HNL Sezona 2023/24

Started by Zelko Maler, 30.05.2023, 11:05

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Quote from: sthlm1987 on 17.09.2023, 20:26
Quote from: Zelko Maler on 17.09.2023, 19:10ali kako sporo oni igraju, ko usporeni film. Htio sam si ubrzati itakmicu na youtube da mi izgleda normalan tempo. Veteranska momčad.

Veselim se idućem tjednu.

Toj veteranskoj momcadi nismo presli centar na poljudi :bo:
Tada nisu igrali ni Pasalic ni Ivanovic. A nismo imali ni Pjacu. Tri dana prije igrali s kosovarima.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

M
Quote from: Projeto on 17.09.2023, 19:15Možeš ići u pravu Tursku u jednu od najatraktivnijih liga svijeta, a ti odeš u Tursku iz Tommya jer je dida volia dilda.

Nagrada za najinteligentniji transfer desetljeća ide Žaperu!
kako je ono Dominik Mulac napisao Marku Leskovicu, ista poruka Zaperu.

Z
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 17.09.2023, 20:30
Quote from: sthlm1987 on 17.09.2023, 20:26
Quote from: Zelko Maler on 17.09.2023, 19:10ali kako sporo oni igraju, ko usporeni film. Htio sam si ubrzati itakmicu na youtube da mi izgleda normalan tempo. Veteranska momčad.

Veselim se idućem tjednu.

Toj veteranskoj momcadi nismo presli centar na poljudi :bo:
Tada nisu igrali ni Pasalic ni Ivanovic. A nismo imali ni Pjacu. Tri dana prije igrali s kosovarima.

+Nije bilo ni Selahija, Mitar nije bio ni blizu u ovakvoj formi, dapače bio je katastrofa i imali smo pobegulju sa šporkim prikrivenim namjerama, a sad imamo Limenog koji pretrči uz liniji ko Livaja  u 3 utakmice, a potroši energiju ko Livaja u 5 utakmica.

Evo 4 tvoje otegotne okolnosti + 4 moje = 8 otegnotnih okolnosti smo imali. i još samo minimalan poraz uz krumpirast gol.

Jučer smo mi trebali igrati prvi pravi derbi ove godine samo što slabost Osijeka u zadnje vrijeme nažalost ovo nije ni činila derbijem. Mi smo bili vrlo vrlo jaki, ali oni su jučer bili u rangu Istre bez pretjerivanja.

Nas prvi pravi derbi, bez opterećenja europskim utakmicama, odgodama i sličnim stvarima će biti protiv Hajduka prije reprezentativne pauze na Rujevici.
#navodninavijač

Gdje će se sad naći krivci bolesno euforičnoj prljavoj familiji,vjerovatno svugdje jer medijski prvaci Hrvatske koje dobrim djelom kontroliraju nemaju ni s od samokritike.U glavnom ovi su mi osvježili i onako ugodnu večer.
Volim grad koji teče

A
Vrišti naslov na 24 sata: "Gorica srušila Hajduk nakon 10 utakmica: Odjidja, majstore, veterani su ponedjeljkom!"

Veterani su ponedjeljkom...dobra, dobra jako dobra  ;D  ali i za južnjake bolno istinita i što je najgore njima, a nama odgovara, spomenuti nije jedini za tekme ponedjeljkom. Bit će stvarno da je u njih dole dobra spiza, pa čaša vina, pa red klapske pjesme...uuuuu što bi to Ugo razbucao i otesao :D

T
17.09.2023, 21:55 #1116 Last Edit: 17.09.2023, 21:58 by toñito
Mislim da je ovo trenutak kada treba reć, da je suđenje u Rijeci jučer bilo kriminal.

Baš zato jer smo dobili, jer je sve bilo dobro i sada treba reć da taj mladi talent Kolarić se srozao u neozbiljnog sudca bez osjećaja za igru.

Primjer 1; PJACA koji dolazi iz lige većeg inteziteta, skače sam u skoku u šesnatercu protiv Gržana (cca 10-20 minuta) bez ikakve namjere da napravi faul, Gržan se odbije od njega i nezgodno doskoči. Jer je fizički slabiji i ovaj po deafultu sudi prekršaj, da slučajno nebi bila opasna situacija za Malenicu. Lik se ne želi uvlačit u neke konfliktne situacije, i gleda samo sebe. Ne pušta da ekipe igraju nogomet  bržim i boljim tempom.

Primjer 2: PJACA falio cijelu loptu kod udarca, i on po defaultu svira korner za Rijeku. Srećom je ovaj Marko normalan lik, i reko mu da je lopta za Osijek. Lik sudi napamet po defaultu, bez imalo osjećaja za igru.

Primjer 3: neki faul je sviro Selahiju, iako je lik prvi došo do lopte 1/1 - minuta 11:37. I rascjepka tempo ekipe koja igra većim intezitetom.

Suma sumarom; Rijeka je pobijedila i on nije napravio nikakavu kardinalnu grešku, on sretan jer slijedeći vikend neće sudit Orijentu. Ali nogomet se gleda zbog nepredvidljivih situacija i ovi naši sudci jednostavno ne znaju reagirat na nešto šta je "out of box". I to je potencijalno veliki problem za ovu momčad Rijeke, koja igra visokim intezitetom sa puno uklizavanja (Janković, Selahi, Galešić, Hodža). U ovoj ligi kod sudaca bolje prolaze slabiji igrači koji odmah padnu. Ne štiti se fizički močnije i dominantnije momčadi (ako nisi naravno Dinamo).

I da se još konkretno vratimo na Kolarića, lik kada se pojavio je sudio perfektno.
Sudio je Dinamo - Hajduk perfektno, i ono napokon dobiješ nekog normalnog sudca koji pušta igru i ne cjepka. I nakon toga kao i svakom sudcu desi se neka kardinalna greška. I onda medijsko izdrkavanje klubova i medija po njemu. I umjesto da sudačka komisija, jasno pametno i transparentno objasni i klubovima i sudcima da nema belosvetske zavjere protiv niti jednog kluba u HNLu i da kažu "gle sorry sjebo sam, potrudit cu se da se ne ponovi". Oni potežu za kaznama, medijskim presiciama i razračunavanjima, i od vrhunskog sudca dobiješ lošeg sudca koji se boji pogreške. I onda dobiješ suđenje kakvo si ga dobio jučer na Rujevici.

Boli ga kurac za tempo utakmice, jedino je bitno da se njega ne proziva i da sve prođe po p.s. Ne kužim kako HNS misli podignut kvalitetu utakmica i lige, ako ne krene od strategije suđenja (uostalom njih vjerovatno boli kurac, njima lova ionako stiže od repke).

I dok pišem komentar; gledam penal za Varaždin protiv Istre. Kakav je ovo smiješan penal, ako ćemo ovako secirat svaki kontakt u HNLu bolje da pratim FIFU  ili PES jer tamo ionako računalni kod odlučuje šta je penal.

Naš lipi Pjaca jebate E eeeeeeeeeeeeee 😃
Bolji od onog sa Pazara...
Ri Or Die

Marko Pjaca riječka faca
Siguran sam, da on neće biti kao Igor Musa riječka pusa, koji više nije riječka pusa, pa postao guza od gayduka...
Ri Or Die

R
Tonito isto da se nadovežem, barem triput vraća/napominje mijesto izvođenja auta. Čisto cjepidlačenje i usporavanje momentuma. Doduše nije sad neki big deal, ali se primjeti.

Z
Izgledalo je kao da je sezona za nas gotova nakon poraza u derbijima...a mediji su nas uvjeravali kako su tovari nezaustavljivi...

Eto, izgleda da je sezona tek počela...

Quote from: ZZZZ7777 on 17.09.2023, 23:02Izgledalo je kao da je sezona za nas gotova nakon poraza u derbijima...
Kome?
#degenerik

O
Quote from: Starless on 17.09.2023, 20:44Gdje će se sad naći krivci bolesno euforičnoj prljavoj familiji,vjerovatno svugdje jer medijski prvaci Hrvatske koje dobrim djelom kontroliraju nemaju ni s od samokritike.U glavnom ovi su mi osvježili i onako ugodnu večer.

U Gorici je teren kriv, bas me zanima sta je slijedece.

R
Vidim da se ovdje neki zavaravaju kako HNS nešto misli unaprijedit oko suđenja.  :svakacast:

U cijelom našem nogometu se sve svodi na ono "ne talasaj" zašto je i Miško kriv jer je bio za ukidanje udruge prvoligaša.

18.09.2023, 08:16 #1124 Last Edit: 18.09.2023, 08:19 by Fornax
#degenerik