Rijeka u medijima, članci o Rijeci,...

Started by D2, 10.05.2023, 22:59

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

V
Quote from: Castua on 25.03.2026, 13:36Prije svega pozdrav svima

S obzirom da se ovdje stalno proteze pitanje rotacija izvukao sam minutazu igraca uze rotacije u zadnjih 5 sezona. Uzmite u obzir da s danasnjim danom do kraja sezone ima jos puna 2 mjeseca uz 10 ili 11 domacih utakmica + nastupi u reprezentacijama (minute su minute)

Navedene su minute za ovu sezonu, proslu sezonu i rekordnu sezonu (*) unazad 5 godina.

Redom:

Martin Zlomislic
25/26 - 3959
24/25 - 4007*

Ante Orec
25/26 - 3178*
24/25 - 2093

Ante Majstorovic
25/26 - 3174
24/25 - 3474*

Stjepan Radeljic
25/26 - 2787
24/25 - 2722
22/23 - 3109* (Sheriff)

Mladen Devetak
25/26 - 3207
24/25 - 3242*

Dantas
25/26 - 3264*
24/25 - 2171

Barco
26 - 934 u 13 utakmica (71min p/o)
25 - 2388* u 40 utakmica (59min p/o)

Toni Fruk
25/26 - 3255
24/25 - 3510*

Amer Gojak
25/26 - 1453
25/24 - 1340
21/22 - 1739* (Dinamo)

Samuele Vignato
25/26 - 1343*
24/25 - 506

Daniel Adu-Adjei
25/26 - 1734*
24/25 - 1239

Ante Matej Juric
25/26 - 1377
24/25 - 1427*

Justas Lasickas
25/26 - 2085
24/25 - 2101
21/22 - 3064 (Vozdovac)

Cetiri igraca (Orec, Dantas, Vignato, DAA) vec sada igraju rekordnu sezonu po broju minuta, a tri igraca (Zlomislic, Devetak, AMJ) su jedno poluvrijeme udaljeni od ulaska u tu skupinu.

Za Barca je malo teza usporedba s obzirom na natjecateljsku sezonu u Ekvadoru, ali i njemu se minutaza po utakmici povecala za 10 minuta u odnosu na proslu godinu.

Ako ne bude ozljeda, svi igraci s ove liste osim Lasickasa ce ostvariti najvecu minutazu od sezone 20/21, unatoc svim rotacijama.

Kad smo kod Dantasa, protiv Gorice je prvi put ove polusezone startao s klupe. U 14 utakmica prije Gorice, odradio je od 1229 od 1260 mogucih minuta. U periodu od 20.1 do 19.3 je na terenu proveo gotovo jednako vrijeme kao AMJ, Vignato i Gojak u cijeloj sezoni.

I uz sve to - polufinale kupa je tu, rekordna europska sezona po koeficijentu i prihodima je tu, a i 3. mjestu u prvenstvu je tu.

Taman sam htio sličnu objavu složiti.

Govore da je previše rotacija, a do kraja sezone ima 810 minuta u prvenstvu plus kup najmanje 90 minuta.

Na stranu sve priče da imaju pripreme bla bla bla, naše pripreme nisu bazirane da u ovo doba igrači dožive peak forme nego na ljeto, kad se bori za Europu.

A onda na sve dodati fizičko i emocionalno pražnjenje nakon Strasbourga, let nazad pa onda idi opet za Turopolje i slično.

Niti jedan naš igrač nije naviknut na ovaj ritam, zato se i rotira. VSDA i staff imaju sve moguće podatke o stanju igrača i prema tome slažu sastave, jer sigurno neće na klupi biti Fruk ako je u top formi.

Quote from: istria bianco / blu on 25.03.2026, 10:31Nakon ovog intervjua, nema natrag. Moram priznati da je jako direktno stao na stranu igrača i da se da iščitati da su igrači išli plakati kod tate. E sada, koliko je ovakav potez dobar u ovom trenutku, vidjeti ćemo do kraja sezone. Meni se čini da je ovime oduzeo treneru sav kredibilitet pa i autoritet, a igrače amnestirao svake krivnje. To može biti veoma opasno. Ono što je sigurno nakon ovoga, Sanchez neće sjediti na klupi Rijeke u novoj sezoni, a pitanje je hoće li se vratiti sa GO.

Koliko god cijela ova predstava sa proljevima DVa i Miskovicevo obracanje bilo krkansko, s ovim se ne bih slozio.
Prvo, igraci sigurno nisu nezadovoljni, vecina ih redovito konkurira i svi skupljaju minute.
Drugo, Sanchez nije mulac niti neiskusan, dobro on zna kako se nosit i s povremenim kritikama.
Trece, da je Miskovic zelio smijenit Sancheza, to bi i napravio bez potrebe za dodatnim objasnjenjima, ne bi  bilo prvi put.

Cemu i zasto je sve ovo trebalo, da istupi u javnost ovako Mamicevski i izbaci toliko kontradiktornih i netocnih tvrdnji, to samo on zna. I Darko Raic Sudar naravno. Taj sve zna i moze. I uvijek je tu kad treba nekog pohvalit, ali kad nesto nije kako treba, opet je tu da ga se pohvali. Dostojan nasljednik Chucka Norrisa.

D
Quote from: Snjesko on 25.03.2026, 17:33Prvo, igraci sigurno nisu nezadovoljni, vecina ih redovito konkurira i svi skupljaju minute.

E tu nisi u pravu.

S
25.03.2026, 17:53 #5103 Last Edit: 25.03.2026, 17:57 by Snowcrash
Quote from: deo123 on 25.03.2026, 17:48
Quote from: Snjesko on 25.03.2026, 17:33Prvo, igraci sigurno nisu nezadovoljni, vecina ih redovito konkurira i svi skupljaju minute.

E tu nisi u pravu.

Trebao bi Sanchez gladit jaja nezadovoljnima i neradnicima?
Ili bi trebao još više rotirat, tako da svih 30 ima jednaku minutažu?
-------------
Nego, kako ide velikoj zvijezdi Jankoviću na posudbi? Oće'l ga otkupit za 4 milijuna?
Takvih ko Janko, ali lošijih po talentu, minimalno je 1/3 svlačionice.

D
25.03.2026, 18:02 #5104 Last Edit: 25.03.2026, 18:02 by deo123
Kad ti je pol svlacione nadrkano onda izgledaš kao protiv Gorice. Igras preko kurca.. puno manje idile je u toj svlacioni nego što je medju našim navijačima...a mi smo 50/50 podjeljeni

Quote from: deo123 on 25.03.2026, 18:02Kad ti je pol svlacione nadrkano onda izgledaš kao protiv Gorice. Igras preko kurca.. puno manje idile je u toj svlacioni nego što je medju našim navijačima...a mi smo 50/50 podjeljeni
Pa sta se promjenilo od Strasbourga i one dobre izvedbe? Nije vrag da su se na ćapanezi posvađali u avionu za nazad

Quote from: deo123 on 25.03.2026, 18:02Kad ti je pol svlacione nadrkano onda izgledaš kao protiv Gorice. Igras preko kurca.. puno manje idile je u toj svlacioni nego što je medju našim navijačima...a mi smo 50/50 podjeljeni

Elaboriraj  ;D

25.03.2026, 18:39 #5107 Last Edit: 25.03.2026, 18:40 by Silvio Dante
Koliko prolivene tinte  :svakacast:

Ne znam što uopće ovo Miškoviću treba? Vjerojatno saniranje štete odnosno sondiranje terena i privikavanje javnosti na ono što će se desiti. A desit će se to da će Rijeku u novo prvenstvo vrlo vjerojatno povesti novi trener. U to više nema sumnje uzevši u obzir tijek zadnjih dana i poruke koje se odašilju. Ali ne razumijem čemu? Klub je tvoj, radio si i veće manifetluke i nikad se baš nisi vodio mišlju i okupacijom "a što će narod reći?"
Mislim. Što on očekuje, da će netko danas pred Sančota na godišnjem odmoru istresti NL i reć mu vokabularom Jaska Repeše: "pa daj malo s tim rotacijama majku mu staru, daj malo jebote, pa ja više vjerujem u tebe nego ti sam u sebe!"

Sve to mogao je Sančotu poručiti u 4 oka. Alo stari, u bod si sa Varaždinom, Istrom i Belupom. Nakon 3/4 prvenstva. Izvoli se skockati, skockaj ove svoje i ne dolazi mi na vrata bez minimum 20 bodova u naramku. A onda možemo dalje pričati.

V
Jedino smisleno je da VSDA i njegov staff imaju brutalnu klauzulu za raskid ugovora i da ga Miško pokušava pritisnuti da sam da otkaz.

S
Quote from: Silvio Dante on 25.03.2026, 18:39Koliko prolivene tinte  :svakacast:

Ne znam što uopće ovo Miškoviću treba? Vjerojatno saniranje štete odnosno sondiranje terena i privikavanje javnosti na ono što će se desiti. A desit će se to da će Rijeku u novo prvenstvo vrlo vjerojatno povesti novi trener. U to više nema sumnje uzevši u obzir tijek zadnjih dana i poruke koje se odašilju. Ali ne razumijem čemu? Klub je tvoj, radio si i veće manifetluke i nikad se baš nisi vodio mišlju i okupacijom "a što će narod reći?"
Mislim. Što on očekuje, da će netko danas pred Sančota na godišnjem odmoru istresti NL i reć mu vokabularom Jaska Repeše: "pa daj malo s tim rotacijama majku mu staru, daj malo jebote, pa ja više vjerujem u tebe nego ti sam u sebe!"

Sve to mogao je Sančotu poručiti u 4 oka. Alo stari, u bod si sa Varaždinom, Istrom i Belupom. Nakon 3/4 prvenstva. Izvoli se skockati, skockaj ove svoje i ne dolazi mi na vrata bez minimum 20 bodova u naramku. A onda možemo dalje pričati.

Nisu stigli pričat o crvenim lampicama i rotacijama dok se Miško šepurio u loži s uglednicima i brojao lovu od UEFE.
A sad je Sanchez na slobodnim danima i ne javlja se na mobitel.  ;D

Quote from: Silvio Dante on 25.03.2026, 18:39Koliko prolivene tinte  :svakacast:

Nene, misko ti je garant bio u fazonu zoca

https://youtu.be/j8YqZOGN1I4?feature=shared

Samo cu rec da bi moglo doc do brutalnog smanjenja pretplata sljedeće sezone

K

D