Rijeka u medijima, članci o Rijeci,...

Started by D2, 10.05.2023, 22:59

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Nista novog nema u clanku. Jebena reciklaza a glupi dnovinar napisao da smo tri puta igrali euro skupine.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

L
04.11.2024, 14:13 #1921 Last Edit: 04.11.2024, 14:17 by LenRi
Quote from: heckback on 04.11.2024, 13:33
Quote from: Marabunt Campetto on 04.11.2024, 11:23https://www.dnevno.hr/sport/novi-stadion-spasio-bi-ga-velikog-pritiska-projekt-hrvatskog-mocnika-na-prekretnici-2558258/

Taj članak je kompletno bezvezan. Nitko Miškoviću nije uzeo za zlo što još nije napravio novu Kantridu, jer objektivno nije ni mogao. I to je stvar koja najmanje ovisi o njemu. Svaka čast na Rujevici, jer bez njegove priče bi još vjerovatno bili u srednjem vijeku kao u puno drugih stvari.

Njegovi problemi s navijačima imaju skroz druge razloge. Vođenje kluba, sportske politike, odnosa prema navijačima, Mamiću, HNS-u, Dinamu i svega ostalog nakon odlaska Volpija. Nakon titule 2017 klub godinama stagnira, da bi se lani spletom slučajnih okolnosti ponovno dignuo u sportskom smislu. A onda početkom ove godine, polako ali sigurno opet vratio putem prosječnosti i stagnacije.
Ako su lanjski i ovogodišnji rezultati stagnacija potpisao bih odmah sto godina takve stagnacije. Za mene bi stagnacija značila da se klub nalazi između prve i druge lige, a ne ovo sad. Kad se sjetim da smo nakon standard liegea čekali trinaest godina za iduću euro utakmicu ovo sada je mila majka, igramo svake godine euro utakmice.

https://www.nacional.hr/rijecke-price-urlao-je-ja-sam-rijekin-ratnik-a-sad-je-nadurena-primadona-narcis/?fbclid=IwY2xjawGVq7tleHRuA2FlbQIxMQABHepWlNT4IobmzQf7F3myxhXydV4ND1VPpuGuu6h5AIvqwMdWfL7x1S1G8A_aem_OAxcNN9Htuqc0pvF7yb76w

Osobno, vrlo ružan tekst.

Lindon je davao sve na terenu, a onda završio na klupi. Duri se? I ja bi se durio!

Ako uzmemo i to da, po pričama, je bio najgrlatiji protiv smjene Sope i dolaska Đaleta, a s obzirom na igru koju pokazujemo pod novim trenerom, ima tu i po onoj da medalja ima dvije strane.

K
Gdin otac je idiot!!
Kada se već praviš pametan i imaš informacije iz kluba, a svi znamo kako te Miško naguzio i zašto, onda napiši sve šta se događalo između Selahija( i još 2 igrača) i Đalovića.
Ovako srat po igraču i prodat članak za 100e je jadno
I onda još čitaš tu i šalješ u klub poruke sa našim upisima i tražiš krivca sa kretenima iz ureda za curenje informacije
Mogo bi komotno u NL

M
Quote from: Fiume e basta on 04.11.2024, 13:53Taj isti "dnevno" je prvi bio pisao da su pregovori sa "Stihl"-om u tijeku....i svi smo se tome smijali. Kad ono, gle čuda, to je bila i istina. Tako da ne znam kako bi ih doživljavao.

Mislim da su oni pisal;i da Misko kupuje Milan (cisto da ne bude zabune nogometni klub iz Milana a nije Inter)

F
Quote from: moreplovac on 04.11.2024, 15:33
Quote from: Fiume e basta on 04.11.2024, 13:53Taj isti "dnevno" je prvi bio pisao da su pregovori sa "Stihl"-om u tijeku....i svi smo se tome smijali. Kad ono, gle čuda, to je bila i istina. Tako da ne znam kako bi ih doživljavao.

Mislim da su oni pisal;i da Misko kupuje Milan (cisto da ne bude zabune nogometni klub iz Milana a nije Inter)
Ma poznato mi je i to. Nije im baš za vjerovat znači  :)

I
Ako me sjećanje dobro sluzi malo blaži tekst je bio preklani, ne jasno imenom i prezimenom , ali vrlo se lako moglo zaključiti da jedan igrač kod Cosmia ne poštuje taktičku disciplinu, iskače iz linija i igra privatne utakmice.
I lani je bilo na temu produzivanja ugovora.
Sve na osobnoj razini

K
Ali nazivati javno nekoga narcisom ima težinu, osim ako "gospodin" ima dokaze

R
Nemoj nas cimati ..daj malo opsirnije o dogadajima , koji igraci ..sta je bilo

Quote from: Kostrena on 04.11.2024, 14:46Gdin otac je idiot!!
Kada se već praviš pametan i imaš informacije iz kluba, a svi znamo kako te Miško naguzio i zašto, onda napiši sve šta se događalo između Selahija( i još 2 igrača) i Đalovića.
I onda još čitaš tu i šalješ u klub poruke sa našim upisima i tražiš krivca sa kretenima iz ureda za curenje informacije
Mogo bi komotno u NL

R
Nakon onoga clanka o Sopi ..ovo je drugi clanak u kojem  je stvarno malo pretjerao bez razloga

Quote from: Monarh on 04.11.2024, 14:39https://www.nacional.hr/rijecke-price-urlao-je-ja-sam-rijekin-ratnik-a-sad-je-nadurena-primadona-narcis/?fbclid=IwY2xjawGVq7tleHRuA2FlbQIxMQABHepWlNT4IobmzQf7F3myxhXydV4ND1VPpuGuu6h5AIvqwMdWfL7x1S1G8A_aem_OAxcNN9Htuqc0pvF7yb76w

Osobno, vrlo ružan tekst.

Lindon je davao sve na terenu, a onda završio na klupi. Duri se? I ja bi se durio!

Ako uzmemo i to da, po pričama, je bio najgrlatiji protiv smjene Sope i dolaska Đaleta, a s obzirom na igru koju pokazujemo pod novim trenerom, ima tu i po onoj da medalja ima dvije strane.

K
04.11.2024, 20:46 #1932 Last Edit: 04.11.2024, 20:50 by Kostrena
Quote from: Ro-Ro on 04.11.2024, 20:31Nemoj nas cimati ..daj malo opsirnije o dogadajima , koji igraci ..sta je bilo

Mogo bi komotno u NL
Budem kad Đalović ode
I da vjerojatno će na zimu potpisat predugovor sa Hajdukom onda ćemo pljuvat po njemu

L
Quote from: Kostrena on 04.11.2024, 20:46
Quote from: Ro-Ro on 04.11.2024, 20:31Nemoj nas cimati ..daj malo opsirnije o dogadajima , koji igraci ..sta je bilo

Mogo bi komotno u NL
Budem kad Đalović ode
I da vjerojatno će na zimu potpisat predugovor sa Hajdukom onda ćemo pljuvat po njemu
Tko, selahi? Čisto sumnjam, imaju Rakitića, krovinovića i žaper im se vraća. Bio bi tek četvrta opcija

K
Quote from: LenRi on 04.11.2024, 20:58
Quote from: Kostrena on 04.11.2024, 20:46

Mogo bi komotno u NL
Budem kad Đalović ode
Tko, selahi? Čisto sumnjam, imaju Rakitića, krovinovića i žaper im se vraća. Bio bi tek četvrta opcija
Dinamo onda, čisto nagađam, šta bi bilo kad bi bilo