Rijeka u medijima, članci o Rijeci,...

Started by D2, 10.05.2023, 22:59

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

S
Quote from: SandroB on 14.04.2026, 09:47... a ovo: može li mi netko objasniti, moj mozak to ne može dokučiti - je li ovo dopustivo unutar jednog kluba?!?

https://www.rijekadanas.com/ivkovic-rijeka-izgubila-energiju-sanchez-je-mozda-podcijenio-ligu/?fbclid=IwY2xjawRKz9hleHRuA2FlbQIxMABicmlkETFTdUI3RlVxVEozY3Vvcmxac3J0YwZhcHBfaWQQMjIyMDM5MTc4ODIwMDg5MgABHlVvDPviWBDMtSEwrqP8YQakVwL3Tp8rmdL38RVlDrlMd5P71-KJ0ZqqW_fM_aem_YvQ-KZF3zEuyVcmGAd9qhQ

Cijela uprava, odnosno cijeli "sportski segment" slijedi ideju velikog vođe koja je niknula poslije Strasbourga i prestajanja kapanja novaca od UEFE:
Sanchez je preskup za sljedeću sezonu i mora dat otkaz sam.
Dakle, nije ni prvi ni zadnji put da Miško sapuna dasku treneru preko svih u klubu medijski, a rezultatski su uključeni i igrači.
Iako je naslov: "Rijeka je izgubila energiju", taj proces škartiranja trenera se kod Miška zove: "Trener je izgubio svlačionicu".

B
Meni je sve ovo komentiranje ljudi zaposlenih u klubu na temu trenera zaposlenog u istom tom klubu sokantno, amaterski i na razini neke seljacke firme koja se bavi sjecom drva( ne podcjenujuci nimalo drvosjece jer u siroj familiji imam drvosjeca). Ali ono, nakon posla odes u ostariju na pivo pa seres po kolegi kako nezna rukovati pilom, jadno je i za tu bransu a kamoli za nogometni klub na ovoj razini.

Pa neznam, ako radite za prosjecnu placu u nekoj osrednjoj firmi- potpisat cete neki ugovor o neotkrivanju poslovnih podataka bilo kome izvan firme, te nekakav ugovor ili pravilnik po kojem se obvezujete da cete paziti sto pricate u medijima ili objavljujete na drustvenim mrezama( ukratko nista sto steti ugledu firme i ostalih poslodavaca nesmijete objavljivati).
Dok u NK Rijeci Tomo olajava trenera koji je ispred njega po nekakvoj hijerarhiji i odgovornosti?

K
Quote from: robil on 14.04.2026, 09:59Možda radi po direktivi kao i novinari?

Naravno da radi, Misko je biznismen i premazan je svim mastima. Ne cudi me ovakvo tjeranje trenera.

Jedva cekma da ovi klauni dovedu nekog čobana poput Čabraje koji me zna beknut engleski u ekipi koju su nakrcali legijom stranaca.

Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

B
Upravo to ovo tjeranje trenera preko kućnih ljubimaca je degutano , već kad si takav frajer daj mu otkaz i otpremninu a ne sramoti se javno.

Doveli su klub na seljačke razine zato me neće čuditi kad sljedeću sezonu Tomo delija ili neki sličan klaun bude vodio.
" Rijeka se raspada i prijeti joj potpuni slom "

L
Ovaj današnji članak je sasvim korektan.

Quote from: SandroB on 14.04.2026, 09:47... a ovo: može li mi netko objasniti, moj mozak to ne može dokučiti - je li ovo dopustivo unutar jednog kluba?!?

https://www.rijekadanas.com/ivkovic-rijeka-izgubila-energiju-sanchez-je-mozda-podcijenio-ligu/?fbclid=IwY2xjawRKz9hleHRuA2FlbQIxMABicmlkETFTdUI3RlVxVEozY3Vvcmxac3J0YwZhcHBfaWQQMjIyMDM5MTc4ODIwMDg5MgABHlVvDPviWBDMtSEwrqP8YQakVwL3Tp8rmdL38RVlDrlMd5P71-KJ0ZqqW_fM_aem_YvQ-KZF3zEuyVcmGAd9qhQ

"Mozda je previse rotirao"

Haha pa evo sad 3 utakmice nije i izgubili smo doma 0:2 od ekipe koja je 5 puta prešla centar.
Možda trus mozgova koji dovodi igrače smije priznat da su pogriješili??????
Europa je jedino mjerilo!

K
Šta očekivati od purgerskog smeća

I
Quote from: LenRi on 14.04.2026, 11:22Ovaj današnji članak je sasvim korektan.

I današnji i jučerašnji.
Jedini problem je šta je šteta napravljena člancima u stanci pa su ovi sada toliko licemjerni da je to gadljivo.

Kad čitam ovo, nekako imam osjećaj da je stvarno vrijeme za neku konačnu odluku i to veliku, da se rasproda šta se mora u prijelaznom roku i da napokon uplovimo u neke mirnije i fokusiranije vode.
Ovakav medijski spin, hajka i prevrtanja se ne bi ni Trumpova administracija posramila.

I
Quote from: Boy1da on 14.04.2026, 11:11
Quote from: Estel on 14.04.2026, 10:44https://www.novilist.hr/sport/ovo-je-kameleonska-rijeka-nepredvidiva-za-protivnike-nazalost-i-za-samu-sebe/

Ah, dobro je, ziv je kucni.

No, nego, kakvo je stanje s Frukom i Teom?

Iz članka:
Fruk će biti u redu, o konkretnoj prirodi Barišićeve ozljede više ćemo znati danas poslijepodne, ali realno je za pretpostaviti kako je za Tea sezona gotova.

Piše onaj koji zna.

K
Barisic ACL  - povratak zimske pripreme

Z
Quote from: KadOkrenemSe on 14.04.2026, 12:15Barisic ACL  - povratak zimske pripreme

ovo je strašno, ne samo da smo izgubili ogorman potencijal, nego je i on sam dobio veliki udarac na svoju karijeru.
Znači na ljeto po 2 stopera. I to profilno one koje je najteže naći.

Z
Jako su dobro dečki konstatirali u podcastu. Ivković je u sukobu interesa jer on je zaposlenik kluba.
Za ovo se dobija otkaz, ali pošto je ovo vjerojatno rečeno uz Miškovićevo zeleno svjetlo, sramota je još veća.
Balkanska prčija od kluba.