Rijeka u medijima, članci o Rijeci,...

Started by D2, 10.05.2023, 22:59

Previous topic - Next topic

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

K
23.03.2026, 13:37 #4860 Last Edit: 23.03.2026, 13:38 by kirac_87
Problem je Sanchez, a ova 2 klauna Vulkanizer i Culina nisu ?

B
Trebali bi se iz kluba oglasiti o ovom tekstu

K
Izmedu ostalog, koji retard je za kucnog novinara izabrao ovog Dinamovca? Pa njemu valjda ide u korist da nas razjebe prije finala kupa.

S
23.03.2026, 13:50 #4863 Last Edit: 23.03.2026, 13:58 by SandroB
Quote from: Zelko Maler on 23.03.2026, 13:29nisam to pisao jučer, ali Mišković nakon jučerašnje večeri ima argumenta za rezati gdje treba. Hoće li? Gotovo sigurno ne.

U teoriji da. Ali otkaz Sanchezu bi, bez obzira na sve moguće analize i zbrajanje propusta u HNL-u, bio luđački potez. Sanchez je čovjek koji može puno ponuditi na planu razvoja igre i igrača. Ovo jučer nije trebalo... između ostalog i njemu.

Ali jbg... mora izvaditi sve iz rukava do kraja sezone. Ako zajebeš sezonu, bye bye. I opet bismo ga pamtili po Strasbourgu i još nekoliko totalno atraktivnih utakmica. U tom slučaju bih rekao da nikako nije samo do njega.

S
Quote from: Monarh on 23.03.2026, 13:36Mene je samo strah da DV ne sapuna Sanchezu stolicu u korist DS.

Sorry, tko je DS? Prezasićen mi je mozak od jučer, pa ne vidim nikoga trenutno...

R
Quote from: kirac_87 on 23.03.2026, 13:47Izmedu ostalog, koji retard je za kucnog novinara izabrao ovog Dinamovca? Pa njemu valjda ide u korist da nas razjebe prije finala kupa.

To mu je plus ako je jer kako je rekao gazda jednom:"Učimo od najboljih. "

Quote from: SandroB on 23.03.2026, 14:01
Quote from: Monarh on 23.03.2026, 13:36Mene je samo strah da DV ne sapuna Sanchezu stolicu u korist DS.

Sorry, tko je DS? Prezasićen mi je mozak od jučer, pa ne vidim nikoga trenutno...

Pa diego simeone, eno visi mu stolica, prosuo prednost nad realom i izgubio sa igracem vise ;D

Valjda Darka Raića Sudara
Forza Fiume ale!

Z
Quote from: SandroB on 23.03.2026, 13:50
Quote from: Zelko Maler on 23.03.2026, 13:29nisam to pisao jučer, ali Mišković nakon jučerašnje večeri ima argumenta za rezati gdje treba. Hoće li? Gotovo sigurno ne.

U teoriji da. Ali otkaz Sanchezu bi, bez obzira na sve moguće analize i zbrajanje propusta u HNL-u, bio luđački potez. Sanchez je čovjek koji može puno ponuditi na planu razvoja igre i igrača. Ovo jučer nije trebalo... između ostalog i njemu.

Ali jbg... mora izvaditi sve iz rukava do kraja sezone. Ako zajebeš sezonu, bye bye. I opet bismo ga pamtili po Strasbourgu i još nekoliko totalno atraktivnih utakmica. U tom slučaju bih rekao da nikako nije samo do njega.

nisam mislio na Sancheza.

S
Quote from: tomyrijeka on 23.03.2026, 14:09

Valjda Darka Raića Sudara

On je oduvijek bio DRS, ne hvatam ja ovakve eufemizme  :)

S

Onaj tko ne može složit dvije proširene rečenice zaredom i nikad ga nećeš ćut branit ikoga, a pogotovo ne ekipu i stožer.
Zato svi očekujemo obračanje Miška, a ne tamo nekog sportskog direktora kluba.

Ne treba se nadati nekakvim priopćenjima i demantima, Miško istupi jednom-dvaput po sezoni gdje ponovi sve ispočetka i to je to.

Da Sanchez nema te neke mušice ne bi bio tu nego bi vodio Betis, Valenciu itd. Neka ga nama ovdje.
Na valovima naših nadanja plovimo bez stajanja

V
Ovo nije prvi put da DV stavlja "Trener pred otkazom" naslove, nedavno isto bio sličan tekst pa nedugo nakon toga "Treneru i momčadi treba dati vremena."

Ja sam jučer se nadao neriješenom prije utakmice, došlo kako je došlo nema veze, ide se dalje. VSDA je pokazao da njegove ideje imaju smisla, no nema kadar kakav želi i kakav mu treba da igra svoj nogomet u kontinuitetu, i klub treba doći i reći da je on projekt oko kojeg će se graditi sve.

Osmina finala gdje si bio al pari protivniku koji je nekoliko klasa iznad tebe, polufinale/finale kupa i treće mjesto u sezoni gdje si opet mijenjao trenera te imao neke probleme s ozljedama i fin komad sezone igrao na tri fronta? Prije početka sezone bih potpisao. Vidi se napredak u igri i to je najbitnije, vidi se vizija modernog nogometa. Koga boli kurac za minus ispred prva dva.

Miško, pamet u glavu, nemoj da ti padaju idiotarije.

S
Želim da se Mišku dogodi prosvjetljenje ili ukazanje i postavi za direktora cijelog sportskog segmenta - dr. Keka.
Ako mora, nek DRS radi i dalje administraciju i drži škare i platno budgeta, ali Kek i Sanchez odlučuju o igračima (svih uzrasta), igri i sportskoj metodologiji.