HNL Sezona 2023/24

Started by Zelko Maler, 30.05.2023, 11:05

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Z
Hajduk je out... sada im Istra uzima bod... Dinamo ih dobiva u Splitu...mi ih gazimo na Ruji... imaju sreće što je Osijek slab...

O
Quote from: ZZZZ7777 on 24.02.2024, 18:11Hajduk je out... sada im Istra uzima bod... Dinamo ih dobiva u Splitu...mi ih gazimo na Ruji... imaju sreće što je Osijek slab...

Oni se često sretno izvuku, danas nisu, a vjerujem da će imati još 2  do 3 kiksa do kraja.

24.02.2024, 19:47 #2432 Last Edit: 24.02.2024, 19:50 by 🔵 D10S ⚪️
Varaždin je odradio odličan posao. Tovarima otkinuli 2 boda, nama dali priliku da se dodatno odvojimo, ako izgubimo i dalje smo prvi, a iduće kolo dolazi nam upravo Vž kojemu će radi akumuliranih opomena faliti Postonjski, Zelenika, Belcar i Droždek.

Dabro će odradit 2 žuta u Kupu?
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

:svakacast:
#degenerik

Z
Stadionom u Varaždinu se orilo "Bit će Hajduk ku*ac šampion" 😂😂😂

24.02.2024, 21:42 #2436 Last Edit: 24.02.2024, 21:43 by Starless
Ovo ludilo je dobro uzelo maha kod njih ili su svi nadrogirani šta me ne bi čudilo po broju sranja u omanjem gradu po veličini u Europi ali po ludilu povećem.Smeta im kako Smolcic izvodi aut pa su se bunili da mi na Rujevici zalijevamo vodom njihovu stranu iako se prije početka utakmice ne zna tko će biti na kojoj strani i vrhunac ovo ne napumpane lopte ali koliko sam vidio na dnevniku onaj njihov je dobro oderao gol s ne napumpanom loptom a njihov Bog krkans i baluna je imao dobro napumpanu drobinu.
Volim grad koji teče

24.02.2024, 22:00 #2437 Last Edit: 24.02.2024, 22:01 by Fornax

Transfer bomba na pomolu. Stiže Rožica na ćenifu.
#degenerik

Btj dobru robu smrkaju klaunovi 🤡🤡🤡.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

#MosaBavlju
#degenerik

Quote from: Fornax on 24.02.2024, 22:10

#MosaBavlju

ono na drugoj riječi vidiš koliko je jadna nepismena i glupa, čemu trošiti vrijeme na takve upise..  :bo:

Šta fali nama koji imamo -vić prezime  :nisamja: Al dobro, trol account neki pa ne bi trošio više sekundi na taj komentar.

Dobar suicid tovara večeras. Po običaju, mogla bi im se kakva afera stvoriti kad bi sutra mi uzeli sve Dinamu. :bo: 
#navodninavijač

Quote from: TIR on 24.02.2024, 22:31Šta fali nama koji imamo -vić prezime  :nisamja:

Nešta tipa: Krovinović, Uremović, Mikanović, Vušković, Hrgović...

Trizan biti
Vodu piti
Tovara mlatiti

Quote from: Fornax on 24.02.2024, 22:10

#MosaBavlju
tip je trol,i to vrlo kvalitetan. Nekadašnja Jevđa Lukić. Glumi desničarskog krkana,često upeca ekipu.