HNL Sezona 2023/24

Started by Zelko Maler, 30.05.2023, 11:05

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Bode me u oci kako je ova "nova i neuigrana" momcad na pocetku sezone redovito zabijala 4-5-6 golova po utakmici. Kako je vrijeme prolazilo sad smo nakon uigravanja pod Sopicevom palicom sretni ako zabijemo 1-2.
Rijeka u srcu, Armada do groba!

Quote from: sthlm1987 on 14.12.2023, 08:23Bode me u oci kako je ova "nova i neuigrana" momcad na pocetku sezone redovito zabijala 4-5-6 golova po utakmici. Kako je vrijeme prolazilo sad smo nakon uigravanja pod Sopicevom palicom sretni ako zabijemo 1-2.
Definitivno je čudno kako imamo loš postotak realizacije. Nešto je sigurno do kvalitete, iskustva, ... a nešto i do čiste anomalije, sreće i kvalitete suparnika jer realno nismo mi ni tada baš nešto znali tko tu šta radi, ali je ulazilo.
No s druge strane, npr, ako idemo logikom da ništa nije napravio i da se šlepa na (ne)radu lika iz maksimirske šume. Zar ne bi onda samim time tih 4-5-6 golova i dalje trebalo stizati kao na traci?

Mislim da smo mi prvenstveno pročitana knjiga, a da je Sopić tip trenera (većina je takvih) koji ne mijenja ništa dok ide i dok nisi zbog ovog ili onog razlog prisiljen raditi promjene.
I tu sad dolazimo do bitne stvari (isto sam znao ne mali put napisati uz bivše trenere) i samim time njegov boravak u Rijeci. Koliko je sposoban napraviti promjene? Kad je to nužno i koliko je dobar u tome? Svi treneri su imali određene periode kad su to prije ili kasnije shvatili, da se nešto mora promijeniti i to je po meni razlika između trenera i trenera, a razlika između tih i vrhunskog trenera je što vrhunski trener sve to anticipira.

Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

14.12.2023, 09:05 #1907 Last Edit: 14.12.2023, 09:31 by 18orvat
Mi kad povedemo sopa uvede 6 stopera pa igramo bunker na Ruji ;D  tako navuče igru pred naš kazneni prostor pa skače uz liniju baca jaknu na pod i krivi igrače zbog svojih debilnih poteza...Zadnih 5 kola osvajamo 1.2 boda po tekmi. Sve smo lošiji po igri i po rezultatu a čini mi se i da atmosfera u "kabini" nije idealna...Jel može netko navesti jedan segment po kojem mi nismo nazadovali za vrijeme sopića?

B
Kako sada masinerija oko jakira dize ovu konferencijsku i ballkani...kao da su real skinuli...sve ekipe iz njihove gupe bile bi donji dom hnla, eventualno Plzen 3-4ti...

Tko im jebe mater. Najbolje pokusat ne citat portale. Ja nisam ni znao da su igrali sinoc, tek jutros cuo na radiju u autu. Jbt i radio cu prestat slusat.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Ne znam od koga mi se više sere, ljigavog Matteonija ili ove Miškovićeve podguzne muhe koja bi se zavukla svakome tko ima čmar.
#degenerik

Od svih ne-riječkih novinara Matteoni mi spada u objektivnije i ok su mi njegovi tekstovi. A Vukušić ponekad pretjera s pohvalama klubu i vodstvu ali je jedan od novinara koji prate i vole Rijeku, a takvih možeš nabrojati na prste jedne ruke.
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Rijeko moja najljepša si znaj

R
Trebalo bi vjerojatno otvoriti posebnu temu, ali pitat cu tu ako netko skuplja slicice hnla koje su danas izasle? Mozda bi bilo dobro zbog razmjene itd...

Quote from: Riverpool on 16.12.2023, 12:39Trebalo bi vjerojatno otvoriti posebnu temu, ali pitat cu tu ako netko skuplja slicice hnla koje su danas izasle? Mozda bi bilo dobro zbog razmjene itd...
Slobodno otvori novu temu. Mene je osobno strah kupit jer znam da ću u prvom paketiću otvoriti Livaju.
since 01.05.1982. RIJEKA - TETEKS 2:2

R
Quote from: Gnjusna Izdajica on 16.12.2023, 12:50
Quote from: Riverpool on 16.12.2023, 12:39Trebalo bi vjerojatno otvoriti posebnu temu, ali pitat cu tu ako netko skuplja slicice hnla koje su danas izasle? Mozda bi bilo dobro zbog razmjene itd...
Slobodno otvori novu temu. Mene je osobno strah kupit jer znam da ću u prvom paketiću otvoriti Livaju.

Ja sam ga dobio u trecem, pa u petom hahaha. Cini mi se da ima barem 3 slicice livaje.

R

[/quote]
[/quote]

Molim te uputi me gdje da ju stavim. Opcenito, off topic, sport?

Off topic je primjereno mjesto. A ima nas još koji se premišljamo želimo li baciti novce u bunar i pri tome sakupiti brdo Livaja i Ristovskih.  :bo:

Z
danas nek proguta zemlja i jedne i druge i to ruglo od stadiona sa njima.

Strašni Slaven Belupo...
#degenerik

Z
ove jadnike čak i Osijek dominira. 35 bodova što smo skupili je premalo....sve ispod 40 bodova nije prolazno po meni. 35 bodova u 18 odgranih utakmica je neuspjeh.