Coppa Indeficienter - PROBA

Started by Gnjusna Izdajica, 19.05.2023, 15:43

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Čujte i počujte. Centralni komitet (zajedno s Velikim Vođom) ove Tribine je donio odluku da zadnja dva kola ove sezone iskoristimo za isprobavanje novog formata našeg legendarnog(!?!?) natjecanja Coppa Indeficienter.

O čemu se radi?
'Starim' članovim FF foruma koji su igrali ligu je vjerojatno sve poznato.
Radi se o internom 'natjecanju' u pogađaju sastava i prognozi rezultata NK Rijeke prije svake utakmice, te o ocjenjivanju igrača po njenom završetku.
Ovisno o točnosti pogođenog sastava/rezultata dijele se bodovi kako slijedi:
  • pogođen igrač 1 bod
  • pogođen sastav 15 bodova (poništava bodove po pogođenom igraču)
  • točan ishod 1 bod (1x2)
  • točan broj golova Rijeke 2 boda
  • točan rezultat 5 bodova(poništava bodove točnog broja golova Rijeke i bodove točnog ishoda)

Ocjenjivanje igrača je u standardnom rangu od 4-10 (po pola boda) s dodanom opcijom 'bez ocjene'. Ocjenjuje se prvih 11, sve izmjene, trener i utakmica u globalu.

Tko može igrati?
Coppi Indeficienter može pristupiti bilo koji registrirani član foruma u bilo kojem trenutku. Dakle nije bitno da li se uključite u prvom ili pretposljednjem kolu i nije bitno da li ste koje kolo propustili. Naravno, onaj koji redovno prognozira ima veću šansu sakupiti više bodova. U planu je da imamo mjesečne, polusezonske i apsolutne pobjednike koji za nagradu osvajaju vječitu slavu unutar ove forumske zajednice.

VAŽNO - PROBNA FAZA
Kao što i naslov govori ovo je samo proba. Za očekivati je da neke stvari neće raditi ispravno i zato molim sve one koji odluče sudjelovati u ovom probnom radu da u ovoj temi napiše svoja iskustva, primijećene pogreške i sve druge opaske.
Za početak je otvoreno pogađanje sastava utakmice protiv Dinama koje je otvoreno do 2 sata prije utakmice (molim prvu provjeru svih da li ovo ispravno radi). Nakon što utakmica završi podijeliti će se bodovi i krenuti će ocjenjivanje igrača (3 dana). U istom trenutku biti će moguće pogađati sastav protiv Osijeka.
Napomene:
  • Nakon unošenja sastava i rezultata isti je potrebno spremiti klikom na gumb SPREMI.
  • Moguće se vratiti i izmijeniti sastav i rezultat neograničen broj puta sve do 2 sata prije utakmice.
  • Nakon što završi utakmica (i admin se otrijezni i unese točan sastav) započinje ocjenjivanje.
  • Ocjenu koju unesete nije moguće promijeniti.
  • Ocijene i prosjeci drugih igrača postati će vidljivi nakon što unesete svoju ocjenu ili istekne vrijeme predviđeno za ocjenjivanje.
  • Sistem je trenutno djelomično optimiziran za mobile telefone.

To bi tako trebalo raditi, ali .... ova proba je namijenjena isključivo da isprobamo sistem prije službenog otvaranja početkom sljedeće sezone (moguće da se već igramo za pripremne utakmice).

E da, skoro da zaboravim.

Kako pristupit natjecanju
Putem linka
https://nepresusan.com/tribina/index.php?action=coppa
Jednom kada krenemo 'za pravo' link će biti dostupan na vidljivom mjestu do tada se vračajte na ovu objavu gdje ću objavljivati važne informacije o ovom probnom radu.

Sretno pogađanje!
since 01.05.1982. RIJEKA - TETEKS 2:2

di je 4231 formacija? :P
Nama je Rijeka sve mi živimo zbog nje

@Gnjusna Izdajica

Ne znam za druge ali u igrici preko mobitela fali Hodza a kad koristim laptop imam ga na klupi  :sta:

Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️

Meni je Hodža uredno u prvih 11.

Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 20.05.2023, 07:50@Gnjusna Izdajica
Ne znam za druge ali u igrici preko mobitela fali Hodza a kad koristim laptop imam ga na klupi  :sta:
Ne uspijevam reproducirati. Koji mobitel/browser?
Inače ako dodaš bilo kojeg veznjaka na teren pojaviti će se Hodža (po abecedi - ime - je na posljednjem mjestu od veznjaka)

Quote from: Gnjusna Izdajica on 20.05.2023, 12:54
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 20.05.2023, 07:50@Gnjusna Izdajica
Ne uspijevam reproducirati. Koji mobitel/browser?
Inače ako dodaš bilo kojeg veznjaka na teren pojaviti će se Hodža (po abecedi - ime - je na posljednjem mjestu od veznjaka)

Da, ovako kako si rekao funkcionira. Inace browser chrome a mobitel samsung s 22

Quote from: Gnjusna Izdajica on 19.05.2023, 15:43Kako pristupit natjecanju
Putem linka
Link još uvijek radi ili ne? Niš se ne dešava, odvede samo na prikaz rezultata Varaždin Rijeka 2:0
ab ovo

Quote from: D2 on 20.05.2023, 20:40
Putem linka
Link još uvijek radi ili ne? Niš se ne dešava, odvede samo na prikaz rezultata Varaždin Rijeka 2:0

Izgleda da ne radi. A di si ti bio do sada  :) ? Tko je jamio, jamio je  :neretljak:  :neretljak:

Putem linka
Krivi datum tekme. Ispravljeno I sada radi

Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 20.05.2023, 21:02
Putem linka

Izgleda da ne radi. A di si ti bio do sada  :) ? Tko je jamio, jamio je  :neretljak:  :neretljak:
To je moja mala tajna ;). Evo taman se vratio da stignem na utakmicu pa sad nadoknađujem propušteno na forumu.
ab ovo

Dobro izgleda. Treba dodati još koju formaciju, čisto vizualizacije radi. Sviđa mi se što se može dodati bilo kojeg igrača na bilo koju poziciju. Za ovu utakmicu nemam neki poseban osjećaj, miješa a mi se sve od bolnog poraza do pobjede pa sam odabrao možda i najmanje vjerojatni remi. Ionako sam cijelo vrijeme znao da će posljednja u Gradskom vrtu odlučivati o trećem mjestu.
ab ovo

21.05.2023, 23:08 #12 Last Edit: 21.05.2023, 23:09 by Gnjusna Izdajica
Uz minimalne poteškoće kolo je odrađeno.
Molim sve koji su sudjelovali da provjere rezultate i da naravno ocijene igrače.
Napomena: jednom kada snimite svoje ocjene - nema ispravljanja.

Ima sitnih nedostataka u poretku (ne vide se vaši avatari i kada dva i više igrača imaju isto bodova), ali sve u svemu radi ok - za prvi puta.

Pogađanje za Osijek bi trebalo automatski biti aktivno 24 sata nakon početka današnje utakmice.

VELIKO HVALA svima koji su sudjelovali u ovom probnom radu. Pozivam i ostale da se pridruže - bilo u ocjenjivanju utakmice protiv Dinama bilo u pogađanju sastava za Osijek.

Quote from: Gnjusna Izdajica on 21.05.2023, 23:08Uz minimalne poteškoće kolo je odrađeno.
Molim sve koji su sudjelovali da provjere rezultate i da naravno ocijene igrače.
Bodovi mi nisu točni. Osam pogođenih igrača plus 2 boda za golove Rijeke je 10 punti ne 9. ;)
ab ovo

Quote from: D2 on 21.05.2023, 23:50Bodovi mi nisu točni. Osam pogođenih igrača plus 2 boda za golove Rijeke je 10 punti ne 9. ;)
Točno. Svi koji su pogodili broj golova Rijeke su zabunom dobili samo jedan bod.
Ispravljeno.

Eto, imamo kontraverze već u prvom probnom kolu. Dakle sve po starom  :neretljak: