Rijeka u medijima, članci o Rijeci,...

Started by D2, 10.05.2023, 22:59

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

Quote from: TIR on 03.10.2023, 10:11Ne da si fulao klub nego zemlju. ;D

Koji brainfart. :)
Uglavnom, maknuo sam onaj dio posta vezan za Balkani. Uglavnom, moj dojam je da njima gore treba red, a ovaj ga zna uvesti.

Quote from: TIR on 03.10.2023, 10:11A on bi im bio samo još jedan od nizu koraka u stranu. Zekić i Tomas su ista osoba...

Trenerski, da. Karakterno ne. Zekic ih moze prodrmat jer je domaci i zdravo-seljackog pristupa. Popularna galvanizacija. I vjerojatno ce bolje drzat odnose u svlacioni, takav je lik.

Ali svakako lateral move, nis posebno.
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Rijeko moja najljepša si znaj

Quote from: m on 03.10.2023, 20:05https://www.germanijak.hr/nogomet/vijesti/koliko-je-velika-rijekina-sjena/119593

Eto i Ničota može složiti smislen i kvalitetan članak bez podmetanja i niskih udaraca.
Čudna je ovo sezona!

Quote from: Vado Magnar on 03.10.2023, 20:16
Quote from: m on 03.10.2023, 20:05https://www.germanijak.hr/nogomet/vijesti/koliko-je-velika-rijekina-sjena/119593

Eto i Ničota može složiti smislen i kvalitetan članak bez podmetanja i niskih udaraca.
Čudna je ovo sezona!

Čuvaj se Ničota i kad darove nosi. Uhvatila ga panika što je fritula pobjegla na +5 pa se kao i svi purgeri nada da ćemo srušit tovare.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Da, pičke purgerske bi nam uspinjaču poklonile i montirale za od Delte do Trsata samo da ih dobijemo, ali bolje ne, sjebao bi ju Rijekaplus u dva dana.
Napišite da je Rijeka prva, je*em li vam sve!

Rijeka je lijepa priča od samog svog postanka.

E sad sam sve vidio. (Naj)Odvratni Medo gura Rijeku.

Tektonski su poremećaji kod purgera očito.

O
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 03.10.2023, 06:23Zato ih treba dobit u subotu, ako je moguce silovat ih kao bezlicnog pa da nas napokon svi krenu shvacati ozbiljno  8) .

Dovoljno je i 1-0. to su 3 boda i prvi na tablici.

Quote from: Orpat on 04.10.2023, 02:08
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 03.10.2023, 06:23Zato ih treba dobit u subotu, ako je moguce silovat ih kao bezlicnog pa da nas napokon svi krenu shvacati ozbiljno  8) .

Je, dovoljno je i da im ga zabijemo u 91' i da njima opet poklone penal u 93' i da ga Labrović obrani... to su 3 boda, ali ako je ikako moguće volio bi da izbjegnemo infarktnu utakmicu, brutalno silovanje i visok rezultat tako da u finišu utakmice ne moramo strijepiti. Želim da ih ponizimo, neka shvate da smo mi glavni kandidati za naslov.

O
04.10.2023, 21:59 #431 Last Edit: 04.10.2023, 22:00 by Orpat
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 04.10.2023, 18:43
Quote from: Orpat on 04.10.2023, 02:08

E to je najvaznije da smo mi prvi kandidati za naslov, kad citam ove portale, , za njih postoje samo dva rezimska kluba i nitko vise, takvu praksu treba promijenit.

Je, dovoljno je i da im ga zabijemo u 91' i da njima opet poklone penal u 93' i da ga Labrović obrani... to su 3 boda, ali ako je ikako moguće volio bi da izbjegnemo infarktnu utakmicu, brutalno silovanje i visok rezultat tako da u finišu utakmice ne moramo strijepiti. Želim da ih ponizimo, neka shvate da smo mi glavni kandidati za naslov.

M
Nemam nista protiv dobrog starog "bring your daughter to the slaughter" ali s obje ruke bi prigrlio i "obicnu" pobjedu

08.10.2023, 08:10 #433 Last Edit: 08.10.2023, 08:11 by Projeto
Vauuu koja nestašica tekstova o tovarima na portalima. Ne postoje! A baš me zanima što je doručkovao Sahiti, kojom rukom mu je držala cura mlohavu kitu, šta govori Ante iz Kanade i Stipe iz Sydneya... ali ništa, prazno.

Naravno nema ni o Rijeci, ali manje bitno, gdje je 607. tekstova o tovarima na sat?

Zašto ih nema?

Oh, da zato:

Danas je sprovod. Rest in pieces!

Neka pitaju zlatka vujovica za komentar utakmice i stanja na tablici 🤣🤣.