HNL Sezona 2023/24

Started by Zelko Maler, 30.05.2023, 11:05

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Pa tada je bio pod suspenzijom.
since 01.05.1982. RIJEKA - TETEKS 2:2

Quote from: Gnjusna Izdajica on 08.09.2023, 22:45Pa tada je bio pod suspenzijom.

Ja to već zaboravih 😂😂😂 Svašta se smetne s uma 🤔
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

Dakle u rosteru su sada među ostalim, za ofenzivne pozicije:

Piazza, Ivanovic, Pasalic, Obregon, Momo, Janko, Fruk

I kako sad složit taj 4231? Fruk na desetki ili Ivanovic kao ta poluspica? Pasalic svakako desno, Piazza lijevo. Momo špica? A nekako ne vjerujem da Janković samo tako ispada iz prve postave...

Quote from: Fiumano on 09.09.2023, 15:18Dakle u rosteru su sada među ostalim, za ofenzivne pozicije:

Piazza, Ivanovic, Pasalic, Obregon, Momo, Janko, Fruk

I kako sad složit taj 4231? Fruk na desetki ili Ivanovic kao ta poluspica? Pasalic svakako desno, Piazza lijevo. Momo špica? A nekako ne vjerujem da Janković samo tako ispada iz prve postave...

Slatke brige 😂
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

Baš.

Ja sam donekle podijeljena mišljenja jer udarne opcije (Fruk, Janković, Pašalić, Ivanović) su prvo i osnovno mladi igrači s potencijalom. Djelomično su dokazani (Fruk, ajde donekle Janković), ali i dalje igrači sa podosta mana koji tek trebaju dokazati svoje kvalitete u nekom ozbiljnom dugoročnom periodu. Fruku je nakon dvije odlične sezone u Gorici ovo ipak iskorak iako je riječ o istoj ligi, Janković je tek prošle sezone skupio pravu godinu seniorskog nogometa (Zrinjski+Rijeka), dok su gasterbajteri dosad igrali 3. i 4. njemačku ligu uz mladu reprezentaciju.

Obregon i Grgić su tu iskusnjare, ali u teoriji ipak je to klasično HNL ime koje bi imalo više smisla sa Liberom i Lepinjicom u Slaven Belupu nego u Rijeci. U Rijeci bi idealno prvi napadač bio netko tipa Drmić, Heber, Bezjak, Čolak - dakle jasno dokazano kvalitetno ime - i onda bi imao ovu Ivanovića kao rotaciju koji će gristi za svaku minutu, a istovremeno imati kvalitetu. Realnost je jasno drukčija.

Ali zato me veseli dolazak i Pjace i Yansanea. Prvi (ako je glavom unutra i nije tu došao nadgledati posao sa vilama) je ipak igrač europskih kvaliteta, a drugi bi trebao pružati puno više kroz iskustvo i inozemno dokazanu kvalitetu od Obregona. I samo neka postoji konkurencija. :)
#navodninavijač

Jel moguce da ce Tottenahm za panja Vuskovica platit 14m eura  :o  :o ?
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

A

11.09.2023, 15:17 #1058 Last Edit: 11.09.2023, 15:18 by beetlebum
Ne znam koji je ovo portal, ali kliknuo sam i nadam se da mi antivirus radi.

A i nema mi smisla, kaznit će ga jer je njegov agent plasirao nešta glasine o transferu u novine, kao tisuće agenata koji rade presing preko medija. I povrh svega kaznit će ga trener, a ne više strukture u klubu  :bo:.

Ako slučajno ima istine, tim bolje, neka se raspadaju.

Išao sam pogledati kakav nam je score sa Osijekom jer se sjećam da je gusto pa dok čekam(o) Pjesnika da otvori topic, da napišem tu...

IZVOR: https://en.wikipedia.org/wiki/Osijek%E2%80%93Rijeka_derby

Gusto je, ali gdje su rezultati iz bivše lige? Ima li ih tko?

Inače sudi nam Kolarić (VAR Strukan) pa mu možemo uživo, na pristojan način, pojasniti faul Ivanovića na Maksimiru.

I jedna šašavost za kraj sa Wikipedije i gornjega linka:

QuoteOsijek and Rijeka are third and fourth best supported football clubs in Croatia. Osijek is supported by 5% and Rijeka by 4% of population.
Napišite da je Rijeka prva, je*em li vam sve!

Rijeka je lijepa priča od samog svog postanka.

13.09.2023, 13:38 #1060 Last Edit: 13.09.2023, 13:40 by ri5gile
tu kaže, sve skupa, 132  52  35  46  175-154, u korist Ri

https://www.worldfootball.net/teams/hnk-rijeka/11/

sada, po tome ispada da su u jugoligi zajedno igrali 15-17 sezona, nisam siguran u to
ps
ova wiki stranica nije aktualna baš, zadnja utakmica, kup 2022

psps
13 sezona su proveli zajedno u jugoligi, to taman fali 5-6 utakmica iz hr na wiki

Quote from: Projeto on 13.09.2023, 13:08Osijek and Rijeka are third and fourth best supported football clubs in Croatia. Osijek is supported by 5% and Rijeka by 4% of population.
LOL, citiraju nekakvo istraživanje iz 2010....

Koje je zapravo provedeno 2008...

A s kojim se Index 2010. malo posprdao:

1. te ankete na uzorku od 1000 ljudi imaju teoretsku toleranciju +-3% koja u praksi ide i preko 10-15%,
2. Demografska slika Hrvatske 2008. i Hrvatske 2023., nažalost... Svaka rasprava je deplasirana.
#degenerik

Fora link. Hvala. Oni su stalno bili u nižim ligama, mi nekoliko sezona u 2. pa možda niže lige isto uzeli u obzir. Ali iznenađujuće podjednako i kad se Yu uzme u obzir. Iznenađen sam.
Napišite da je Rijeka prva, je*em li vam sve!

Rijeka je lijepa priča od samog svog postanka.

R
Ja nisam. U Yu Rijeka je bila dosta domaćinska ekipa, u gostima smo generalno loše prolazili u Zagrebu i Beogradu kao i u Skoplju ili Osijeku. Kao takav teško da možeš imati izrazito pozitivan skor protiv bilo koga. U HR smo, izuzev 1999/2000, onih par Ježićevih godina te u Miškovoj eri, bili bliže dnu nego vrhu tablice. Štoviše, onako po dojmu bez da gledam rezultate, imam dojam da smo u prvih 20 godina HNL-a više mi bili njihova mušterija nego oni naša, te da smo popravili u zadnje vrijeme.

14.09.2023, 18:54 #1064 Last Edit: 14.09.2023, 21:29 by Silvio Dante
Osijek je zajeban klub. Vrlo prosto. Kad su i na konopcima bili, zna se koliko kritične su utakmice u Osijeku znale biti. Da ne govorim da kad bi iole malo živnuli, nikad se gore nije dalo nešto igrati. Jednostavno takav gard imaju. Što im može služiti na čast.
Fali im konkretnosti, fali im pečat kako kaže onaj mitski već lik. Neki "statement", veliki ulov, neko značajno rezultatsko ostvarenje, taj iskorak i dalje čekaju. Ali što se svega drugoga tiče, Osijek je ozbiljan, veliki za hrvatske prilke klub, i Rijekin tradiocionalni rival.