamu uspjelo u sezoni 2014/15 nazalost iako je Rijeka pogotovo u jesen 2014. bila najmoćnija ekipa otkako pratim taj klub
Forza Fiume ale!

Quote from: tomyrijeka on 19.07.2023, 16:00

Pomalo korak po korak da ne odletimo previse jer mi realno od osvajanja titule nismo niti jedanput bili u prilici da se borimo do kraja ili tako nesto i da ga osvojimo bojim da do zime ne bude prica gotova sto se toga tice jer i ja sam isto bio u deliraju osvajanja titule i da je mozemo stalno osvajati pa bi onda dozivio/dozivjeli takav pljusak da bi se ponovno morali vratiti na početne postavke i borbu tesku za Europu ili 2.mjesto a to je ono sto me nije zadovoljilo tada danas i bi u odnosu na sada manji budzet sta imamo itd.

U pravu si,
Quote from: tomyrijeka on 19.07.2023, 16:03

Bili smo u prilici dva puta zaredom zavrsiti sezonu bez poraza ali se desio Maksimir dva puta (3:0 i 5:2) i Kranjceviceva (1:0) a to je samo Dinamu uspjelo u sezoni 2014/15 nazalost iako je Rijeka pogotovo u jesen 2014. bila najmoćnija ekipa otkako pratim taj klub

Stvarno je, ali tada smo bili samo purgeri i mi, a oni su imali pomoć svih van terena. Lakše je osvojiti naslov kad je konkurencija veća klubu koji nije režimski (dakle svi osim ona dva).

izgleda da nije još, nema još ničega
to mi je bila jedna od najkorisnijih stranica, a ova bi mogla biti još jača jer imaju odjeljak EX  :svakacast: