Rijeka u medijima, članci o Rijeci,...

Started by D2, 10.05.2023, 22:59

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

M
"RIJEKA Nakon što je po sedmi put u prvenstvenoj utakmici izveo sastav koji više nikad neće igrati zajedno pa izgubio 0:4 i skoro popio pet komada posve je jasno kako glavnom treneru prve momčadi HNK Rijeka Victoru Sanchezu opasno "visi" radno mjesto na Rujevici.
Iz same uprave, vrha sportskog sektora i vrha kluba zasad nema nikakvih izjava."

ne znan ca mislet o njemu vise - znaci Vittorio opasno visi ali nema izjava iz kluba, znaci visi as je DV odlucil da visi? si reporter ili kolumnist, ako si prvo pisi zac visi, ako si drugo lepo reci da je tvoje misjenje i sve ok ali ovako, ni mimo ni v rit..

S
Quote from: Silvio Dante on 23.03.2026, 17:46Otkaz mu nitko suvisao ne zaziva.
Ali. Mora mu se na plastičan način objasniti neke stvari.
Rijeka nije čubura donja. Nego veliki hrvatski klub. K tome još uvijek i aktualni prvak. S vrlo, vrlo i dalje primjerenim i širokim rosterom.
Koliko je u Europi napravio više nego solidan posao, da se razumijemo ništa spektakularno, jer spektakularan bi recimo bio prolazak Strasbourga koji se dogodio nije, potvrdit ćemo rečeno. Više nego korektan poduhvat. Prošlo se grupu, da se razumijemo grupu konferencije prolaze i Zrinjski i Borac, tako da i tu trebamo biti oprezni u dijagnozi. I prošlo se u dvomeču Omoniju. Dobrog protivnika da se razumijemo, tu nema greške. Dobar posao sveukupno. Tvrda četvorka.
Koliko je posao u Europi dobar i pohvalan, toliko je hnl-u ajde bit ćemo blagi, tanak. Prosječan. Nedostojan Rijeke kao kluba. Velikog hrvatskog kluba i još uvijek aktualnog prvaka zemlje svoje.

Jesen je, posebice kako je išla svome kraju i kako je on hvatao konce, odradio ok. Ma i više nego ok, neke utakmice su stvarno bile vrhunske na svakom planu. Problem je što se nije desila nadogradnja, nije se desio rast na proljeće. Dapače. Ne da se nije desio rast, nego je Rijeka izgubila smisao, prepoznatljivost, konture igre i odgovornost u igri. To je ono što najviše boli, izostanak odgovornosti. Sve je to u njegovom djelokrugu posla. Kažete da su tome, cijeloj toj kalvariji kumovale 4 europske utakmice? Okej.

Puno, puno previše poraza. Od klubova koji s Rijekom ne mogu stat u istu rečenicu. Posljednjeplasiranih u tom trenu Vukovara i Osijeka recimo, Istre koja ti na megdan dolazi sa serijom od 5 uzastopnih poraza, Gorice koja ti je mrežu punila u opsegu onih strašnih i tragičnih posjeta maksimirske kaznene ekspedicije Rujevici otprije par godina i teniskih rezultata na štetu Rijeku.
Konstantno je ispod 50% hnl bodovnog učinka.
Za ilustraciju. Rijeka je u prošloj sezoni na učinku od 39 bodova bila nakon 19 kola.
Sad je nakon 27 kola, dakle nakon cijelog jednog prvenstvenog kruga više, na 38!

Rijeka mora bolje. Prvenstveno na planu igre. Alarmi su trebali biti upaljeni nakon one tragične već predstave protiv Vukovara. Gdje si na jedvite jade i iz poklonjenog penala izašao s 3 boda i do kraja strepio za živu glavu. Eno ih neki dan protiv Hajduka kleknuše s opet teniskih 0:6.
Kad i ako se desi rast na planu igre, tada ćemo moći i o rezultatu na kraju. Jer igra je sve. Rijeka je na proljeće u okvirima domaćeg natjecanja nema!! Ili je ima na mahove.

Rekosmo. Otkaz mu nitko ne zaziva. Ali neka si ne utvara da trenira čuburu donju i da ljude sa svojom kičmom i svojom glavom može držati za idiote. A činjenica da si je u ovom trenutku uzeo 4 slobodna dana mi govori da neke, možda i većinu drži upravo takvima.
Preživili smo odlaske i većih, daleko većih i za našu Priču bitnijih i vitalnijih, preživit ćemo i biti tu i nakon njega. U to neka nitko nema sumnje. Ako mu nešto nije po volji, može slobodno i odjebat!

FF

Meni ne pada na pamet ulaziti ikome u glavu zbog uzimanja 4 slobodna dana, a trenutak je idealan baš za uzet slobodne dane.
Završio je ciklus igranja na 3 staze s time da je otpala najzahtjevnija.
U prvenstvu smo 3. pred nama je 2 tjedna pauze, potpuno je isto mini pripreme za finish sezone odvozit 10 ili 12 dana.
Objašnjeno je na presici posle Strasbourga zašto je pred prošle mini-pripreme dao igračima duži period odmora.
----------------------
Ako su 4 slobodna dana razlog za otkaz, a u Europi nismo ovako energetski izgledali od odlaska Maranze, onda se možemo pozdravit s nokaut fazom slijedeće sezone.
Žao mi je, Europa je, za neke, jedino mjerilo, mene recimo baš briga dal smo drugi ili treći u prvenstvu - slijedim ciljeve koje je uprava kluba zacrtala.
Nisam gori od tovara da mislim kako ćemo uzet prvenstvo, a uprava mi godinama ponavlja kako je cilj bi "u vrhu".
Mi smo prekjučer završili najdužu sezonu u Europi ikad, zaradili rekordno para od UEFE, treći smo u prvenstvu (u vrhu) i stepenica nas dijeli od trofeja u kupu.
Dal su to bili poslovno-sportski ciljevi uprave koji su postavljeni pred stožer ili neki drugi?   

Quote from: kirac_87 on 23.03.2026, 15:06
Quote from: LenRi on 23.03.2026, 14:10https://www.index.hr/mobile/sport/clanak/bjelica-imamo-klubove-gdje-15-ljudi-odlucuje-na-ovim-prostorima-je-to-nemoguce/2774174.aspx
Bjelica nahvalio Rijeku i miška
Jos nam samo fali da dovedemo mr.otpremninu umjesto samcheza
Evo donosim slike iz budućnosti.
Fragment kad se s igračima zatrči pred navijače i krene dizat ruke u zrak gore/dole, a cijeli istok ga srdačno krene otpozdravljati. Žene od sreće i veselja grcaju kršeći ruke i gnječe šalove. Muškarci stameno, uzdignuta čela sa suzom u oku ponosno gledaju u njegovom pravcu, a djeca ushićeno skakuću na prstićima veselo izvikujući njegovo ime. Nenade, Neno, Neno....!!! Ne vide se više natpisi s željom dresa igrača, sada se Rujevicom na ogradama ponosno kočopere transparenti s pozivom na selfie s Nenadom, našim Nenadom.
Goni ga u korporativni!
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

M
Quote from: Silvio Dante on 23.03.2026, 17:46==
Koliko je posao u Europi dobar i pohvalan, toliko je hnl-u ajde bit ćemo blagi, tanak. Prosječan. Nedostojan Rijeke kao kluba. Velikog hrvatskog kluba i još uvijek aktualnog prvaka zemlje svoje.
==

mislin da jeno gre z drugin...daleko smo mi jos od ekipe ka bi mogla odigrat na 3 fronte bez da bar na jenoj ostanes kratak

a i mislin da va hnlu nismo prosjecni nego tamo kade spadamo, realno, treci.

Quote from: D2 on 23.03.2026, 19:21Evo donosim slike iz budućnosti.
Fragment kad se s igračima zatrči pred navijače i krene dizat ruke u zrak gore/dole, a cijeli istok ga srdačno krene otpozdravljati. Žene od sreće i veselja grcaju kršeći ruke i gnječe šalove. Muškarci stameno, uzdignuta čela sa suzom u oku ponosno gledaju u njegovom pravcu, a djeca ushićeno skakuću na prstićima veselo izvikujući njegovo ime. Nenade, Neno, Neno....!!! Ne vide se više natpisi s željom dresa igrača, sada se Rujevicom na ogradama ponosno kočopere transparenti s pozivom na selfie s Nenadom, našim Nenadom.
Goni ga u korporativni!

read my lips my friend  :)

K
3. mjesto nije prosjek, ako uprava misli da je onda neka dovedu igrače a ne polu invalide na besplatno i invalide za 300k.

Baš bi volio vidjeti koga imaju spremnog, dođe li Belica ili Čarli bit će opet uvreda prema Miškoviću

Bjelkan i Ćorluka ne staju u istu rečenicu. Al da.
#navodninavijač

B
Quote from: Kostrena on 23.03.2026, 19:323. mjesto nije prosjek, ako uprava misli da je onda neka dovedu igrače a ne polu invalide na besplatno i invalide za 300k.

Baš bi volio vidjeti koga imaju spremnog, dođe li Belica ili Čarli bit će opet uvreda prema Miškoviću

I jedan i drugi su se očešali o Rijeku, Bijelica sa korporacijom a Čarli sa pjevanjem uvrijedljivih pjesama sa bbb na Kantridi..

Quote from: Snowcrash on 23.03.2026, 14:36Želim da se Mišku dogodi prosvjetljenje ili ukazanje i postavi za direktora cijelog sportskog segmenta - dr. Keka.
Ako mora, nek DRS radi i dalje administraciju i drži škare i platno budgeta, ali Kek i Sanchez odlučuju o igračima (svih uzrasta), igri i sportskoj metodologiji.
Ovo bi volio vidjet, keka koji je stalno igrao s 13-14 igrača i sancheza kojem jos samo vargić i močo nisu ušli u igru

Vukušić je dinamovac. To je sve šta ću ja na ovu temu
SPORTSKI ODLAZI!

S
23.03.2026, 21:11 #4900 Last Edit: 23.03.2026, 21:12 by Snowcrash
Kućni nastavlja s negativom i blaćenjem i iz razgovora koji traje 20 minuta izvlači 3 rečenice koje inkriminiraju Sancheza:

https://www.novilist.hr/sport/nk-rijeka/trofejni-sportski-direktor-rijeke-sanchezova-ideja-s-brojnim-rotacijama-se-pokazala-promasenom/

Sad bi se već moglo zaključiti da je kućni na prljavom zadatku demoniziranja Sancheza po nalogu uprave.
Najgore je da nas ovakvim prizemnim fintama, drže za maloumne.  :jbg:

Da nije rotirao vjerojatno nebi prošli europsku grupu. Točka.
Nek mu dovedu igrače za 2 fronta a ne ove poluproizvode

Smrad podnovelebitski. Veliki dinamovac. Znam.
SPORTSKI ODLAZI!

Popunjava kvotu, u članku je napisao da je ta izjava od jučer, a članak na kraju objavili istu večer.

Znači da za sutra ima nešto još paprenije...  :bo:
#navodninavijač

O
Porazi od Istre i Gorice su za pedalu prema Sanchezu. To nije normalno

M
Quote from: Snowcrash on 23.03.2026, 21:11Kućni nastavlja s negativom i blaćenjem i iz razgovora koji traje 20 minuta izvlači 3 rečenice koje inkriminiraju Sancheza:

https://www.novilist.hr/sport/nk-rijeka/trofejni-sportski-direktor-rijeke-sanchezova-ideja-s-brojnim-rotacijama-se-pokazala-promasenom/

Sad bi se već moglo zaključiti da je kućni na prljavom zadatku demoniziranja Sancheza po nalogu uprave.
Najgore je da nas ovakvim prizemnim fintama, drže za maloumne.  :jbg:

ma dajte mi ovakovu promasenu sezonu sakega leta i nis mi vise ne rabi...