RI Europska sezona 2023/24

Started by TIR, 22.05.2023, 10:07

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Quote from: elnino4 on 07.08.2023, 16:00Sreo Ivanovića kod pošte na Mlaci. Pozdravio ga i rekao mu da nastavi trpat, namignuo i nasmijao se. Bilo je to malo prije ždrijeba pa mu nisam stigao spomenuti Lille, ali riješit će on to ;)
Znači već išao na poštu da šalje doma u Švabiju lovu sa arbaita.

Šanse s Lillom postoje ali su minimalne. Imam osjećaj da bi ova momčad bila u egalu s ostalim suparnicima koje smo mogli izvući (Plzen, Dinamo). Dapače, mislim da je ova momčad itekako potentna i da protiv većine suparnika iz playoffa bi imala velike šanse osim ovih najvećih poput Lillea, Ville i sličnih. Ali eto... kocka je tako pala - izvukli najteže.

Uglavnom, ova generacija zaslužuje svoj Stuttgart. Pa ajmo!!!

07.08.2023, 19:07 #347 Last Edit: 07.08.2023, 19:07 by ri5gile
Quote from: Monarh on 07.08.2023, 17:30
Quote from: elnino4 on 07.08.2023, 16:00Sreo Ivanovića kod pošte na Mlaci. Pozdravio ga i rekao mu da nastavi trpat, namignuo i nasmijao se. Bilo je to malo prije ždrijeba pa mu nisam stigao spomenuti Lille, ali riješit će on to ;)

dobra  ;D
vjerojatno će počet i gradit kuću u Alemanji da se u pemziji ima kamo vratit  :)

Quote from: ri5gile on 07.08.2023, 19:07
Quote from: Monarh on 07.08.2023, 17:30

dobra  ;D
vjerojatno će počet i gradit kuću u Alemanji da se u pemziji ima kamo vratit  :)
I neće na portun staviti 2 lava već dva pešekana!

Z
gadi mi se kako novinari drkaju i kako žele da hadjuk uđe u skupine,  a nas i šarane ko jebe. Fuj.

Zanimljivo je kako se Hajduk a pogotovo Paok već vide u playoffu. Da ne kažem u skupinama KL. Bahati i jedni i drugi. Paok prednjači s onom grafikom s kojom prikazuje s kime igra, a ne s kime bi mogao igrati u playoffu. Hajduk se opekao s viralnom sitisnututom šakom Ante Miše pa su, djelomično, naučili lekciju i ne rade više takve greške.

Možda Rosenborg ili Hearts budu nova vanzemaljska Gzira jednima ili drugima. Da ih malo prizemlje.

Otišao do Pošte 2 čovjek poslati svojima u Deutschland lovu od premija šta je podijelio sinoć Miško, šta ti je Rvacka... :svakacast:

Šteta da nas nije sreća još samo malo pomazila....

Gore 0:0, bunker kakav svijet nije vidio....

I onda doma 2:0 na galamu....

:o  :o  :o
Nama je Rijeka sve mi živimo zbog nje

Velika šteta. Šanse su minimalne, ovi su lani prosli grupu lige prvaka kao prvi u grupi.
Baš baš jebiga

M
Pa nećemo se odmah predat.
Uglavnom David je pred odlaskom, glavni stoper ozlijeđen na duže.
Ima šanse, kako je Benko rekao kad smo prošli Stuttgart na pitanje novinara da je grupa teška, "pa to smo htjeli, idemo se tući "

S
Realno sanse su male, neka se potuku pa sta bude. Puno je vaznije hvatati drugo mjesto jer vodi u kvalifikacije za Europa Ligu. Dinamo samo ne u ligu prvaka, osijek mi je nebitan a tovari naravno forza PAOK. Biti ce ovo zanimljiva sezona

Teško mi je to željeti ali nama se otvara jebena šansa u prvenstvu ako tovari i purgeri uđu u skupine a mi ne, zapravo purgeri su već ušli u neke.
Tovari nemaju dužinu klupe, 6 europskih utakmicama u grupama, još da ih pobacaju po Skandinaviji, pa gore oko Rusije, milina, ima da se troše.
Dinamo već sad kašljuca, iće neke prodaje, opet potrošnja. Mogla bi biti napeta sezona, a baš bi vidio kako bi se mijenjala pravila odgodama da tovarima ide kroz tjedan Dinamo, pa Europa, Rijeka pa Europa, Osijek pa Europa... Nema šanse da ono to izdrže.
Neznam, srce kaže Forza Paok, ali pamet... Ups.

Quote from: Stormfall 87 on 07.08.2023, 21:37Realno sanse su male, neka se potuku pa sta bude. Puno je vaznije hvatati drugo mjesto jer vodi u kvalifikacije za Europa Ligu. Dinamo samo ne u ligu prvaka, osijek mi je nebitan a tovari naravno forza PAOK. Biti ce ovo zanimljiva sezona

Osvajac Kupa ti donosi kvalifikacije za EL ne drugo mjesto
Forza Fiume ale!

B
Ma nisu sanse minimalne... tezak protivnik ali svaki ulazak u skupine morali smo se probijati preko nekog teskasa-recimo manje sanse sam nam davao protiv Kopenhagena u gostima na jednu utakmicu..
Francuzi jesu jaki- no pitanje koliko im je sve ovo atraktivno, pocinje im liga i zarotirati ce malo sa nama...
A to sta mediji svrsavaju na adjukov zdrijeb, a nisu prosli ni ovo kolo jos- da i ostavimo emocije po strani koja momcad od Ri/ajd/Os ima najvece sanse za zavrsit u grupi u ovom trenu?
Ja se kladim na nas uvijek ,prije cemo mi jednog teskasa izbacit nego ajd/Os proc dva srednje teska protivnika a nisu valjda nikad zadnjih 15 god prosli dva kola europe

Quote from: Monarh on 07.08.2023, 21:44Teško mi je to željeti ali nama se otvara jebena šansa u prvenstvu ako tovari i purgeri uđu u skupine a mi ne, zapravo purgeri su već ušli u neke.
Tovari nemaju dužinu klupe, 6 europskih utakmicama u grupama, još da ih pobacaju po Skandinaviji, pa gore oko Rusije, milina, ima da se troše.
Dinamo već sad kašljuca, iće neke prodaje, opet potrošnja. Mogla bi biti napeta sezona, a baš bi vidio kako bi se mijenjala pravila odgodama da tovarima ide kroz tjedan Dinamo, pa Europa, Rijeka pa Europa, Osijek pa Europa... Nema šanse da ono to izdrže.
Neznam, srce kaže Forza Paok, ali pamet... Ups.

Ako bi iskoristili tako što i digli kantu - onda da. Ali, dugo je pravenstvo i puno toga se može nadoknaditi. Plus ako si u grupi imaš mogućnost jedne odgode, tako da i to je na raspolaganju onome koji uđe u grupe.
Puno veći problem je što dugoročno ulazak u grupe bilo kojoj momčadi donosi pozamašne novčane nagrade i izlog igrača. Tako da bilo kojem našem klubu ulazak u skupine predstavlja ogroman dobitak.
Zato valja zaključiti da srce kaže Paok, a i pamet.  ;D