Rijeka u medijima, članci o Rijeci,...

Started by D2, 10.05.2023, 22:59

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Di je kućni? Ima li koji novinar muda nazvati DRS i pitat ga zašto Kek mijenja minimalno i to pred kraj utakmice ako je ekipa puna potencijala? Imali ko muda pitati ga šta je sa turčinom koji je trebao potpisat prije 20 dana...?

Mogu li navijači Rijeke dobit koju informaciju o svom klubu ili smo tu da platimo pretplatu i člansku i da začepimo?

Quote from: kircipijanci on 31.07.2026, 11:36Di je kućni? Ima li koji novinar muda nazvati DRS i pitat ga zašto Kek mijenja minimalno i to pred kraj utakmice ako je ekipa puna potencijala? Imali ko muda pitati ga šta je sa turčinom koji je trebao potpisat prije 20 dana...?

Mogu li navijači Rijeke dobit koju informaciju o svom klubu ili smo tu da platimo pretplatu i člansku i da začepimo?

Sam si sebi odgovorio
SPORTSKI ODLAZI!

Z
ne znam je li na godišnjem ili što.
NIje dobro da nemamo nikakve info, iako da i imamo samo bi se razočarali.

M
pa ca ima menjat, previse rotacija ni dobro, moglo bi nas kostat trecega mesta....sve po planu!

Sanchez bi jučer zamijenio petoricu i zadnjih pet minuta bi grizli nokte.

Barco bi mu igrao u vezi, na stoperu bi startao Husić.
💙🤍

"Što se mene tiče, vidi se da se momčad diže, da igra sve bolje i ne dvojim da će sve to uskoro sjesti na svoje mjesto."
-- DM, 10.08.2022.

Quote from: Fornax on 31.07.2026, 14:49Sanchez bi jučer zamijenio petoricu i zadnjih pet minuta bi grizli nokte.

Promijeni nick u Vidoviti Fornax.

Ne vjerujem da bi i takvom sastavu Irci učinili išta više štete.

Ono što je meni pak izgledalo tanko je naš posjed lopte koji smo većinom ostvarili u zadnjoj liniji. Veza prema naprijed dobar dio utakmice nije prolazila i imali smo ne karakteristično puno ispucavanja što od stopera što od golmana, znači preskakanje veze. Kad se uzme u obzir da su većina bila na usamljenog Daniela ta ispucavanja pokazuju još veću nemoć.

Na kraju je bitno pobjeđivati, a uz pobjede može sve ostalo samo rasti pa se nećemo žaliti, ali isto tako nije potrebno blatiti bivše da bi se kao uzdizalo sadašnje. Pogotovo je to fulano s Victorom i euro utakmicama gdje smo izgledali dobro i da smo tako izgledali u prvenstvu vjerojatno bi zbog rezultata isti i dalje bio trener
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

01.08.2026, 11:07 #6036 Last Edit: 01.08.2026, 11:09 by Fornax
Posebno dobro smo izgledali na Gibraltaru.

VSDA je stvarno dokaz da damogogija i Mandela-efekt često idu zajedno.
💙🤍

"Što se mene tiče, vidi se da se momčad diže, da igra sve bolje i ne dvojim da će sve to uskoro sjesti na svoje mjesto."
-- DM, 10.08.2022.

K
Quote from: Fornax on 31.07.2026, 14:49Sanchez bi jučer zamijenio petoricu i zadnjih pet minuta bi grizli nokte.

Da a Kek bi prosle sezone s ovom(onom) ekipom osvojio duplu krunu i konf ligu najmanje

Quote from: KadOkrenemSe on 01.08.2026, 11:16

Da a Kek bi prosle sezone s ovom(onom) ekipom osvojio duplu krunu i konf ligu najmanje
Ne bi bio pasivni promatrač u finalu kupa, pa početak.
💙🤍

-- DM, 10.08.2022.

K
Quote from: Fornax on 01.08.2026, 11:20

Logicno, napisao sam ti da bi sve po osvajao sa onim igracinama

B
Quote from: Fornax on 01.08.2026, 11:20

A gle, neznamo. Kek je i sa puno jacim sastavima znao ispast promatrac protiv dinama.

Da se razumijemo, i meni je Kek bolji trener pd Sancheza, no mislim da s ovim kadrom nece moc imat puno bolji skor od proslogodisnjeg Sanchezovog. I strah me da se ove sezone ne sruse neke legende o Keku.

Quote from: Fornax on 01.08.2026, 11:07Posebno dobro smo izgledali na Gibraltaru.

Inače Lincoln nakon naše utakmice tamo igrao još 3 europske, neporaženi:

2-1 vs Sigma Olomouc
0-0 vs Mjallby
3-1 vs Inter (Andora)
i sada će 5.8. vs Omonia
#navodninavijač

Quote from: TIR on 01.08.2026, 12:03
Quote from: Fornax on 01.08.2026, 11:07Posebno dobro smo izgledali na Gibraltaru.

Inače Lincoln nakon naše utakmice tamo igrao još 3 europske, neporaženi:

2-1 vs Sigma Olomouc
0-0 vs Mjallby
3-1 vs Inter (Andora)
i sada će 5.8. vs Omonia
Ne znam koga gaslightaš i zašto, jer znaš TOČNO o čemu govorim. Imaš oba zdrava oka, gledao si taj horor film i sam si detektirao probleme.

Quote from: TIR on 07.11.2025, 09:34naša nekvaliteta i loša priprema postaju glavni uzroci ovog epskog debakla.

💙🤍

-- DM, 10.08.2022.

01.08.2026, 12:55 #6043 Last Edit: 01.08.2026, 12:58 by D2

VSDA je stvarno dokaz da damogogija i Mandela-efekt često idu zajedno.
Jedna od. Selektivan pristup podacima. Treba li vaditi neke Kekove epske ili ćemo stati na ovom čiji je veći?   :novine:
BTW Zadnje pitanje je retoričke naravi.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Quote from: D2 on 01.08.2026, 12:55Treba li vaditi neke Kekove epske ili ćemo stati na ovom čiji je veći?   :novine:
Pa koliko je bilo, baš ono, epskih? U smislu rasprodaje ugleda?

Čovjek je vodio Rijeku toliko dugo da su blamaže u kategoriji statističke anomalije.

Meni je osobno dno bilo uzvrat doma protiv Saarpsborga.
💙🤍

-- DM, 10.08.2022.