HNL Sezona 2023/24

Started by Zelko Maler, 30.05.2023, 11:05

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Z
Quote from: ispod stijena on 18.09.2023, 11:42Onaj koji je trenirao Rijeku je otvorio novi instagram profil, očito ni njemu nije lako.

Inače...to tko koga na instagramu  ::)

Šta reći, do čega je društvo došlo... :vijesti:
ja nemam instsgram, ali te glupost danas znače puno.

Quote from: ispod stijena on 18.09.2023, 11:42Inače...to tko koga na instagramu  ::)
Dobrodošao u 2023., starče.  ;D
#degenerik

Quote from: Zelko Maler on 18.09.2023, 11:34otpratili su Dajaku i Dolček Livaju na instagramu.Kolilo god to glupo zvuči, to ipak nešto znači, znači da je nešto bilo.
Uostalom Dajaku nije ozlijeđen i nema kartone. Postoji razlog zašto ga jučer nije bilo.Pogotov čudno je da je mali Brajković igrao je isto indikativno. Dolček i Dajaku živciraju Livaju ,a nemaju baš krila pa nemaju rješenja osim tog dečka.

Rekao mi je jedaan tovar da Lovre Kalinić pizdi zašto on ne brani nego Lučić. Misli da on zaslužuje jer se prvi vratio.

Uglavnom nema lošijeg kad ti je groblje od atmosfere u svlačionici.Pred provalijom su .Treba ih samo malo pogurnuti.

Imam osjećaj da bi na zimu Leko ili Livaja mogli diči sidro.

Zanimljivo, išao baciti oko malo na mladog Dolčeka u zadnjoj godini ugovora, iz Koprivnice je + agencija s kojom lijepo surađujemo. Samo mislio sam da je lijevi bek primarno iz nekoga razloga, a ne priučeni lijevi bek. No, nema veze, dobrodošao Ivane u Mercatu 2024. :)
Napišite da je Rijeka prva, je*em li vam sve!

Rijeka je lijepa priča od samog svog postanka.

https://www.24sata.hr/sport/dinamo-hajduk-navijaci-istrazivanje-933101

@Finac kad stigneš :) Pozdrav i vašoj bivšoj premijerki :)

18.09.2023, 13:02 #1144 Last Edit: 18.09.2023, 13:03 by Fornax
#degenerik

Ne znam koliko ima istine u gore navedenim pričama, ali da je to osoba koju bi imao u svlačionici - nikako. Nogometaš odličan, ali osobnost narcizoidnog uličnog huligana. Na kraju krajeva nisu navijači u italiji bezveze regairali s "Livaja: uomo merda".
Ne bi me čudilo da na nekoj od narednih utakmica Livaja nekome pukne kacot na samoj utakmici. Nadam se da bi kazna za to bila duža od one Andrijaševićeve.

S guštom ćemo pratiti razvijanje situacije. Stavio bih smajl koji jede kokcie ali @TIR mora nešto po tom pitanju učiniti.  ;)

Nije pisalo "uomo merda", nego doslovno "govno čovjek".  ;D

Ali poanta stoji. O Livaji se dugo pričalo kao o budali koja biva potjerana iz svake sredine u koju dođe, ne? Počelo je još s mladom repkom.

Hajduk je jedini klub na svijetu spreman trpiti takvu budaletinu, ali mislim da i oni imaju granice.
#degenerik

Neka Šimje u ajduka što duže. Neka se momci naviknu, još će dugo mirisati na fritulu 😁.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Hadjuk <3

#navodninavijač

T
Ono šta je Livaja napravio nakon utakmice sa Istrom, je dno dna.
U svakom drugom klubu u HNLu bi dobio ispisnicu, uvjeren sam da u Rijeci to napraviš - nebi te Rujevica više vidjela pa da igraš kao Pjaca.

I baš zato se čini da je ovo kraj Hajduka u nekavim kombinacijama za titulu, ovi stranci njihovi jako loše reagiraju na takvo ponašanje. Možda se dignu ako se riješe Livaje u narednim danima. Ali teško, oni su ga uzdigli i sad ga nema ko spustit na zemlju.

Mislim da ostaju Rijeka i Dinamo još u igri za prvo mjesto. Hajduk eventualno ako riješi problem Livaje i stranaca i cjelokupne svlačionice. Možda shvate da im treba momčad a ne "Bogovi Baluna".
Ali to su njihove brige  ;D  ;D

Svima otkaz 🤣🤣🤣

https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/klubovi/hajduk/otkaz-mr-footballu-za-hajduk-bi-bio-ljekovit-leko-da-nema-jednog-detalja-vjerojatno-bi-bio-bivsi-15375689

Čak i da se dogodi da Ivan Leko sa svojim izabranicima apsolvira dva teška ispita, Lokomotivu i Dinamo na Poljudu, ostaje mučan dojam da su "bijeli" ispustili jedinstvenu priliku ostvariti na startu, to jest nakon prve četvrtine prvenstva, teško dostižnu prednost u odnosu na suparnike. Naravno, Dinamo, ali bogami i na Rijeku.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Quote from: TIR on 18.09.2023, 15:19Hadjuk <3

;D  ;D  ;D  ;D  ;D

Volim svoj klub!

Z
ma lik trenira kako hoće i kad hoće to je provjerena info 100% . To dugoročno mora puknuti kad tad. Dokaz tome je i da u 30. minuti hvata zrak ko Bob Sapp u 10. rundi.

Quote from: toñito on 18.09.2023, 15:31Ono šta je Livaja napravio nakon utakmice sa Istrom, je dno dna.
U svakom drugom klubu u HNLu bi dobio ispisnicu, uvjeren sam da u Rijeci to napraviš - nebi te Rujevica više vidjela pa da igraš kao Pjaca.
Ček, šta je točno bilo?
#degenerik

Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 18.09.2023, 15:37Svima otkaz 🤣🤣🤣

https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/klubovi/hajduk/otkaz-mr-footballu-za-hajduk-bi-bio-ljekovit-leko-da-nema-jednog-detalja-vjerojatno-bi-bio-bivsi-15375689

Čak i da se dogodi da Ivan Leko sa svojim izabranicima apsolvira dva teška ispita, Lokomotivu i Dinamo na Poljudu, ostaje mučan dojam da su "bijeli" ispustili jedinstvenu priliku ostvariti na startu, to jest nakon prve četvrtine prvenstva, teško dostižnu prednost u odnosu na suparnike. Naravno, Dinamo, ali bogami i na Rijeku.

Tako to bude

QuoteIvan Leko: vrlo vjerojatno bi drugi trener, nakon ova dva ružna poraza, odmah instantno bio smijenjen, da navodno nije klauzule prema kojoj bi mu klub u slučaju otkaza morao platiti masno obeštećenje.

Ah te vražije klauzule :) Jedan Zoka Vulić nikad ne bi tako ucijenjivao klub! Sprdali se kako smo se zajebali sa našom klauzulom, a eto im ga. I još smo radi naše klauzule srećom ostali bez trenera koji ih se bezveze usrao i dobili čistu pozitivnu energiju koji će ih napasti sa 6 ofanzivaca u totalnom nogometu.

Karma, karmica!

#bitcetogajos