Rijeka u medijima, članci o Rijeci,...

Started by D2, 10.05.2023, 22:59

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

M
Quote from: TIR on 15.06.2023, 19:04

Pripreme će biti teže
Ne zanima ga prosjek
To Profa

Išao je Free from desire na RR  ;D  a što je još veća fora po završetku utakmice Špa-Ita na stadionu je bilo free from desire, i svi zdušno pjevaju. Eto našeg M. nitko ne voli.

Jako jako JAKO zanimljivih sat vremena :)
#navodninavijač

Quote from: Bobic on 25.06.2023, 15:24https://www.24sata.hr/sport/ivanovic-najbolji-na-devetki-olic-je-moj-uzor-jakirovic-opet-stvara-jaku-europsku-rijeku-918740

Djeluje kao simpa momak. Prvi utisci s prijateljske i više nego dobri!

Ali najjači mi je komentar nekog anonimusa ispod teksta:
QuoteProsečan igrač, naš Jovan Mijatovic iz zvezde 300 hiljada puta bolji!

Znam da je vani zapeklo i da čovjeku onda svašta padne na pamet, ali kako mu se da. Gori je od nas ovdje na forumu.  :bo:  :neretljak:

Ima vec neko vrijeme otkako sam prestao citat komentare ispod clanaka, nema potrebe da se zivciram  :)
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 25.06.2023, 17:02Ima vec neko vrijeme otkako sam prestao citat komentare ispod clanaka, nema potrebe da se zivciram  :)

Ja sam prestao isto. Gadljivo.

Čak vec izbjegavam citati vijesti na FBu već idem na Google home.

Quote from: TIR on 25.06.2023, 22:25https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/klubovi/rijeka/jakirovic-za-sn-barem-dva-ili-tri-igraca-napustit-ce-rijeku-oko-jednog-transfera-je-sve-dogovoreno-15349115

Nema ništa novo, ali ok podsjetnik

Čudi me njegova otvorena procjena da smo već sada 30% jači od prošle sezone. To me bas raduje, ali nikako ne bih očekivao od jednog trenera koji su programirani da kalkuliraju i da budu oprezni u upravljanju očekivanjima.

U svakom slučaju, svaka čast na otvorenosti.