Rijeka u medijima, članci o Rijeci,...

Started by D2, 10.05.2023, 22:59

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

R
Samo da ne bude kao s onim Albancem Brutti se ja mislim zove, pa da sad kad je objavljeno, Hajduk nam ga preotme.
Već vidim naslovnice u nedjelju.... Kek gledao Hajduka na Rujevici, preotima li Hajduk i Keka Rijeci i slično.
Šalu na stranu pozdravljam dolazak/povratak Keka na bilo koju funkciju u klubu.

K
Ako kek dode za glavnog direktora meni je jedini logicno da Safaric bude glavni trener.

Sanchez i Kek sukob dva ega...

Kek ako je pametan nece dirat Sancheza, a ja vjerujem da nije glup

J
Ja sam uvjeren da bi kek i sanchez bili jak tandem. Kek je klupska legenda sam po sebi, a sanchez bi (uz osvojeni kup) u drugoj sezoni konačno postao fiuman, a ne prolaznik.

D
Ja sam uvjeren da je Sanchez bivši sta god se odigralo do kraja sezone. Ne vjerujem da bi istupao kako istupa da planira biti dulje. Prevelik zaokret u načinu se dogodio...

A Keka bi trenutno radije kao trenera nego u uredu. Iskreno ne znam tko drugi to može preuzeti da ima smisla

J
Ako VS digne bujol smjena nema nikakvog opravdanja. Sopa i Đale su popili otkaz nakon priprema kad bi misko vidio na sta to sliči i oba puta je bio u pravu.

Z
previše se zanosite s tim kupom. Pišete kao da je osvajanje kupa, odnosno kao da je ta utakmica 50-50. Mi smo debeli autsajderi.
Bilo bi ogromno čudo da dignemo kup. Em zbog dinama, em zbog datuma, em zbog Hajduka, em zbog nas samih koji smo limitirani.

J
Ono što je izvjesno. Viktor Sanchez neće biti trener Rijeke u sljedećoj sezoni. Jedino  relevantno pitanje je hoće li voditi Rijeku u finalu kupa.

K
https://www.novilist.hr/sport/kek-se-vraca-treci-put-provjerili-smo-sto-stoji-iza-price-o-povratku-legendarnog-trenera-u-rijeku/

QuoteDamiru Miskoviéu na kraj pameti ne pada mijenjati trenera do kraja sezone osim ako to ne bude bas apsolutno neophodno kao sok-terapija

Zaboravim ponekad kako dobro Vukušić može sažeti situaciju.
#navodninavijač

Neka Sanchez pobijedi Hajduk (vraćaju mu se Dantas, Radeljić i Oreč) i onda mu posao ne mogu uzeti ni Kek, Klopp i Ancelotti zajedno.

Ovo mi je tako Miškova izjava

Quote from: kircipijanci on 23.04.2026, 13:42Neka Sanchez pobijedi Hajduk (vraćaju mu se Dantas, Radeljić i Oreč) i onda mu posao ne mogu uzeti ni Kek, Klopp i Ancelotti zajedno.

Ovo mi je tako Miškova izjava

Ili ako ne dobijemo Hajduka, Sanchez je bivši

K
23.04.2026, 13:46 #5458 Last Edit: 23.04.2026, 13:49 by Kostrena
Kek je dogovorio 99% toga još prije 10 dana, Sanchez da pobjedi sve do kraja neće biti trener sljedeće sezone, ni da ga mi želimo zadržati neće on.
Glupo je javno iznositi stavke ugovora, ro može samo idiot od Vukušića, i još nije istina to.

Quote from: Kostrena on 23.04.2026, 13:46Kek je dogovorio 99% toga još prije 10 dana, Sanchez da pobjedi sve do kraja neće biti trener sljedeće sezone, ni da ga mi želimo zadržati neće on

Koji su onda benefiti držat ga uopće do onda, imat nezadovoljnog trenera a samim tim i svlačionicu u situaciji di ti visi Europa i di se možeš dovest u situaciju da ti taj kup je biti ili ne biti?
Šok terapija je onda trebala biti obavljena pred 10 dana