Rijeka u medijima, članci o Rijeci,...

Started by D2, 10.05.2023, 22:59

Previous topic - Next topic

x_sin and 1 Guest are viewing this topic.

Quote from: Snjesko on 23.03.2026, 13:08Cime je DRS zasluzio da bude i dalje u klubu, ja ne znam.

Guma glavu čuva  8)  :neretljak: .
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Quote from: Zelko Maler on 23.03.2026, 12:44ne znam što je ovo jebote led.

što ovakav tekst donosi? Pa svi znaju da mora dobiti Belupo  i on to zna. Jebote izgubio si 4:0 pa zna da mora dobiti iduću i da se sve oko njega trese zbog poraza.

jel kućni misli da će on čitat ovaj tekst? Da će ići na Novi list pa sekcija sport i onda kliknuti na članak pa priejvod na španjolski? Evo samo što nije.

Možda neće, ali će mu sigurno netko poslati. Doći će do njega ovo, kad zbrojiš ista prozivanja pred 5-6 mjeseci, kad dodaš boravak u bolnici, sada ovo...hmmmm....
Dva puta je bio čovjek za mandata u Španjolskoj i dva puta je isti tekst napisan nakon prvog dana odlaska.

Bruno Bogojevic je potpisao za Rijeku 10.11.2022. godine nakon sto je pol godine bio slobodan igrac jer mu Belupo nije produzio ugovor.
Pune 3 godine i malo vise u kojima je promijenio 4 trenera i nikad nije bio ni blizu prvotimac.
Pamti se jedna njegova utakmica protiv Lokomotive u kojoj je zabio 2 gola. Sad ce se pamtit i druga u kojoj je zabio 3 i to tako da je pucajuci sam sebi idealno ustopao loptu.
Kazu da je mit da zlatna ribica pamti samo 3 sekunde; istrazivanja pokazuju da pamte tjednima, mjesecima, pa cak i godinama.
Mozda da ponove istrazivanje na ljudima?

P
Kakve šizofrene gluposti sve skupa, dajmo Sanchu sad otkaz nakon Gorice pa se možemo pridružiti tovarima u kmečanju oko svega i svačega

18 ili koliko već utakmica više od HNL konkurencije, koliko milki u kasu, povijesni proljetni doseg u Europi, više nego poštena borba protiv Strasbourga, igrači u izlogu, minimalne ozlijede, a držimo treće mjesto. Igrači umorni, demotivirani, izraubani na max.

Ma najbolje da je stavio sve moguće prvotimce pa kad se netko od njih ozlijedi ili igra zakrc onda bi se Sanchezu sralo kako ne pazi na fizičke kapacitete i stavlja umorne igrače. Možeš misliti kako bi Radeljić i Adu Adjei bili motivirani protiv Gorice kao protiv Strasbourga. Na stranu taktičke kombinacije koju su možda bile nelogične, ali koristio je šta se fizički i psihički moglo.

Ma nek nam dođe Čabraja, Šafarić ili tko god od velikih produkata Hrvatske akademije pa ćemo igrati lijepo tvrdo u HNL-u i jučer pobijediti Goricu, ali ćemo onda i ispasti od Santa Clare u kvalifikacijama

Quote from: Deba on 23.03.2026, 13:10
Quote from: NdockytovaLinijaKretanja on 23.03.2026, 12:58Volio bi sad kad nam je Bogi hetrik zabio da se izjasni netko na čiju preporuku su mu dani papiri.

sto ste se uvatili Bogojevica, pored toliko slobode kolko mu je ostavljeno i ja bi zabio 3 gola  ;D
jedna dobra utakmica njegova i odmah ga dizete u nebesa kao da je u najmanju ruku Pasalic...daleko od toga da ja ne smatram da nam je trebao ostat u rotaciji jer je bolji od lasickasa i jos nekih ali cinjenica je da ga ovdje nitko ne bi spomenuo da jucer nije odigrao kako je odigrao
Da ne bude offtopic, ne znam sto nam se pajcek uzjogunio, valjda se boji da ne uzmemo kup :bo:

Ne dižem ga uopće, nego je simbolika da imamo kaos na terenu (trener) i škarta koji ti hetrik zabija (sportska politika).
Ne treba valjda za svaki komentar pisat kilometarsko obrazloženje, debata se piše sama po sebi.

Z
Quote from: Snjesko on 23.03.2026, 13:08Vukusic niti jedan jedini clanak nije napisao vodeci se cinjenicama niti ikakvim poznavanjem nogometa kao takvog.

Na stranu taj potpuni seronja, mene vise brine sto on ima brzu vezu s Miskovicem i ako u klubu misle da je ovaj roster bolji od ovog sto smo prikazali u sva 3 natjecanja, onda imamo velik problem.

Puno puta sam apostrofirao nasu losu selekciju, od rupa na pojedinim pozicijama do toga da brojem nije adekvatna za igrat na 3 kolosjeka, a ako u klubu ne vide da imaju problem, onda jao si ga nama. Cime je DRS zasluzio da bude i dalje u klubu, ja ne znam.

dodao bi onaj još problem da se u obranu dovode ili pokušavaju dovoditi igrači prvog razreda talenta. Barišić i realno Husić je po Švicarskoj pokazao dosta, sad je kod nas za k, ali ne znači da za 6 mjeseci neće biti Radeljić, platilo se odšteteu za obojicu, a u špicu i pogotovo krila se dovode igrači drugog ( Jurić) i trećeg ( Legbo, Tornike, Ndockyt) razreda, ono daj šta daš za naprijed.

Ma kućni od početka vodi neki svoj sveti rat, ali dobro. Zanimljiva crtica, na X-u je ograničio komentare ispod članka  ;D

Sinoć sam napisao da me zanima smjer u kojem ćemo krenuti na ljeto, ovaj članak mi je dao odgovor, sve mi se čini.

S
Mogu biti grogi od jučerašnjeg poraza, mogu biti bijesan i razočaran, ali otkaz Sanchezu zazivati?!?

Ako klub ovo ne demantira, po meni su oni autori teksta. Očekujem reakciju.

Ako, u nekom najcrnjem scenariju, ikad bude ustoličen Čorluka, apsolutno zamrzavam moje dolaske na tribine. Jednostavno ne bih imao želuca... nikako.

Ovi koji sumnjaju... pa naravno da je Sanchez već vidio taj ogavni Vukušićev tekst. Ne bih se čudio da sam digne ruke od ovakvog sranja.

Čekam Miškovića. Nadam se da nije baš toliko dezorijentiran nakon svega ovoga.

Z
23.03.2026, 13:26 #4853 Last Edit: 23.03.2026, 13:28 by Zelko Maler
suma sumarum po meni je da Sanchez MORA dovršiti ovu sezonu. Zaslužio je usprkos svemu.
Onda ako nije to to, ako se flopa žešće, ako postoji bilo koji drugi razlgo od njega ili kluba, sasvim nebitno onda  dovesti trenera 1.6 ili 15.6., a ne 20.7. ili 20.8.

Mi MORAMO izbjeći ono što nam se svake faking godine događa, sad je to već nažalost trendy a to je da nas guzati glavonja naguzi 2023.u 8. mjesecu, da Sopić popije pedalu u 8. mjesecu i da Đale popije pedalu u 9. mjesecu. Ode ti sezona u kurac. Moramo to ove godine izbjeći.

Eto to je sve. Plain simple.

Z
Quote from: SandroB on 23.03.2026, 13:25Mogu biti grogi od jučerašnjeg poraza, mogu biti bijesan i razočaran, ali otkaz Sanchezu zazivati?!?

Ako klub ovo ne demantira, po meni su oni autori teksta. Očekujem reakciju.

Ako, u nekom najcrnjem scenariju, ikad bude ustoličen Čorluka, apsolutno zamrzavam moje dolaske na tribine. Jednostavno ne bih imao želuca... nikako.

Ovi koji sumnjaju... pa naravno da je Sanchez već vidio taj ogavni Vukušićev tekst. Ne bih se čudio da sam digne ruke od ovakvog sranja.

Čekam Miškovića. Nadam se da nije baš toliko dezorijentiran nakon svega ovoga.

nisam to pisao jučer, ali Mišković nakon jučerašnje večeri ima argumenta za rezati gdje treba. Hoće li? Gotovo sigurno ne.

23.03.2026, 13:29 #4855 Last Edit: 23.03.2026, 13:36 by kircipijanci
Rekao sam par tjedana nakon debija Shaneza da će nas povest u iduću sezonu a nakon europske avanture i 3.mjesta sam siguran da će i duže (ako ne dođe neka dobra ponuda)

L
Quote from: Zelko Maler on 23.03.2026, 13:26suma sumarum po meni je da Sanchez MORA dovršiti ovu sezonu. Zaslužio je usprkos svemu.
Onda ako nije to to, ako se flopa žešće, ako postoji bilo koji drugi razlgo od njega ili kluba, sasvim nebitno onda  dovesti trenera 1.6 ili 15.6., a ne 20.7. ili 20.8.

Mi MORAMO izbjeći ono što nam se svake faking godine događa, sad je to već nažalost trendy a to je da nas guzati glavonja naguzi 2023.u 8. mjesecu, da Sopić popije pedalu u 8. mjesecu i da Đale popije pedalu u 9. mjesecu. Ode ti sezona u kurac.

Pa lani odlaskom Sopića smo osvojili dvostruku krunu, ove odlaskom Đakovića postigli najbolji rezultat kluba u Europi u povijesti, želim reći sezone nisu otišle u kurac, dapače, vjerojatno će ove zadnje dvije sezone uz 2016/17 biti najuspješnije u povijesti kluba.

Z
Quote from: LenRi on 23.03.2026, 13:29
Quote from: Zelko Maler on 23.03.2026, 13:26suma sumarum po meni je da Sanchez MORA dovršiti ovu sezonu. Zaslužio je usprkos svemu.

Mi MORAMO izbjeći ono što nam se svake faking godine događa, sad je to već nažalost trendy a to je da nas guzati glavonja naguzi 2023.u 8. mjesecu, da Sopić popije pedalu u 8. mjesecu i da Đale popije pedalu u 9. mjesecu. Ode ti sezona u kurac.

Pa lani odlaskom Sopića smo osvojili dvostruku krunu, ove odlaskom Đakovića postigli najbolji rezultat kluba u Europi u povijesti, želim reći sezone nisu otišle u kurac, dapače, vjerojatno će ove zadnje dvije sezone uz 2016/17 biti najuspješnije u povijesti kluba.

znao sam da će se netko za to uloviti, ali nije mi se dalo pisati, nisu otišle u kurac, ali to su iznimke. To nije nešto čemu trebamo težiti. Krenulo je loše s Đaletom i ti si čekao dva mjeseca bezveze, a znao si da je bivši, ista stvar sa Sopićem. Čekao si dok nije bio raspad i kod jednog i kod drugog.
Vidjet ćeš tovare iduće sezone pod Garcijom. ( ne kažem da se trebamo na njih ugledati).

L
Quote from: Zelko Maler on 23.03.2026, 13:33
Quote from: LenRi on 23.03.2026, 13:29

znao sam da će se netko za to uloviti, ali nije mi se dalo pisati, nisu otišle u kurac, ali to su iznimke. To nije nešto čemu trebamo težiti. Krenulo je loše s Đaletom i ti si čekao dva mjeseca bezveze, a znao si da je bivši, ista stvar sa Sopićem. Čekao si dok nije bio raspad i kod jednog i kod drugog.
Vidjet ćeš tovare iduće sezone pod Garcijom. ( ne kažem da se trebamo na njih ugledati).
Pa apsolutno se slažem, po meni su i Sopić i Đalović trebali biti smijenjeni prije početka sezona, međutim kako objasniti ljudima da smjenjuješ čovjeka koji je osvojio dvostruku krunu.

Mene je samo strah da DV ne sapuna Sanchezu stolicu u korist DS.