SHNL 35. kolo: Rijeka - Dinamo, nedjelja 21.05.2023, 19:30h

Started by Gnjusna Izdajica, 17.05.2023, 19:48

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Nije Rijeka provincijski klub jer joj trener i pola svlačione navijaju za dinamo, nego jer je jednom liku
(kako se zove onaj burger u Submarine-u, Smokehouse ili tako nešto) pušteno da više od godinu dana sustavno upropaštava klub. I sad će trebati dvije sezone (ova i slijedeća) da se to popravi.
A ekipa je sklepana kako se uspjelo iz izvora koji su novom treneru bili najdostupniji i najsigurniji. I rezultat je postignut. Provincijalizam će se tek pokazati u narednom razdoblju - sa time da li će se reć da je ovo dobro i može se ovako dalje, ili će se riskirati i uložiti da bi se stvari mijenjale. Tako da pljuvati po Jakiru koji je takav kakav je i nevidim da to nešto previše skriva, je meni deplasirano. Što je uprava htjela od ove polusezone to je i dobila, čak i više od toga (bit će uz evropu i domaćih igrača za prodaju).
A postupci u narednom prijelaznom roku i slijedećoj sezoni će odrediti dal je i ova vrijedna pljuvanja, ili je postupni korak prema oporavku.
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

Prvi, ili jedan od prvih postova na ovom forumu mi je bio odgovor TIR-u nakon dinama u Maksimiru. U pogledu onog sad već fantomskog dinamovog pristupa utakmicama protiv Rijeke.
Evo me opet. Reći ću samo ovo:
0-0-4 ove sezone
2 ( slovima: dvije) sad već utakmice u nizu s ovima bez žutog kartona
Igrači Rijeke koji gol dinamu proslavljaju bez slavlja. Ono, ok, ok, samo se maknite od mene.
Šta je ono još bilo. Da, "igraju bez ikakvog imperativa". Igrali su istu takvu i u Osijeku prije par tjedana. Nula, 0:0. U Splitu prije par tjedana. I to kakti s imperativom. Nula, 0:0.
Ovdje kako vidimo, opet samo jedan malo jači trening, domaćin koji je igrao samo prvih 25 minuta i more pozitive, srceparajućih izljeva međusobne ljubavi i unisoni pljesak svih okupljenih svima na kraju.
Falio je samo jedan vatromet na kraju da upotpuni svekukupni dojam zajedništva i sveopće sreće.

Muka mi je. Idem u zamrzivač na -45 stupnjeva sljedećih dva mjeseca u nadi da će biti iole bolje tamo s počecima sljedeće sezone. Moj želudac jednostavno nije ( više) baždaren za ovakve kuhinje.

Zajedno smo gola kurčina.

Po meni nema šanse da je ovo najposjećenija utakmica ikada na rujevici......
samo moj dojam....
Nama je Rijeka sve mi živimo zbog nje

O
Ja ću samo reći da li ćemo proći 2. Pretkolo, teško treba puno uložiti , i i nikoga prodat već dovesti 3 igrača, da li je to moguće?

21.05.2023, 23:15 #64 Last Edit: 21.05.2023, 23:21 by Gnjusna Izdajica
Kvalitetu nemamo.
Uigranost nemamo ili je u najboljem slučaju li-la.
Dakle jedino kako možeš igrati protiv Dinama u ovom trenutku je na prgavost i mišiće.
Danas nismo imali ni naznaku toga.

Jedini koji su mi danas dobili prolaznu ocjenu su Labrović i Frigan. Na ostale neću trošiti 'tintu'.

I ovim putem pozivam sve da svoje viđenje igre možete iskazati i ocjenjivanjem današnjeg sastava u našoj Coppi. Ocijeniti mogu svi, bez obzira da li su sudjelovali u pogađanju.
Dakle opletite i učinite dvostruku korist - ispucajte frustracije vruće glave i pomognite da Coppa postane bolja.
https://nepresusan.com/tribina/index.php?action=coppa;a=rating
since 01.05.1982. RIJEKA - TETEKS 2:2

F
Quote from: Marin_ri on 21.05.2023, 23:06Po meni nema šanse da je ovo najposjećenija utakmica ikada na rujevici......
samo moj dojam....
Ni blizu.
#degenerik
"Nismo svi bez pršuta na čelu komunjare."
~TIR, 03/06/2026

Quote from: Marin_ri on 21.05.2023, 23:06Po meni nema šanse da je ovo najposjećenija utakmica ikada na rujevici......
samo moj dojam....
Hmmm, ja sam baš na utakmici komentirao da mi se čini kako bi mogla biti. S nije nikad bio puniji (možda se prodalo i više karata od kapaciteta) a i I mi se činio pun.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Možda je najposjećenija u pravenstvu. Kada smo digli kantu bilo je utakmica gdje su ljudi nudili brda i doline za kartu, a karte ni za lijek. Ali nije bilo ni sjeverne tribine.
Sada imamo sjevernu tribinu, imamo i rasprodan stadion, ali nisu baš svi pretplatnici navratili na utakmicu.

Uglavnom, najposješenije utakmice su uvijek one europske. Tamo se sve proda i svi dođu.

O utakmici sutra. Da dođem k sebi.

Sta je bilo na zapadu, ako ima neko info iz prve ruke?
Rijeka u srcu, Armada do groba!

M
Meni je Đuro bio baš dobar. Labrovic je bio također ok. Nadam se da će Mitar doći u pravu formu. Kod Jankovića se vidjelo da svakom greškom tone sve više, Hodža nije bio na svom nivou, Banda kad je ušao je imao par nonšalantnih reakcija dok su mu lopte prema napred dobre.
Pristup i sve ostalo je rečeno.
Ja ne sumnjam da Jakir ima neka imena već dogovorena. Stalno se spominje loš kadar, pa neko razočaranje u Profu.
Da rezimiram, došao je u ekipu koja se borila za ostanak, prekobrojna armija igrača, svaki sa svojim lošim karakterom, cilj je bio napravit sanaciju štete, spasit što se spasit da. On je napravio iznad očekivanja, ekipu koja je izgubila samopouzdanje,koja druga poluvremena nije mogla hodati je uspio plasirat u Evropu. Sreća ili ne, briga me. Sreću treba isprovocirat.
Ja imam povjerenja u njega i stožer, a sad tek predstoji pravi posao, jer kako sam rekao do sad je bila sanacija, kauterizacija.

B
Quote from: sthlm1987 on 22.05.2023, 00:27Sta je bilo na zapadu, ako ima neko info iz prve ruke?

Koliko sam skužio tri purgera su bila ja sam gledao samo kad je interventna došla i krene ih odvoditi jedan opet provocira i opet nastane naguravanje pred interventnom.Uglavnom  dno dna od zaštitara do interventne...
" Rijeka se raspada i prijeti joj potpuni slom "

Najvažniji posao za nas je jučer obavila Lokomotiva, nakon toga sam sam sebi rekao da idem bez stresa uživati u utakmici. Naravno da je bilo stresa.

Početak prvog, početak drugog i kraj drugog poluvremena su ono što je valjalo jučer, zbrojeno možda 35 min. Premalo za protivnika kakav je bio Dinamo jučer, mislim da su u 90 minuta možda dvaput pogriješili. Mišić ne znam jel ijednu krivu loptu dodao čitavu utakmicu. Ukratko, iz aviona vidljiva razlika u kvaliteti koju je Jakirović većinu proljeća uspješno zamaskirao ali kad vidiš npr. kakav "proboj" pokušava Vukčević a kako to rade njihovi bekovi, to je razlika dan i noć.

E sad, uza sve to, svi smo dojma da je moglo bolje, čak je i u Maksimiru to izgledalo bolje zadnji put. Laik sam pa ne znam jesu li fizikalije dozirane tako da vrhunac bude na sredini proljeća, ali ono što definitivno vidim da presing prednje linije nije više sinkroniziran kao prije te da se od sastava koji je bio standardiziran počelo žestoko miksati pa su jučer npr po prvi put ikad startali Dilaver i Mitrović u službenoj utakmici. Razumijem da Jakirović želi dati šansu i ostalim igračima ali automatizmi su nešto što se teško postiže i na njihov račun se i dosta mana može pokriti. Djouahra je jučer dao jednu loptu u prostor koj nitko nije skužio (btw, moram pogledati snimku da vidim zašto ga toliko hvalite, meni se nije činio nešto ekstra jučer). I konačno, Smolčić je po meni jako perspektivan stoper ali na beku je nešto na što se još Bišćan opekao s blizancem na Poljudu, uglavnom no-no.

Jučerašnja utakmica će se u globalu brzo zaboraviti, izborili smo Europu što je stvarno nevjerojatno s obzirom na to kakav je bio prvi dio sezone imali. Jakiroviću dati odriješene ruke na ljeto, prodati one koji se 100% ne vide ovdje i to će biti znatno bolje iduće sezone.
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Rijeko moja najljepša si znaj

B
Ok smirila se glava danas pa ajde nije sve tako crno niti je Jakir los trener...oke napravio je polusezenu daleko iznad ocekivanja (to isto ima veze i sa nikad losijom konkurencijom medi ostalim klubovima)..Marin i jankovic nek su dosli ako jevtrebalo pokrpati nabrzinu kadar, sad ih poslat odakle su dosli i napraviti prijelazni rok kvalitetno..
Djuarha nije briljirao al dobar, jedini koji moze proci 1na1 i napravit visak...
Neznam treba nam bar 4 igraca na ljeto ako mislimo hvatat KL

Kopirat ću što sam napisao na konkurentskom forumu (isprike za izdaju unaprijed  :-[ )

Na pressici prije utakmice se vidjelo s kojim stavom dolazimo, a onda i nakon raspleta uz pomoći Gorice i Lokomotive, valjda su izgubili i zadnji motiv.

I na kraju, izgubiš 2:1, isteče 90+3 min i govori spiker na razglas - Rijeka je matematički osigurala Europu. Šta reć, zapljeskat i zaplakat.

na c/p bi još dodao:
Djouahra umjesto Marina - zašto ne? Banda ima talent i motor veći od velike većine igrača, a i pristup mu je korektan. Minus mu je defanziva, gubi se i ne vraća na vrijeme.
Htio bi možda malo onako sportski analizirat ostale igrače, trenera, taktiku, izmjene, šanse, ali čemu? Po stavu za vrijeme utakmice imam osjećaj da su oni zaboravili utakmicu prije nego ćemo mi.

F
Kako su se ti purgeri našli tamo? Su imali mjesta, ili?

Btw, boli me kurac šta itko misli, ovaj službeni spiker je retard i ruglo. Sramota za klub.
#degenerik
"Nismo svi bez pršuta na čelu komunjare."
~TIR, 03/06/2026