Rijeka u medijima, članci o Rijeci,...

Started by D2, 10.05.2023, 22:59

Previous topic - Next topic

-RIJEKA- and 2 Guests are viewing this topic.

Quote from: goginho on 31.08.2024, 01:49Mislite li da DRS razumije šta je moneyball sistem?
Moneyball pristup iziskuje izuzetno stručan, analitički orijentiran stručni kadar. Cijeđenje krajnjeg maksimuma iz limitiranih resursa. To ne znači dovođenje relativno poznatih imena samo zato jer su besplatna.

Mislim da od odlaska Mancea u klubu nema nikoga ni sa baznim razumijevanjem toga.
#degenerik

D
Znaš ta priča o Manceu... malo se napravilo mitolosko biće.. Znam kad je išao na "faks" ili ti ga dopisnu školu PAR, pa znam što su profesori pričali... daleko je taj Mance od nekog čuda pameti. Imao je uz sebe jednog starijeg gospodina koji ga je učio i koji je cijelu priču vodio i stvarao mu kontakte. Pa mu je ostao i dobar dio skautske mreže tog starijeg gospodina i tako.. nije baš sve tako ruzicasto ;)

Ti slobodno vjeruj profesorima dopisne škole, akademska elita par-excellence.

#degenerik

I
Misko je apsolutno odgovoran za sve.
Dugoročno mislim da se iz ovog nećemo bas lako izvuci jer je i izgubio podršku onih "na sredini".

Najviše u tome ide u prilog onaj njegov igrokaz kafa je izbacio anketi za članove " da li želite da obitelj Miskovic preuzme upravljanje klubom?"

Tu su u rekordom roku svi izrazili apsolutnu podršku.
Pitam gdje su tad bili oportunisti jer realno tad je bio trenutak da se reagira.

Sad očekivati neke RESETE je realno kao da se sutra ponovi utakmica iz 99te radi Hasancicevog zaleđa.

Može se samo dogoditi da sad krene sve na nož i da se cijelu utakmicu ori Misko odlazi.

To bi napravilo totalni defetizam , pat poziciju gdje bi on kao uvrijeđeno dijete digao još vise ruke od svega, napravio ekspresne prodaje, a i igrači bi išli glavom bez obzira.

A to bi sve potrajalo i trajalo sigurno sezonu i pol.

Ili da se dogodi nešto ko grom iz vedra neba i pojavi se neki novi Volpi

Quote from: Fornax on 31.08.2024, 10:07
Quote from: goginho on 31.08.2024, 01:49Mislite li da DRS razumije šta je moneyball sistem?
Moneyball pristup iziskuje izuzetno stručan, analitički orijentiran stručni kadar. Cijeđenje krajnjeg maksimuma iz limitiranih resursa. To ne znači dovođenje relativno poznatih imena samo zato jer su besplatna.

Mislim da od odlaska Mancea u klubu nema nikoga ni sa baznim razumijevanjem toga.

Naravno, mi smo miljama daleko od toga.. ne kažem da je 'moneyball' nužno ono što mi moramo raditi, ali će ti taj pristup pomoći stvoriti mehanizam, popunit kotačiće stroja, uz ponekog Drmića onoma i sličnih rehabilitatora.

Ne možemo sportsku politiku graditi gledajući dinamov višak, neznam dokad mislimo gurati tako nazadni pristup, ono baš stihijski

K
Nije mi jasno da ne možemo zaposliti 5 skauta koji će koštati mjesečno 30, 40k eura sa svim troškovima i da imamo bazu svih igrača druge lige, slovenske, bosanske, makednske
Ako 5 skauta u godinu dana ne nađu igrača na kojem ćeš zaraditi 500k eura i pokriti sve njihove troškove onda stvarno...
Dobili bi mrežu svih igrača povezanu sa waysxout i ostalim stvarima i dovoljno precizan uvid u igrača.
Onda kad odabereš 10 njih odeš u školu, fax, kod frendova, bacis oko na društvene mreže i vidiš kakav je karakter
Jebote mi znamo igrače dinama i one protiv kojih smo nekad igrali i tako kupujemo

Quote from: deo123 on 31.08.2024, 10:14Znaš ta priča o Manceu... malo se napravilo mitolosko biće.. Znam kad je išao na "faks" ili ti ga dopisnu školu PAR, pa znam što su profesori pričali... daleko je taj Mance od nekog čuda pameti. Imao je uz sebe jednog starijeg gospodina koji ga je učio i koji je cijelu priču vodio i stvarao mu kontakte. Pa mu je ostao i dobar dio skautske mreže tog starijeg gospodina i tako.. nije baš sve tako ruzicasto ;)
O svakoj osobi ćeš prije ili kasnije čuti i kako nije bog zna što.
No ostaje činjenica koju si napisao, naučio je i danas nije onaj što je "možda bio". Lupali bi se mi nogom u guzicu da nam je sada u klubu.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/konferencijska-liga/hns-osudio-divljastvo-armade-i-skandiranje-livaji-rijeku-ceka-drasticna-kazna-uefe-15497442

"HNS osuđuje fizičko i verbalno nasilje na tribinama, što uključuje i govor mržnje prema nekadašnjem reprezentativcu Marku Livaji, za što je NK Rijeka već kažnjavana u okviru domaćih natjecanja."

Hoće li netko u klubu stati na kraj lažima?

Jučer su Funcuti pjevali Maloči u Gorici: "Ubij tovara...."....danas ni riječi o tome... :neretljak:

D
Quote from: ispod stijena on 31.08.2024, 10:27Misko je apsolutno odgovoran za sve.
Dugoročno mislim da se iz ovog nećemo bas lako izvuci jer je i izgubio podršku onih "na sredini".

Najviše u tome ide u prilog onaj njegov igrokaz kafa je izbacio anketi za članove " da li želite da obitelj Miskovic preuzme upravljanje klubom?"

Tu su u rekordom roku svi izrazili apsolutnu podršku.
Pitam gdje su tad bili oportunisti jer realno tad je bio trenutak da se reagira.

Sad očekivati neke RESETE je realno kao da se sutra ponovi utakmica iz 99te radi Hasancicevog zaleđa.

Može se samo dogoditi da sad krene sve na nož i da se cijelu utakmicu ori Misko odlazi.

To bi napravilo totalni defetizam , pat poziciju gdje bi on kao uvrijeđeno dijete digao još vise ruke od svega, napravio ekspresne prodaje, a i igrači bi išli glavom bez obzira.

A to bi sve potrajalo i trajalo sigurno sezonu i pol.

Ili da se dogodi nešto ko grom iz vedra neba i pojavi se neki novi Volpi

Ne bih se slozio da je izgubio one na sredini. Da je odgovoran - je. I kada je dobro i kada je lose.

I dalje vjerujem i nadam se da ima podrsku vecine ili bolje receno, da svi ovi kenjatori koji ne prestaju kenjat da ih se suoci u ozbiljnoj anketi od strane kluba ima li Miskovic i dalje njihovu podrsku da bi malo trezvenije odgovarali.

Pitanje je zahvalnosti. Najveci problem je o cemu je vec na dugo i na siroko pisano u raznim temama jesu nesposobni ljudi u upravi, pogotovo sportskom sektoru.

Neka dovede Kek, ne kao trenera, vec kao sefa sporttske politike, pa neka se jos jednom cuje tisina kad prolazi hodnicima prostorija Rujevice. I neka oko njega sve dugorocno gradi. Njemu vjeruje i to s pravom..

Ljudi Miskovica blate jer ga zanima samo badzet. Pa sta bi se trebao on zamarati sa linijama kretanja igraca? Svatko bi trebao raditi svoj posao, zapocevsi od predsjednika koji svoj dio posla - badzet i opstojnost kluba radi odlicno otkako je preuzeo klub.

Mole se spavači da se vrate u krevet.
#degenerik

Quote from: T.T.N.Y. on 31.08.2024, 13:31https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/konferencijska-liga/hns-osudio-divljastvo-armade-i-skandiranje-livaji-rijeku-ceka-drasticna-kazna-uefe-15497442

"HNS osuđuje fizičko i verbalno nasilje na tribinama, što uključuje i govor mržnje prema nekadašnjem reprezentativcu Marku Livaji, za što je NK Rijeka već kažnjavana u okviru domaćih natjecanja."

Hoće li netko u klubu stati na kraj lažima?

Jučer su Funcuti pjevali Maloči u Gorici: "Ubij tovara...."....danas ni riječi o tome... :neretljak:

Šteta što predsjednik Rijeke nije na nekoj visokoj poziciji u HNS-u, pa da može stati u obranu svog kluba 😏 😈

HNS može izreć apsurdnu kaznu pod pritiskom juga, UEFA neće. Vrijeđanje javne osobe, dokle god ne sadrži elemente govora mržnje (rasa, spol, nacionalnost itd.), se, koliko mi je poznato, ne kažnjava.

#degenerik