Rijeka u medijima, članci o Rijeci,...

Started by D2, 10.05.2023, 22:59

Previous topic - Next topic

0 Members and 6 Guests are viewing this topic.

I mene zanima tih bonus 500 za što je. Jedan scenarij bi me stvarno lako ohladio od Miškovićeve Rijeke.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Quote from: D2 on 06.01.2025, 08:55I mene zanima tih bonus 500 za što je. Jedan scenarij bi me stvarno lako ohladio od Miškovićeve Rijeke.

Nemoj tako, pa to nam je sigurna lovica  :neretljak:
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

F
Quote from: ri je najbolje od svega on 06.01.2025, 08:47Svi racunaji na ne znam kakav transfer jankovica i to je kao sigurna lova.
Potencijalna zarada od jankovica je samo potencijalna.
Sta ako padne u formi,sta ako se ozljedi? I najbitnije kome cemo ga prodat kad ovi nasi znaju samo jedan tel.broj?

Meni je apsolutni plafon za njega 3m eura. Ništa više od toga :bo:

Dojma sam da je u slovo isti članak potpisao Ižak ili netko sličan da bi ga se glorificiralo.
Kritizira se hajdukovac Topić i to s pravom, ali ipak za ovo što je tu napisao ne treba ga kritizirati. Maltene je sažeo ono o čemu se pisalo na forumu.

Danas je lijepo preskočena emisija Pod stijene zasigurno radi ovog sa Galetom sto se desilo  :jbg:
Forza Fiume ale!

Quote from: tomyrijeka on 06.01.2025, 14:26Danas je lijepo preskočena emisija Pod stijene zasigurno radi ovog sa Galetom sto se desilo  :jbg:

Ma ne! DRS išao u Plodine izabrati čaj za regeneraciju nakon treninga, a onda su ga poslali po parizer... jbg... ne stigne čovjek sve!  :nisamja:
SPORTSKI ODLAZI!

Danas je neradni dan. Posljednji put kad je 6.1. pao na ponedjeljak bilo je 2014. godine, tko ima kakvu arhivu neka provjeri da li je bio PSK na taj ponedjeljak.

Inače, nitko sa RR nije zvao u klub da se uopće dogovori gost.
#navodninavijač

D
06.01.2025, 16:34 #2469 Last Edit: 06.01.2025, 16:41 by deo123
Quote from: TIR on 06.01.2025, 16:23Inače, nitko sa RR nije zvao u klub da se uopće dogovori gost.

Cisto da potvrdim, ovo je 100% točno, RR danas  nije odradila posao, nekome se nije dalo, nećemo o imenima

Jesu li zvali Dinamo? Ipak mi plešemo kako oni kažu. A i više smislenih odgovora se može dobiti od njih nego li od DSRa.

Vulkanizeru je svaki dan neradni.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Svaki put kada se nešto dogodi i navijači Rijeke su nezadovoljni ili ljuti na Miškovića,
dotični novinari odmah nakon zovu Keka da kaže svoje mišljenje o svemu jer znaju da će on reći sve dobro o gázdi, pa ćemo svi odmah preći preko svega...

https://www.nacional.hr/kek-za-nacional-i-meni-su-igraci-prodavani-u-dinamo-pa-sto-valjda-ljudi-koji-vode-rijeku-zasluzuju-povjerenje/#google_vignette

Super Danijel, hvala Matjaž. I kako vrijeme prolazi smanjivat će se tenzije, tako to ide.

Ali kad se već pokušava ovako sa strane malo ugasiti vatru znajući da najoštrije reagiraju oni najzagriženiji, pa daj napravi to pošteno prema upravo tim ljudima kojima se opravdavaš.

QuoteDa je bilo boljih ponuda, budite sigurni da bi jedna od tih bila prihvaćena i Galešić bi završio u nekom drugom klubu.

Spomeni i pitaj ga što misli o tajmingu transfera, koji je finaliziran 4. siječnja? Koji je dakle morao biti dogovoren još ranije, barem u prosincu - a očito je to bilo još ljetos u Opatiji? Čuj ti to, nije bilo ponuda... :sta:
#navodninavijač

H
Još pozovi i Petroviča na prijateljsku, pa će ti Miško kapnut i proviziju kada ga proda, stari trgovac je Kek