Rijeka u medijima, članci o Rijeci,...

Started by D2, 10.05.2023, 22:59

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

https://www.jutarnji.hr/sportske/nogomet/hnl/klubovi/dinamo/dinamo-rijeka-maksimir-derbi-livakovic-serija-pobjeda-sanchez-pod-pritiskom-15698629?cx_linkref=jl_home_vijesti_druga_pasica

Ne sjećam se baš ovolikog bahatluka. Sviđa mi se to, neka lete što više jer kad se u subotu strmopi*e bit će još ljepše za gledati. Neke od rečenica iz ovog članka bi nalijepio dečkima u svlačionicu.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

R
Rijeka u 15 minuta ostala bez Fruka i još jednog igrača: Izgleda loše"

Ovaj Gol. hr je najgori sportski portal. Stave članak i toliko su površni da ne napišu ime drugog igrača. Jebali ih D i H

Šteta. Iskreno mi je žao. Žao mi je čak i svakog mladog igrača u konkurencije koga zadesi ovakva sudbina, kod nas ne moram ni govoriti.
I nismo po tom pitanju svih ovih zadnjih godina imali puno ovakvih slučajeva. Je se dobro radilo, pazilo, ili te pratila fortuna samo, to će bit najprije, ali mogli smo se pohvaliti po ovoj stavci. Da su nas teške ozljede zaobilazile. Ali očito do jednom.

Njemu želim sreću i ustrajnost da se izbori, da ne klone i da se vrati. Nama samo dodatan razlog za glavobolju. U kontekstu nadolazećeg prvenstvenog roka prvenstveno. Za ovaj finiš sezone budemo se nekako i pokrpali. Ali ljeto će bit tenzija i pritisak u pičku materinu.

I
Quote from: robil on 14.04.2026, 16:42Rijeka u 15 minuta ostala bez Fruka i još jednog igrača: Izgleda loše"

Ovaj Gol. hr je najgori sportski portal. Stave članak i toliko su površni da ne napišu ime drugog igrača. Jebali ih D i H

Nisu povrsni nego se to zove clickbait

D
Quote from: D2 on 14.04.2026, 14:52https://www.jutarnji.hr/sportske/nogomet/hnl/klubovi/dinamo/dinamo-rijeka-maksimir-derbi-livakovic-serija-pobjeda-sanchez-pod-pritiskom-15698629?cx_linkref=jl_home_vijesti_druga_pasica

Ne sjećam se baš ovolikog bahatluka. Sviđa mi se to, neka lete što više jer kad se u subotu strmopi*e bit će još ljepše za gledati. Neke od rečenica iz ovog članka bi nalijepio dečkima u svlačionicu.

Ovo je bas clanak za motivirat se i ako nista bar ih poklat za tipa 4 crvena kartona..
Pa neka kung fu Misic pjeva

A
Jesu sad sretni svi oni koji su protiv Sancheza odnosno protiv rotacija , uključujući i predsjednika i svih ostalih iz sportskog sektora...?...Garantiram da Barišić nebi igrao protiv Osijeka u prvoj postavi, da Sanchezu nije stavljen mač nad glavom doslovno sa zabranom rotacija...Sanchez je bio ljut jer je Barišić nepotrebno riskirao i igrao za U - 21 , onda je prošlu za nas izašao zbog zatezanja i sad ga je stavio ponovno na silu i šta se dogodi...On još nije bio spreman za odigrat toliko minuta u kratkom razdoblju, trebalo ga je dozirat...I šta sad , izgubio si top igrača na 9 mjeseci i svejedno si izgubio utakmicu...Sva sreća da je Sanchez rotirao jer bi inače imali bolnicu na kraju grada, a rezultatski bi i dalje bili na 3. mjestu, možda sa kojim bodom više...

O
ozljeda je bila kontaktna nije se ozljedio jer je bio nespreman ili umoran,ovakve ozljede nemaju veze s rotacijama

I
A i Barišić budala, ozljedi se a zna da nakon utakmice ima tjedan dana pauze.

A
14.04.2026, 19:41 #5378 Last Edit: 14.04.2026, 19:43 by AR 147
Quote from: oggy on 14.04.2026, 19:38ozljeda je bila kontaktna nije se ozljedio jer je bio nespreman ili umoran,ovakve ozljede nemaju veze s rotacijama

Možda, ali dali bi se ozljedio da nije igrao, a nije trebao?...Dali bi izgubio taj duel da je na 100% ili dali bi se rješio prije lopte da je u punoj formi...?...Kad nisi na 100 % i vraćaš se iz ozljede šanse za loše odluke na terenu , a samim time i za ozljede su vrlo visoke..

O
ozljeda se desila u 10 min znaci nemas umora ni nicega,igrac gotovo nikad nije 100 spreman,uvjek imas nesto,krivo si zadpo pa te jebe rame,lupio si se pa osjetis bol na mjestu udarca itd,nogomet je kontaktni sport i ako si se bavi bilo kojim kontaktnim sportom znas da te uvjek neki kurac boli,zateze.
u cjeloj sezoni mozda 10  do 15 tekmi odigras da nista ne osjetis i da se osjecas ko robot,a i to sam reko previse ja se nesjecam jedne da nisam imo plavicu,ogrebotinu,zatezanje to mi je bilo ko normalno

K
Quote from: oggy on 14.04.2026, 19:38ozljeda je bila kontaktna nije se ozljedio jer je bio nespreman ili umoran,ovakve ozljede nemaju veze s rotacijama

A ne možemo tu ozljedu tako lako odbaciti kao isključivo kontaktnu, koliko sam vidio igrač Osijeka je startao na lijevu čime ga je izbacio iz ravnoteže i u disbalansu je težina tijela otišla naprijed na desnu gdje je koljeno propalo odnosno pukao je prednji križni

Ja ću baciti tezu da je nezaliječeni mišić moguć uzrok jer je su ligamenti koljena preuzeli silu koju inače amortiziraju mišići bedra

Neću tvrditi da sam u pravu, ali postoji poveznica  :bo:

I
Uh, kao da je uploadao forum u AI i zamolio blago afirmativni text.

D
Ajde barem ovo sa dva stopera mu nije glupa ideja. Ja se nadam da nece forsirati ona 3 sa Devetakom iza jer me strah kako ce to proci protiv Dinama. Mislim da ce trebati malo tvrđi blok tu..

R
Quote from: deo123 on 16.04.2026, 09:20Ajde barem ovo sa dva stopera mu nije glupa ideja. Ja se nadam da nece forsirati ona 3 sa Devetakom iza jer me strah kako ce to proci protiv Dinama. Mislim da ce trebati malo tvrđi blok tu..
Devetak je out zbog pokera žutih kartona. Tako da može izvući iz naftalina jedino onu varijantu s Petrovičem kao desnim stoperom. Nadam se da neće jer zadnji put kad je to probao nije dobro izgledalo, mislim protiv Istre doma da je to bilo.