Coppa Indeficienter - PROBA

Started by Gnjusna Izdajica, 19.05.2023, 15:43

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Od funkcionalnih stvari, primjetio sam da ne vidim prosječne ocjene za igrače koje nisam ocijenio.

Manje bitno, ali ne vide se ni avatari na ljestvici. Njih bi čak i izbacio.
#navodninavijač

Quote from: Gnjusna Izdajica on 22.05.2023, 09:45
Quote from: D2 on 21.05.2023, 23:50Bodovi mi nisu točni. Osam pogođenih igrača plus 2 boda za golove Rijeke je 10 punti ne 9. ;)
Točno. Svi koji su pogodili broj golova Rijeke su zabunom dobili samo jedan bod.
Ispravljeno.

Eto, imamo kontraverze već u prvom probnom kolu. Dakle sve po starom  :neretljak:
Nikakva nagrada za otkriveni bug, ccccccc  ::)  ;)  ;D  ;D  ;D  ;D
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

@TIR sređena statistika - provjeri kod sebe. Sredio sam i avatare - malo me j... ovi koji imaju nestandardne.

Quote from: D2 on 22.05.2023, 16:40Nikakva nagrada za otkriveni bug, ccccccc  ::)  ;)  ;D  ;D  ;D  ;D
Samo vječna slava!
since 01.05.1982. RIJEKA - TETEKS 2:2

22.05.2023, 19:23 #18 Last Edit: 22.05.2023, 19:24 by Gnjusna Izdajica
Pogađanje za Osijek otvorilo se točno 24 sata nakon početka utakmice s Dinamom (nitko nije primijetio krivo vrijeme početka 19:10).

Par pitanja:
  • otvaranje pogađanja 24 sata poslije zadnje utakmice je moguće prerano?
  • ima li smisla da otvorim da svatko može vidjeti postave i ocjene koje su unijeli drugi igrači Coppe?

I prijedlog za poredak u slučaju da dva ili više igrača imaju isti broj bodova (trenutno imamo toga dosta):
prvo se uzima ukupan broj pogađanja u gledanom periodu (sezona, polusezona) - tko ima više

Za drugi kriterij imam nekoliko prijedloga:
  • ukupan broj postova na forumu
  • ukupan broj likeova na forumu

Ali pošto bi to uvijek preferiralo senatore i Velikog Vođu onda imam drugi prijedlog:
  • ukupan broj postova i/ili likeova u zadnjih mjesec (ili tjedan) dana

Slijedeći koraci:
dodavanje 'najpopularnije' taktike
pregled koliko ljudi je pogađalo postavu i koji je očekivan rezultat

Quote from: Gnjusna Izdajica on 22.05.2023, 19:23Pogađanje za Osijek otvorilo se točno 24 sata nakon početka utakmice s Dinamom (nitko nije primijetio krivo vrijeme početka 19:10).

Par pitanja:
  • ima li smisla da otvorim da svatko može vidjeti postave i ocjene koje su unijeli drugi igrači Coppe?

I prijedlog za poredak u slučaju da dva ili više igrača imaju isti broj bodova (trenutno imamo toga dosta):
prvo se uzima ukupan broj pogađanja u gledanom periodu (sezona, polusezona) - tko ima više

Z
Quote from: Gnjusna Izdajica on 22.05.2023, 19:23Pogađanje za Osijek otvorilo se točno 24 sata nakon početka utakmice s Dinamom (nitko nije primijetio krivo vrijeme početka 19:10).

Par pitanja:

Za drugi kriterij imam nekoliko prijedloga:
  • ukupan broj postova na forumu
  • ukupan broj likeova na forumu

Ali pošto bi to uvijek preferiralo senatore i Velikog Vođu onda imam drugi prijedlog:
  • ukupan broj postova i/ili likeova u zadnjih mjesec (ili tjedan) dana

Slijedeći koraci:
dodavanje 'najpopularnije' taktike
pregled koliko ljudi je pogađalo postavu i koji je očekivan rezultat

Ima smisla jer npr. u starom formatu Tir je uvijek volio napraviti jednu mini analizu a između ostaloga tko su najveći kritičari a tko je najdarežljiviji po pitanju ocjena  :neretljak:
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Globalna statistika, kakva je bila u doba TIR-a će u određenom formatu biti i u ovome (vjerojatno spremno za početak sezone).

Stvar je da sada jednostavno mogu pokazati točno kakvu je tko postavu stavio i koliko je tko koga ocijenio. Nisam siguran da li bi to moglo odbiti ljude koji bio onda davali objektivnije ocjene.
Moja ideja je da ocjenjivanje bude dostupno čim prije i da većina ljudi to odradi 'vruće glave'.
Zanima nas subjektivna navijačka procjena - za objektivnost imaš Sof-u ili kakve novine.

Uopće mi ne bi smetalo da imamo upade 'pete kolone' i nerealno niskih i/ili visokih ocjena.

A

Par pitanja:

Teško je tu imati neki univerzalni kriterij. Utakmice se ponekad igraju sa razmakom od 3 dana, a ponekad od 7 dana. Isto tako, nema svatko vremena zadnji čas ispuniti kolo, pa mu dobro dođe koji dan ranije da ispuni...Šta god odabrali, samo neka nije kraće od recimo nekih 48 sati prije tekme, duže slobodno može.

A

Par pitanja:

Meni je to OK, naravno pod uvjetom da se postave vide nakon što je prijava postave za to kolo završila...nekako imam dojam da bi bilo "kopipejstanja" nekih orginalnih ideja u mogućim iznenađenjima za postavu...primjerice, samo neki Pero Perić predvidi da bi sutra umjesto Labre mogao stati Zloma, pa drugi vide i "kopipejstaju" njegovu ideju, a koja njima nije niti bila na pameti.

A
Neću opet "kvotat"...što se tiče poretka...ja bi osobno više volio da u slučaju istih bodova, poretke određujemo recimo po većem broju pogođenih svih 11 startera, slijedeći kriterij recimo broj pogođenih rezultata i slično...recimo ja i zamišljeni lik Pero Perić imamo jednak broj bodova, ali sam ja u sezoni imao dvije pogođene početne postave, a on samo jednu i automatski sam ispred njega...u slučaju istog broja pogođenih početnih postava, gledamo dalje tko ima više pogođenih 10 igrača iz početne postave itd...

To mi se čini da je sa stajališta same igre pravednije nego klikovi po lajkovima ili suma postova...recimo da bi ja na klikove po lajkovima i sumi postova gledao nešto kao kada bi ljestvicu HNL-a za slučaj istih bodova, krojio broj gledatelja po tekmama

@armada hvala na povratnoj informaciji (s malim zakašnjenjem)

Jedna novost oko pogađanja - nakon što svoje rezultate upiše više od 4 osobe moguće je vidjeti najčešći rezultat, formaciju kao i postotke predviđenog ishoda.

Vidim da @Vado Magnar jedini testira kako treba. Upisao je pobjedu Osijeka  :neretljak:

Ima Fabrizio de Andre jednu sjajnu pjesmu (Smisurata preghiera) koja na neki način predstavlja iskaz borbe bilo koje manjine protiv većine. Pa recimo da me ona nadahnula. Uglavnom: In direzione ostinata e contraria.  ;D

25.05.2023, 15:47 #27 Last Edit: 25.05.2023, 15:48 by 🔵 D10S ⚪️
Ja se po pitanju ove utakmice uzdam u zakon velikih brojeva. Doduse isto sam razmisljao i vs dinamo pa sam popusio  ;D .
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Input za rezultate bi trebalo limitirati da ne ide u minus. Mogu spremiti rezultat -3:0 npr.
#navodninavijač

Quote from: Marin_ri on 19.05.2023, 21:15di je 4231 formacija? :P
Napokon implementirano. Nemaš još toliko utjecaja na forumu. Za razliku od:

Quote from: TIR on 25.05.2023, 20:09Input za rezultate bi trebalo limitirati da ne ide u minus. Mogu spremiti rezultat -3:0 npr.
Evo riješeno šefe. Jel' sada dobro šefe?