Rijeka u medijima, članci o Rijeci,...

Started by D2, 10.05.2023, 22:59

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

S
20.03.2026, 11:47 #4815 Last Edit: 20.03.2026, 12:51 by SandroB
Quote from: moreplovac on 20.03.2026, 11:34
Quote from: robil on 20.03.2026, 11:14https://sportklub.n1info.hr/nogomet/trener-strasbourga-rijeka-je-imala-vise-energije-od-nas/

Malo pickasto, izvlačenje na rotacije Rijeke, kao on nema taj luksuz. Vrijede 10 puta više ali nema igrače koji bi mogli ući u rotaciju, dok Rijeci ulaze igrači koji imaju tržišnu vrijednost 500 milja a on nema za rotaciju.
Nek mu Miško pošalje koga na posudbu.

Izjava u rangu "mi sami a njih dvojica".
Engleski Garcia.

Točno to. Očito je smrad, pa ne zna ispljunuti normalnu, ili fer izjavu; zato me i raspizdio nakon Ruje.

Meni je odvratno i ono "njihova obitelj je tamo"... kao, mi smo igrali u transu jer igramo "utakmicu života". Uf, da ih je bilo istorpedirat, sad se ne mogu pomiriti s onom Frukovom falingom za 0:2, jer bi nakon toga jako brzo došlo 0:3, 100% sam siguran. I bye bye, majmune napuhani.

Moraš biti žešći kreten u svijetu sporta ako nakon ovakve dvije utakmice ni u jednom trenutku ne pohvališ protivnika, ili mu uputiš barem kurtoazni kompliment. Neću nikad zaboraviti kako je gospodin Emery sa Sevillom na Kantridi... pokušali ga njegovi novinari uzet u đir, kao... sramota, kiks... a on njima "šta vam je ljudi, znate li gdje smo došli?".

Čak je i Gattuso (kao trener možda klaun, ali kao igrač je osvojio SVE) rekao za Rijeku "una squadra che mi piace molto...".

Quote from: moreplovac on 20.03.2026, 11:34
Quote from: robil on 20.03.2026, 11:14https://sportklub.n1info.hr/nogomet/trener-strasbourga-rijeka-je-imala-vise-energije-od-nas/

Malo pickasto, izvlačenje na rotacije Rijeke, kao on nema taj luksuz. Vrijede 10 puta više ali nema igrače koji bi mogli ući u rotaciju, dok Rijeci ulaze igrači koji imaju tržišnu vrijednost 500 milja a on nema za rotaciju.
Nek mu Miško pošalje koga na posudbu.

Izjava u rangu "mi sami a njih dvojica".
Engleski Garcia.

Pizdek. Podsjetio me na izjavu onog panja iz Istre, koji je nakon utakmice s nama preko vikenda komentirao kako će imati premalo vremena da se odmore i pripreme za slijedeću utakmicu jer ju igraju već u petak.  :sta:
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

M
https://www.index.hr/sport/clanak/trener-strasbourga-igracima-rijeke-ovo-je-bio-jedan-od-najvecih-trenutaka-u-zivotu/2773241.aspx

Naletio opet na ovo i opet se raspizdio

...To je jedan od najvećih trenutaka u njihovim životima....

Glupa engleska seljacino, Rijeka je igrala i pobjeđivala klubove kudikamo veće od onih koje si trenirao a bome i za koje si igrao, a za Rijeku su igrali neki igrači, a i trenutno igraju kojima ti sa svojom igrackom karijerom nebi mogao ni vodu nosit. A da ne govorim koliko je sadašnji trener Rijeke za tebe doktor znanosti da umjesto da sereš uzmi blokić i olovku i zapisuj.

S
Baš je odvratno, rijetko viđeno govno. Veći gospodin od njega je i Ivajlo Petev.

Tipični engleski arogantni šljam koji misli da je bogom dan i neće priznati drugome da ga je namučio i da je napravio dobar posao. Mamojebac. Ne treba o njemu vise trošiti rijeci.

21.03.2026, 17:18 #4821 Last Edit: 21.03.2026, 22:37 by D2
Možemo se mi s pravom ljutiti, ali on ide dalje i može srat koliko hoće jer je dobio. Šteta da mu nismo uspjeli začepiti usta.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Znam da je tema za linkove, bez komenta, al ne da mi se/ne mogu sad slusat emisiju pa me zanima - sto je rekao vezano za mercato?
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

R

pa uopće se nebi čudio, jučer je Miško bio live na tom prosipanju
još mu se i Jakirović došao javiti a na terenu mu Bogi gang banga ekipu.... stari moj

U Miškovoj vladavini. treneri Rijeke nisu nikad ovisili o jednoj utakmici pa neće ni ovaj.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Z
došao Bosanac Jaguzovič u goricu na utakmicu.

a bio je Mišković onom smradu Kustiću na svadbi. Još mu je i kum.  Fuj. Sad je inače period godine kad se svi žene.

I
23.03.2026, 12:37 #4829 Last Edit: 23.03.2026, 12:38 by Istegnuće kralježnice
Sumnjam da bi kucni pisao takve stvari da nema neke podloge u tome. Pretpostavljam da skoro sve sto pise, pogotovo ovako osjetljive stvari, ide uz prethodnu recenziju kluba.