Rijeka u medijima, članci o Rijeci,...

Started by D2, 10.05.2023, 22:59

Previous topic - Next topic

-RIJEKA- and 3 Guests are viewing this topic.

Quote from: TIR on 23.03.2026, 21:22Popunjava kvotu, u članku je napisao da je ta izjava od jučer, a članak na kraju objavili istu večer.

Znači da za sutra ima nešto još paprenije...  :bo:

Samo da nije još jedna snimka  ;D  ;D

Moglo bi to biti to od Sanče.

Z
23.03.2026, 21:45 #4906 Last Edit: 23.03.2026, 21:58 by Zelko Maler
Kucni se ne smiruje, iako ga ljudi kure u komentarima s cinjenicama.

Ako ce cijeli tjedan pustati ovakve članke onda je valjda Sanchez bivsi?
Kako drugacije to objasniti?
Mislim cemu to?
Covjek po tome radi kontra kluba, dodatno narusava vec uzdrmanu atmosferu, to se i tako moze protumaciti.
On ce kofol traziti nekakve odgovore od uprave,a Sanchez i uprava imaju tek u petka sastanak.
Kako mozes onda prije petak ista saznati, ako je tek u petak sastanak.
Jedino ako Sanchez nece doci u petak potpisati otkaz.

Quote from: Snowcrash on 23.03.2026, 21:11Kućni nastavlja s negativom i blaćenjem i iz razgovora koji traje 20 minuta izvlači 3 rečenice koje inkriminiraju Sancheza:

https://www.novilist.hr/sport/nk-rijeka/trofejni-sportski-direktor-rijeke-sanchezova-ideja-s-brojnim-rotacijama-se-pokazala-promasenom/

Sad bi se već moglo zaključiti da je kućni na prljavom zadatku demoniziranja Sancheza po nalogu uprave.
Najgore je da nas ovakvim prizemnim fintama, drže za maloumne.  :jbg:

NL od sredine 2023. godine nisu riječke novine. Ne čitajte, ne kupujte, ne klikajte. Preplavljeni su propagandnim i promotivnim materijalom jer jedino tako mogu zaradit. Samo kakav želudac im imaju novinari da si to dozvoljavaju, to je dno dna.
Folks, I don't trust children. They're here to replace us. - Stephen Colbert

K
Tip je obična pijančina koja bi se j... u pak za 5 eura.
Nitko ga od bivših i sadašnjih kolega ne može smislit

Vukusic je kreten i to prvoklasni. Nema vise rukavica, to je kreten.

Jedan tjedan prigovara Sanchezu zasto mu igraju Radeljic i Petrovic kad ionako idu ca.
Drugi tjedan sere da je Pavic buducnost i da zasto nije dobio minute.
Treci tjedan hvali DRSa i pise kako imamo odlican roster i kvalitetom i kvantitetom.
I onda cetvrti tjedan prigovara kad se napravi nekoliko zamjena.
I netko tko povrsno prati jasno vidi da je covjek kreten.

Ali mene sad zanima jedna stvar. Svi imamo svoje misljenje, to je jasno. Ja sam na pocetku sezone bio jako kritican, da ne kazem najkriticniji prema DRSu i transfer politici i mislim da je DRS odavno zasluzio dobit otkaz.
To temeljim između ostalog na tome da mi i dalje nemamo posteno krilo u kadru. Otkad je on dosao nismo doveli niti jedno.
Kvrzic, Anas, Vesovic, Tomasov, Bezjak, Gorgon, Heber, Acosty, Ampem, Nais, Pasalic...
Kroz godine imali smo brdo odlicnih igraca razlicitih karakteristika, a svatko od nabrojanih danas bi nam bio pojacanje (u trenutku dolaska jasno).
Da nije bilo bivseg susjeda od rođaka od Nigerijskog princa mi bi u kadru imali AMJ i Copa u napadu. A nijedan cak i ukljucujuci DAA nije golgeter.
O totalno promasenom konceptu prelaznog roka ljetos pisao sam detaljno.
Mene sad zanima od ovih koji misle da DRS je napravio odlican posao. Kako je moguce da je DRS napravio dobar posao, a da se onda proziva trener kad napravi nekoliko zamjena u ekipi? Ili je roster dobar ili nije. Sta je od toga tocno?
Drugo pitanje koja je to prva ekipa i koga bi vi stavili protiv Gorice? Koje su to rotacije koje su bile pretjerane?
Mozda je trebao igrati Dantas koji je u 33 dana odigrao 870 minuta ili skoro punih 10 utakmica? Dajte mi jedan primjer tko to moze i tko je toliko odigrao.
Dakle, tko je trebao igrat, a nije?

Z
DRSa se ne smije dirati jer je iz tog hdz/hns/ uhljeb tora.
Vrana vrani oci ne vadi.
Isto kao sto je jasno da je Sanchez iz domaceg okruzenja i da je završio hdz nogometnu akademiju bio bi  puno manje prozivan.
Po strancu je lakse udarati.
Em je popularno, em ti nece vratiti, em se dodvoravas domacim trenerima

Najbolji primjer za ovo Malerovo je ljigavac Bel koji nudi zviždaljku DAA, a istovremeno mu svaki balkanski klošar tipa Rile jebe sve po terenu i njemu se neće suprotstaviti.
#navodninavijač

Quote from: SandroB on 23.03.2026, 13:25...
Čekam Miškovića. Nadam se da nije baš toliko dezorijentiran nakon svega ovoga.
Ne vjerujem da će reagirati. Već je vise puta rekao da klub, uprava ili on neće reagirati na svaku glasinu koja bude u eteru.

Isto tako ne vjerujem da je ovo on blagoslovio. Mislim da jeVS siguran kod njega.

Ovo je možda pušteni balon kako bismo mi prestali srati i da se zamislimo da bi čovjek stvarno mogao otići. 😁😁

S
Ispisali smo "Rat i mir" o rotacijama i vrtimo se u krug pitanjima jesu li bile potrebne, dobre, učinkovite...

Nešto drugo me za ovu priliku muči... te rotacije su možda nekoga izluđivale, ali Sanchez ih je argumentirao. Štoviše, postale su njegov imidž. I dobar dio javnosti ih je prihvatio. Kad me je raspizdila (kao jučer) naša predstava, nisam bio bijesan na "rotacije", nego na aktere, imenom i prezimenom. Jebe mi se tko se rotiranog vidi u 11, 'ko u 14, a 'ko u 22.

Ono što je meni ključno u pitanju "Sanchez - da ili ne" je - kakav je Sanchez? Po meni - dosljedan. To je prvo što mi pada na pamet. Drugo mi pada na pamet - genijalac. Ima neku pituru genijalnosti na svojoj fasadi. Čak su mi izraz lica i body language OK... bolji od Frukovog. Koliko god volim Fruka. Mislim da bi na duge staze bio dobar, izvrstan. Živio sam u uvjerenju da ovdje javnost nije kao na jugu, ali izgleda da nije puno bolja. Ili barem oni koji imaju pravo glasa u javnosti.

Ovo DV jurišanje na Sancheza je sramota, velika. Još je veća sramota što se do ovog trenutka iz kluba nije demantirala ta dilema "pred otkazom". Stvarno očekujem javljanje predsjednika i podršku aktualnom treneru, jer su nekad, u kriznim trenucima, podršku uživali mnogi koji Sanchezu nisu bili ni do koljena.

@Zaf :
"Ovo je možda pušteni balon kako bismo mi prestali srati i da se zamislimo da bi čovjek stvarno mogao otići. 😁😁 "

Sumnjam... bilo bi preavangardno.

B
Dobije li Sancho otkaz, meni je dosta svih na neko vrijeme.
Nije Sancho nedodirljiv naravno nit mozda treba imat siguran posao po zavrsetku sezone, i veci treneri su dobivali otkaze.
No to ce biti pokazatelj u potpuno nepostojanje vizije sportske politike, odnosno nedozvoljavanja da covjek zavrsi sezonu i podvuce crtu na najuspjesniju Eurosezonu u dugo vremena. Mozda i digne trofej. Taj potez je sam po sebi nekorektan, al ajd jos..

Najljigaviji dio mi je- dozvoljavanje da jedan ljigavi novinar, koji navija za omrazene rivale, napravi ovakvu pljuvacku paljbu i pokusaj mjenjanja misljenja navijacima i ubacivanja crva sumnje svima. Ako stvarno DV ima eksluzivu nek odjebu svi skupa.

A
Možemo mi napravit i konstrukciju...Ima li taj izvjesni novinar DV , koji doslovno od početka pljuje po Sanchezu ,možda neke prikrivene namjere znajući da je navijač Dinama...?...Nebi me iznenadilo da se spakira otkaz Sanchezu , pa da na ljeto osvane u Dinamu umjesto Kovačevića, a on kroz svoju propagandu ima svoj obol u svemu tome...

Apsolutna podrška Sanchezu, jesmo ozbiljan klub ili nismo, drugačiji od drugih,  na kraju sezone povuć crtu, sve drugo u ovom trenutku bilo bi neplanski, histerično i neozbiljno...Čak ne mogu vjerovat da se o tome uopće raspravlja...

O
Dobro , tko odgovara za poraze protiv Istre i Gorice, zašto je došlo do tih poraza, netko mora odgovarat. Opet kažem razumijem ispadanje od Strasbourga, to je liga petice itd itd  Ali zašto porazi od Istre i Gorice uz gol razliku 0 6.

Quote from: Orpat on 23.03.2026, 22:57Dobro , tko odgovara za poraze protiv Istre i Gorice, zašto je došlo do tih poraza, netko mora odgovarat. Opet kažem razumijem ispadanje od Strasbourga, to je liga petice itd itd  Ali zašto porazi od Istre i Gorice uz gol razliku 0 6.

Daj se ne ponavljaj
Ako je tebi bitnije to od europskih utakmica nemamo o čemu
SPORTSKI ODLAZI!

O
23.03.2026, 23:14 #4918 Last Edit: 23.03.2026, 23:19 by Orpat
Quote from: MaČaĆeToMane on 23.03.2026, 23:09
Quote from: Orpat on 23.03.2026, 22:57Dobro , tko odgovara za poraze protiv Istre i Gorice, zašto je došlo do tih poraza, netko mora odgovarat. Opet kažem razumijem ispadanje od Strasbourga, to je liga petice itd itd  Ali zašto porazi od Istre i Gorice uz gol razliku 0 6.

Daj se ne ponavljaj
Ako je tebi bitnije to od europskih utakmica nemamo o čemu
Čekaj malo, gol razlika 0 6 u te dvije utakmice - 15 bodova za tovarlukom i nitko nije kriv. Zato nam se to i događa, a ispali smo uz to od Strasbourga, dakle 3 poraza za redom i sad mi reci da to nije za pedalu, ajde molim te . Samo je pitanje kolika je odšteta ako dobije pedalu , pa će možda radi toga ostat.

23.03.2026, 23:20 #4919 Last Edit: 23.03.2026, 23:21 by Boy1da
A tko odgovara jbt, pa sta za svaki poraz netko mora biti posran. Prihvacamo samo 10-0-0 iz 10 utakmica. Moze i 8-2-0 ako smo u ove dve pogodili 12 stativa i imali 19 zicera.

Lijepo je Thomas Frank rekao dok je jos bio u Brentfordu kad su ga pitali kako tako dobro postavi sve, a opet prime gole - well, this is a sport, so in spite of all our best wishes, we concede goals and lose games.

Je, nesta ae napravilo krivo kad smo podojili. Sto tocno - ne znam. Zasto se pristupilo tako i tako - ne znam, nemam sve podatke. Pusti ih da to isprave i vozi dalje, bar dok ne upadnu u kanal sa sva 4 kotaca i zavrse na krovu. Pustali smo dalje da voze i gore vozace, koji su jedva traku drzali. Ovdje bar vidis da vozac moze nagarit 150 i prestic gro auta. Sjedi i vidi zasto fantazira ponekad i da li je to fantaziranje uzrok poraza ili fantazira da izvuce bolju voznju kad je to bitno.

Edit:

Sad vidim, tri poraza je tebi za pedalu? Od toga jedan od Strasbourga?

Aight, I'ma head out.
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è