Rijeka u medijima, članci o Rijeci,...

Started by D2, 10.05.2023, 22:59

Previous topic - Next topic

Željac83 and 6 Guests are viewing this topic.

B
Ljudska zabuna. Previše je toga. Kao da pitaš navijača Juventusa da nabroji sve svoje trofejne trenere.

Quote from: TIR on 13.08.2025, 14:45Nervozni administrator mu je mrtvo-hladno pripisao Šubićevac 2020. kad je nestalo struje, pod Rožmanom :sta:

Logika u glavi je očito išla "finale je bilo Rijeka - Lokomotiva, igralo se na Šubićevcu, a Tomić je Šibenčanin" :nisamja:
Logika skoro ista kao da je Oreca otkrio dinamovac... 🤣🤣

Quote from: TIR on 13.08.2025, 14:45Nervozni administrator mu je mrtvo-hladno pripisao Šubićevac 2020. kad je nestalo struje, pod Rožmanom :sta:

Logika u glavi je očito išla "finale je bilo Rijeka - Lokomotiva, igralo se na Šubićevcu, a Tomić je Šibenčanin" :nisamja:

Pa nije to bilo tako teško. Bio je Tomić na toj utakmici.  :neretljak:
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

S

L
Quote from: Snowcrash on 13.08.2025, 19:24Da li ste primjetili kako Vukušić "kućni" nije slova potpisao zadnja 24 sata?
Guši ga.

Inače:
https://net.hr/sport/nogomet/daniel-saric-otvara-oci-citavoj-naciji-o-radomiru-dalovicu-5b324733-7807-11f0-9658-9600040c8f8e
Mislim da je na X napisao da je na GO do kraja tjedna

QuoteMožda bi i klub trebao malo dignuti glas. O tome da se ponekad u utakmicu ulazi preoprezno ili možda čak pomalo »ziheraški«, o pojačanjima koja trener često spominje, o tome da Ndockyt počinje na krilu dok Lasickas ulazi s klupe, o tome da se Iankova ne koristi niti nakon dva mjeseca, o tome da Kreilach ulazi na nekoliko minuta... Nek' se priča iza zatvorenih vratiju, to se rješava unutar obitelji. No sudačke pogreške, koje na svoj način također kroje ishod jednog derbija, ne smiju ostati pometene pod tepih, nego ih se treba jasno i glasno istaknuti.

Ostatak članka potpisujem, ali kratki osvrt na ovaj dio. Nisam htio ništa reć, ali sad kad je spomenuo Kreilacha, koje razočaranje njegovim ulaskom. Krajla se dvaput bacio u faul, dvaput izgubio loptu, dvaput osvojio zračni dvoboj, i jednom napravio faul. Znam da manje-više nije relevantno jer je to bilo 11 minuta igre bez ideje, al lagana šaka u oko, praktički je zeznuo skoro svaki dodir.

Quote from: Fornax on 18.08.2025, 09:29Samo sam tražio redak gdje piše: "Forumaš pod korisničkim imenom XYZ napisao je pak..."

:svakacast:  :svakacast:
#navodninavijač

S

Quote from: Bred on 13.08.2025, 13:28https://germanijak.hr/nogomet/vijesti/rijecki-junak-student-koji-je-dvaput-ispao-iz-prve-nl-u-bih-isao-na-probu-a-otkrio-ga-bivsi-dinamovac/149286
Kad pročitam ovakve životne priče ne mogu zamisliti ni jedan drugi klub od Rijeke gdje je mogao  konačno uspjeti. Nadam se da će Joško prepoznati i njega da ga pogura u reprezentaciju javno kao Morisa Valinčića.
Jeličić je rekao da nezgrapno trči i tu je priči kraj. U repku mogu samo manekeni paradnog trka.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo