Rijeka u medijima, članci o Rijeci,...

Started by D2, 10.05.2023, 22:59

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

K
https://www.novilist.hr/sport/nk-rijeka/alarm-na-rujevici-sve-je-glasniji-rijeci-nakon-poraza-u-varazdinu-visi-i-cetvrto-mjesto/

"Victor Sanchez u nastavak je ušao s istih 11 s kojima je i počeo utakmicu. Na klupi su svoju eventualnu šansu čekali Ndockyt, Morchiladze, Rukavina, Petrovič, Čop, Vignato... I uz sve izostanke: jako respektabilan pričuvni sastav."

:neretljak:

Kakva klaunčina je taj čovjek..

Na klupi Morchiladze najveći antitalent u povijesti, Čop kojem se zviždalo na Ruji koliko je loš i Petrovič koji po naredbi ne smije igrat i njemu je to respektabilan sastav..

Vignata je još naveo koji je načet, valjda ga treba stavit odmah u veliko opterećenje da završi kao Barišić.
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Ma smiješno, čak mislim da je realno da je Sančo bivši do kraja sezone.

A onda taj koji dođe, tek će vidjet kad s tim res-pek-ta-bil-nim sastavom radio isto što i ovaj. Samo što će taj novi bit dovoljno pametan pa znat bolje iskoristiti prekide (kornere i slobodnjake) od Sancheza, i ispast će bolji iako nije.
#navodninavijač

D
Quote from: TIR on 22.04.2026, 20:33. Samo što će taj novi bit dovoljno pametan pa znat bolje iskoristiti prekide (kornere i slobodnjake) od Sancheza, i ispast će bolji iako nije.

Al ovo si isto ubo.. mi na 50 kornera napraviti 3 sanse ako. U banana ligi..jebemu mater ako to ne mogu uigrati. 

J
O kakvim kornerima vi pričate, imamo dva napadača koji ne znaju zabit glavom, tri stopera koji su glavom dali jedan gol od kad su u Rijeci, na povratnoj osim danatsa (koji izvodi korner) nitko ne zna opizdit bombu po golu. Naš najopasniji igrač kod prekida je Fruk i glavom i nogom. Ekipi fali kvalitete i to se vidi iz aviona. Sa Škorićem u formi jučer bi zabili 100% iz kornera, sa Devetakom jako teško.

Btw, jučer igramo protiv bunkera sat vremena. Lasickas i Bodetić su demonstrirali tehničku nemoć, a Barco im je bio mentor spore igre. Meni žao malog Pavića, izgledao je kao da je jedini iz prve ekipe.

Mah, ne da mi se tipkat koliko je mučno bilo gledat jučer kako se naši bore s loptom. Fruk i Dantas ovu ekipu drže od zone borbe za opstanak. Ne krivim DRS-a jer koliko para toliko muzike. Mi imamo šest kvalitetnih igrača od kojih jučer nije igralo pet. Da ekipa od jučer igra stalno skupa vjerojatno bi to izgledalo puno bolje, ali kad limitirane igrače staviš da prvi put igraju skupa onda je jasno da ćeš dobit cirkus. 

Imamo malo vremena da se ekipa vrati u formu, ali ako se uspijemo sastavit siguran sam da imamo što reć u kupu. Radelja, Oreč, Fruk, Dantas, Vignato i to je neka druga Rijeka.

Što se trenera tiče, treba ostat dok ga ekipa prati. Ovi u klubu najbolje znaju je li to tako.

S
23.04.2026, 09:36 #5435 Last Edit: 23.04.2026, 09:38 by Snowcrash
Quote from: TIR on 22.04.2026, 20:33Ma smiješno, čak mislim da je realno da je Sančo bivši do kraja sezone.

A onda taj koji dođe, tek će vidjet kad s tim res-pek-ta-bil-nim sastavom radio isto što i ovaj. Samo što će taj novi bit dovoljno pametan pa znat bolje iskoristiti prekide (kornere i slobodnjake) od Sancheza, i ispast će bolji iako nije.

Tako je - čudesno će prodisat respektabilni napadači i još respektabilnija klupa i možemo očekivat dvocifrene brojeve golova, Jurića, Gabija, Morchija,  Chopa, i posebno Endokita*.
Sljedeće sezone, ne priznajem ništa manje od 11 golova po respektabilnoj glavi navedenih.   

*Endokit je toliko respektabilan, da će sljedeću sezonu zabit više golova nego ukupno u karijeri. Većinu iz kornera i prekida.   ;D

Quote from: Johnson on 23.04.2026, 09:35O kakvim kornerima vi pričate, imamo dva napadača koji ne znaju zabit glavom,
Protiv Osijeka doma, mislim, Dantas uputi klinički precizno navođeni centaršut s lijeva, mislim da bi i Dogan to poklopio iz zajebancije, Jurića lopta pogađa u desno rame. Znači dečko se apsolutno ne zna postaviti ni na najkvalitetniju moguću loptu. Baš sam stajao na I5 u ravnini, komentirali smo, jebote, je li moguće.
#degenerik

J
Quote from: Fornax on 23.04.2026, 09:49
Quote from: Johnson on 23.04.2026, 09:35O kakvim kornerima vi pričate, imamo dva napadača koji ne znaju zabit glavom,
Protiv Osijeka doma, mislim, Dantas uputi klinički precizno navođeni centaršut s lijeva, mislim da bi i Dogan to poklopio iz zajebancije, Jurića lopta pogađa u desno rame. Znači dečko se apsolutno ne zna postaviti ni na najkvalitetniju moguću loptu. Baš sam stajao na I5 u ravnini, komentirali smo, jebote, je li moguće.

Točno to. Te stvari se ne mogu naučit. Čop u najboljim danima je to trpao iz zajebancije, danas se ne može odlijepit od poda.

I
Quote from: Snowcrash on 23.04.2026, 09:36*Endokit je toliko respektabilan, da će sljedeću sezonu zabit više golova nego ukupno u karijeri. Većinu iz kornera i prekida.   ;D

Oprosti, ali...

Endokit je zabio gol na Maksimiru i gol Slavenu (jel je?) doma. Što je tu specifično. Oba gola su plod uigrane akcije i oba gola su plod njegove dobe kretnje, ulaska iz drugog plana na povratnu loptu.

Te "inteligentne" kretnje nisam baš vidio kod previše igrača.

Inače, baš sam mislio postaviti pitanje dečkima u podcastu, vezano za broj , točnije postotak postignutih golova iz prekida(penali, korneri, skračeni korneri, slobodnjaci ili kad se odbije neposredno nakon prekida). Dojam mi je da ih je ove sezone bilo podosta.

J
S pašalićem bi danas imali 20 bodova više 8)

A s Kramom i Moisesom i 35
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

S Desnicom i Fegicem bi ipak imali manje bodova, jer bi pobjeda vrijedila 2 boda, a ne 3.  :neretljak:
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

J
Quote from: aahzinho on 23.04.2026, 10:30S Desnicom i Fegicem bi ipak imali manje bodova, jer bi pobjeda vrijedila 2 boda, a ne 3.  :neretljak:
Nisam siguran  ;D

V
Neka keka za direktora i vjerujem da bi bio dovoljno intelignentan pustit sanca sljedecu sezonu ako se ostvari top 4 i kup