HNL Sezona 2023/24

Started by Zelko Maler, 30.05.2023, 11:05

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

R
Utakmicu u Osijeku prije onog "zadnjeg kola" smo popušili 5:2. Jebena ekipa je to bila dok im predsjednik nije završio u prdekani

15.09.2023, 12:09 #1066 Last Edit: 15.09.2023, 12:10 by Fornax
Smanjio Balaban na 3-2 golčinom iz slobodnjaka, a umjesto da napadnemo izjednačenje ovi nas ubiju.

HNL je bio strašan te sezone. Vjerojatno nikad bolji. Bokte, pa Hajduk je protiv nas na Poljudu imao meč loptu, a mi ih izbacimo iz igre i još poberemo ovacije.

Nikad neću zaboravit Deranju kako je ridao.

#degenerik

Prvi kmeč zaborava nema...
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

Deranja je plakao uzdignute glave i pljeskao tribinama. Baš definicija "hajdučkog srca" dok je još taj pojam imao težinu.
#degenerik

Quote from: Silvio Dante on 14.09.2023, 18:54Osijek je zajeban klub. Vrlo prosto. Kad su i na konopcima bili, zna se koliko kritične su utakmice u Osijeku znale biti. Da ne govorim da kad bi iole malo živnuli, nikad se gore nije dalo nešto igrati. Jednostavno takav gard imaju. Što im može služiti na čast.
Fali im konkretnosti, fali im pečat kako kaže onaj mitski već lik. Neki "statement", veliki ulov, neko značajno rezultatsko ostvarenje, taj iskorak i dalje čekaju. Ali što se svega drugoga tiče, Osijek je ozbiljan, veliki za hrvatske prilke klub, i Rijekin tradiocionalni rival.

Gore kod njih se ne da igrati jer igraju dosta prljavo rekao bih na silu.I dok ih je Bjelkan vodio imali su čudan stil igranja većinom duge lopte na Miareza i jača strana su im prekidi a da igraju neki lepršav nogomet ne igraju.
Volim grad koji teče

Z
15.09.2023, 18:20 #1070 Last Edit: 15.09.2023, 18:21 by Zelko Maler
Trajkovski potpisao za hadjuk. Iskreno ne zanm baš to igrača, prije je igrao za Inter Zaprešić davno, 31 godina. Da njima Lovre Kalinić i Elez upadnu u prvih 11 a hoće uskoro koliko oni imaju prosjek godina prvih 11? 28+?

Quote from: Zelko Maler on 15.09.2023, 18:20Trajkovski potpisao za hadjuk. Iskreno ne zanm baš to igrača, prije je igrao za Inter Zaprešić davno, 31 godina. Da njima Lovre Kalinić i Elez upadnu u prvih 11 a hoće uskoro koliko oni imaju prosjek godina prvih 11? 28+?

Nakupili su starih iskusnjara. Igrače koji su imali kartijeru i koji pomalo zatvaraju svoju priču. Trajkovski pak iz Saudijske Arabije u Split. Dolazi im na deficitarnu poziciju lijevog krila i ima nos za dat gol ali meni se iskreno ne čini kao neka igračina. Da je nama došao, ne bih se previše radovao. Nekako mi se čini da smo mi doveli potentnije krilo u vidu "Momota".

Uglavnom, njihova transfer politika mi se nikako ne sviđa. Dovode stare i skupe igrače ne bi li osvojili pravenstvo. Ali ok, njihovi novci. Ja se nadam da im se neće isplatiti i, naravno, da ćemo ih na kraju preskočiti u poretku.

M
Ovi portali sto padaju u afan kad se spominje juznjacki klub potpis Trajkovskog su prikazali ko da je Ronaldo dao otkaz u Saudijskoj i dosao,da je isti dosao kod nas bio bi popracen isto ko da smo vratili Brauta u maticni klub.
A to se vidjelo iz primjera sa Pjacom.

Quote from: Vado Magnar on 15.09.2023, 19:06Uglavnom, njihova transfer politika mi se nikako ne sviđa. Dovode stare i skupe igrače ne bi li osvojili pravenstvo. Ali ok, njihovi novci. Ja se nadam da im se neće isplatiti i, naravno, da ćemo ih na kraju preskočiti u poretku.
Yeap, all in po tko zna koju sezonu. Za sada ih kuglica nije htjela, a bolje da umre selo nego običaji.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Quote from: moreplovac on 15.09.2023, 19:21Ovi portali sto padaju u afan kad se spominje juznjacki klub potpis Trajkovskog su prikazali ko da je Ronaldo dao otkaz u Saudijskoj i dosao,da je isti dosao kod nas bio bi popracen isto ko da smo vratili Brauta u maticni klub.
A to se vidjelo iz primjera sa Pjacom.

Mediji manje više šikaniraju Rijeku i veličaju tovarluk.

Nama dođe Pjaca, ako se ne varam rekorder izlaznog transfera iz HNL i bivši reprezentativac kojega su ozljede sjebale j karijeri - muk i umanjivanje.

Njima dođe neki random lik - maltene došao Mbappe.

Da mu hoće pozlit na klupi, odvratan je.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Gdje je Momo Yansané?
Ri Or Die

Čeka vizu
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Valjda će do polusezone doć...
Da se rastrči po HNL -u
Ri Or Die

Dobro jutro 💪

Neka tako ostane i veceras 🙂.