Reprezentativci NK Rijeke

Started by Vado Magnar, 22.05.2023, 12:33

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

M
Da je naš Paške u mordoru igrao bi odavno u prvoj ili bi ranije ulazio.

R
A dobro , po meni je o  bas prva rezerva , imas Ivanuseca na ljevoj strani, Majera desno i Marco i Marko bi trebali biti te zamjene da dignu ritam

M
Obojici sam čestitao na debiju, oni su sigurno naša budućnost. Pašalić je ušao sjajno u jednu situaciju, šteta je što nije zabio gol u prvom nastupu. Taj dečko je došao u reprezentaciju s toliko energije, motiva i želje. Na treningu pokazuje koliko mu je stalo. Takve igrače hoću i trebam u reprezentaciji, a ne one koji se dvoume bi li došli ili ne bi došli. On me s time kupio i sve nas, žao mi je što nije zabio gol

Dalic o našem Pašaliću

Z
Zločesti podsjetnik.
Nakon pripremnih utakmica u Kranjskoj gori prolijevala se žuč na forumu kako nemamo desnog krila... :neretljak:
Naravno po znalcima nismo imali ništa i nitko nije valjao... :neretljak:

Samo kažem...

https://sportklub.n1info.hr/nogomet/video-pasalic-emotivan-nakon-debija-sada-mogu-i-umrijeti/

Koliko ćemo samo mi zaraditi na ovom dečku.
A koliko ćemo se još spektakularnih golova nagledati....
since 01.05.1982. RIJEKA - TETEKS 2:2

B
Nadam se da sa Pjacom nista ozbiljnije..taman uhvatio odlicnu formu, treba nam za Varazdin

Z
19.11.2023, 11:35 #381 Last Edit: 19.11.2023, 11:41 by Zelko Maler
šta god je Pjaci treba ga poštediti za Vž, treba nam u OSijeku na 100%, u Osijeku je travnjak jako dobar tamo može igrati, ali još će zaliječiti ako nešto je, za Vž nek ostane u Rijeci. Nema ni Pašalića zbog kartona. Čabraja u prvu jer je trenutno ispred Gode, također Galešić umjesto Dilavera na stopera zbog proigravanja,a Momo ili špicu u paru s Ivanovićem ili klupa, nikakvo krilo, ako treba netko igrati desno krilo to je Grgić kojem je to prirodno, a ne Momo, lijevo krilo nek se izvlače Janković ili Fruk.

Ivanović me jako brine, dečko ima sve, snagu, volju, želju, ratobornost, ali završina mu je na amaterskoj razini, njegovi šutovi su ko da je pijan, ako ne može to popraviti njega treba na zimu prodati za bađet dok još hype traje.

Quote from: Gnjusna Izdajica on 19.11.2023, 11:09https://sportklub.n1info.hr/nogomet/video-pasalic-emotivan-nakon-debija-sada-mogu-i-umrijeti/

Koliko ćemo samo mi zaraditi na ovom dečku.
A koliko ćemo se još spektakularnih golova nagledati....
Zaraditi hoćemo ali član reprezentacije Hrvatske, EP je slijedeće godine, dakle, gledamo ga u našem dresu do kraja ove sezone.

Quote from: Monarh on 19.11.2023, 11:37Zaraditi hoćemo ali član reprezentacije Hrvatske, EP je slijedeće godine, dakle, gledamo ga u našem dresu do kraja ove sezone.
A on je potpisao ugovor na četiri godine tako da ne vidim nikakav razlog da ga se pusti prije kraja EP. Badžet ćemo zatvoriti s nekim drugima.
Kao što netko reče, mi prodavati ne-mo-ra-mo.
since 01.05.1982. RIJEKA - TETEKS 2:2

19.11.2023, 12:20 #384 Last Edit: 19.11.2023, 12:21 by waf
..nakon što ocjenjuje igrače na utakmici koju nije gledao, stručnjak je sada i zabrinut..vrhunski.. :svakacast:
..količina pameti na svijetu je stalna..a stanovništvo raste..

Z
19.11.2023, 12:41 #385 Last Edit: 19.11.2023, 12:43 by ZZZZ7777
Repstivce treba prodavati nakon Eura...
Ako još koji od naših igrača želi biti na spisku za Euro, moramo biti prvaci...tada ih ne može čak ni Dalić zaobići...
Inače ne bojim se za Ivanovića... dečko je sada u našoj ekipi glineni golub...a vidim da bi ga se i tjeralo...opet :neretljak:

Super mi je ovo oko Pašalića kako su se mediji raspisali o njemu u pozitivnom smislu, pa moraju, htjeli, ne htjeli spomenuti i klub za koji igra. A i komentari ispod članaka su svi pozitivni za njega. Čak i tovarski.
Klub ima višestruku korist od tog dečka. Transfer bi mogao biti u rangu Kramarićevog ukoliko nastavi napredovati i ako ga posluži zdravlje

Puno je važnije kakav status sada Rijeka ima u očima drugih nogometaša, roditelja, managera. To je sada klib koji te afirmira i šalje u reprezentaciju (Pašalić) ili vrati u formu i u reprezentaciju (Pjaca).
Misim da se njihovim pozivanjem u reprezentaciju i novinskom lijepom pričom učinilo strašno puno za klub.

Z
jel zna netko kad je idući update cijena na tm?

Naša momčad bi trebala skočiti za barem 10 mil eura.

Z
Mislim da lokalni suradnik TM nije na našem platnom spisku...