Rijeka u medijima, članci o Rijeci,...

Started by D2, 10.05.2023, 22:59

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

16.04.2026, 10:58 #5385 Last Edit: 16.04.2026, 10:59 by D2
Quote from: ričan on 16.04.2026, 09:47
Quote from: deo123 on 16.04.2026, 09:20Ajde barem ovo sa dva stopera mu nije glupa ideja. Ja se nadam da nece forsirati ona 3 sa Devetakom iza jer me strah kako ce to proci protiv Dinama. Mislim da ce trebati malo tvrđi blok tu..
Devetak je out zbog pokera žutih kartona. Tako da može izvući iz naftalina jedino onu varijantu s Petrovičem kao desnim stoperom. Nadam se da neće jer zadnji put kad je to probao nije dobro izgledalo, mislim protiv Istre doma da je to bilo.
Što nije u onom podcastu s Miletićkom Đale pričao o tome zašto je stavio Petroviča. Nisi li možda pobrkao trenere?
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

S
16.04.2026, 11:45 #5386 Last Edit: 16.04.2026, 11:49 by Snowcrash
Ma glavno je da kućni zna kakvo je stanje s Husićem, Petrovičem, Devetakom, Pavićem i ostalim igračima koje predlaže Sanchezu.
Zna i kako treniraju, koliko se trude, koliko su uigrani s momčadi, i kako stoje s ozljedama i koliko je tko načet.
Pogledao je i energetske tablice potrošnje vol. O2 u sprintevima i u normalnoj igri. 

Bok te, ovo je kao u srednjem vijeku, dvorska luda predlaže takmičare za turnir pred kraljem u svečanoj loži, na osnovi čakula koje je pobrao po "Nepresušnom" i dodao malo iz vlastitog nosa.  :neretljak:

J
Slažem se, čovjek izbacuje ŠBBKBB pizdarije, a ono o čemu treba pisati je valjda zapelo u faxu.
Ima li bar jedan novinar muda postavljat prava pitanja predsjedniku i SD-u ili takav novinar nema pristupa oltaru? Zašto se svi prave da je ovo stanje normalno?

Z
Hocemo li nakon subotnje utakmice saznati sudbinu Sancheza?
Ili ga smijeni u subotu navecer ili objavi na sva zvona da ostaje i iducu sezonu.
Ovo kao da ostaje do kraja sezone je recept za popušiti kup.

Zadnjih 5 utakmica u HNLu (Istra, Gorica, Belupo, Vukovar i Osijek) protiv 5 po ljestvici najslabijih ekipa lige zabili smo 3 gola od kojeg su 2 iz penala i 1 iz igre.
Ako si to preživio, ne znam kako ti utakmica di si totalni autsajder može odlučiti sudbinu trenera.

Z
Quote from: NdockytovaLinijaKretanja on 16.04.2026, 14:01Zadnjih 5 utakmica u HNLu (Istra, Gorica, Belupo, Vukovar i Osijek) protiv 5 po ljestvici najslabijih ekipa lige zabili smo 3 gola od kojeg su 2 iz penala i 1 iz igre.
Ako si to preživio, ne znam kako ti utakmica di si totalni autsajder može odlučiti sudbinu trenera.

ne mislim da mu dinamo odlučuje o sudbini, nego bi se mogla prekinuti ta silenzio stampa i taj lažan narativ oko Sancheza. Ovo što rade sad iz kluba nakon što su ga pljuvali prije 2 tjedna mi je dvolično.
Još kaže Kostrena da je Kek ante portas.

J
u našem klubu nitko ne zna sta će bit sutra.

Quote from: Zelko Maler on 16.04.2026, 14:04
Quote from: NdockytovaLinijaKretanja on 16.04.2026, 14:01Zadnjih 5 utakmica u HNLu (Istra, Gorica, Belupo, Vukovar i Osijek) protiv 5 po ljestvici najslabijih ekipa lige zabili smo 3 gola od kojeg su 2 iz penala i 1 iz igre.

ne mislim da mu dinamo odlučuje o sudbini, nego bi se mogla prekinuti ta silenzio stampa i taj lažan narativ oko Sancheza. Ovo što rade sad iz kluba nakon što su ga pljuvali prije 2 tjedna mi je dvolično.
Još kaže Kostrena da je Kek ante portas.

Stampa naša je takva kakva je, jedan novinar koji je glasilo presidentea i drugi koji imaju zabranu postavljanje konkretnih pitanja.
Ništa nije normalno kod nas, od igre, do struke o kojoj se apsolutno ništa ne zna, komunikacije prema van, još je i krenulo Sanchezovo bahaćenje na presicama.
Kolektivni raspašoj, ali dobro, neka taj jedini novinar slaže nama postavu za Dinamo...

Da sam Vittorić, poceo bih c/p postave od kucnog za svaku tekmu. Trazili ste, dobili ste.
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

L
Novinari su oduvijek slagali postave, nije to nikakva novost kojoj se pojedinci ovdje isčuđavaju. Čak bih rekao da je to i u opisu njihovog posla, pokušati predvidjeti postavu uoči svakog pojedinog susreta.

Primjetit ćete apsolutno normalan stil pisanja Vukušića čitav ovaj tjedan... Valjda su svi skontali da je onaj cirkus bio previše.
#navodninavijač

D
A napisao sam vam da je dobio po nosu..nije slučajno utihnuo

I
Ovo je kao da sam prisutan na SRZ od 3b.

Novinar može pisati što želi , sastavljati sastave bila to njegova misao ili prenosi po naređenju. I to je činjenica.

Trener može raditi po svom ili slušati naređenja. To je isto činjenica.

Te fore, ajde baš ih slušaj pa da vidimo mi je ono...na razini ove prve rečenice. Da li je tu bitna persona ili klub pitanje je sad.

Čuđenje na dobru riječ od lokalnog piskarala...

Pa aktulani trener je prvi trener za kojeg se već nakon 2 tjedna znalo što kuha, da li voli da kuha, što jede, nakon 6 mjeseci se znalo  da mu je nadimak Gato, da voli duge šetnje ima psa (nemam pojma koje vrste), da mu sin studira u VB itd. itd.

Kao da je riječ o Gloriji ili Story , a ne lokalnim novinama, rubrika sport.

I to rep pauzi svaka dva dana je bio članak i osvrt ex igrača, ex igrača lokalnog trenera i ex igrača igrača. Sve u afirmativnom tonu.

Za Keka smo nakon 3 godine saznali preko novina da voli jazz i piti odabrane etikete vina, mahom slovenskih vinara, a za Sopića nakon godine dana i njegovih "popularnih" presica da mu je kćer influencerica.

Znači tu su se u kratkom vremenu odradile dva dijamentralno suprotna pogleda (naručena ili ne) na  temu  koja je isključivo personalna, a ne u interesu kluba.

Navijati za personu, a ne za rezultat kluba je po meni tragikomično prvenstveno jer bi to bila utkamica 0:0. Em smo mi već četiri puta zaredom smijenili/izubili trenera u godinu dana,em dotični nije nigjde bio duže od godine dana.

Reklo bi se ništa neuobičajeno.

S
Quote from: ispod stijena on 16.04.2026, 16:44Da li je tu bitna persona ili klub pitanje je sad.

Bitne su samo pare - od UEFE,  a odmah zatim - pare za drugu godinu ugovora.

Quote from: LenRi on 16.04.2026, 15:42Novinari su oduvijek slagali postave, nije to nikakva novost kojoj se pojedinci ovdje isčuđavaju. Čak bih rekao da je to i u opisu njihovog posla, pokušati predvidjeti postavu uoči svakog pojedinog susreta.

Jesu, pod egidom "ja bim to ovako" ili "ovako bi moglo bit dobro", a ne "ako ne bude ova postava, trener ce morat dugo da se izvinjava misko drotu".
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è