HNL Sezona 2023/24

Started by Zelko Maler, 30.05.2023, 11:05

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

T
26.02.2024, 16:48 #2460 Last Edit: 26.02.2024, 16:50 by toñito
Ovo je test osobnosti, kluba, grada i navijača. O jučerašnjoj utakmici svi imaju mišljenje i sve je već napisano. Ovi medijski članci, podcasti i razgovori koje navodno i igrači čitaju (što mi je nevjerovatno, negativno) mogu imat samo dva rezultata. Ovo će krenut nizbrdo totalno, po južnjačkoj metodi. Ili će se sve ovo progutat i krenut još jače napred, još ovih 16 utakmica. Od terena do jebenog foruma. Velike pohvale najžeščima jučer na južnoj tribini, koji su odmah po završetku utakmice nastavili sa pljeskom, bodrenjem i pokazali Sopiću što misle o njemu, odmah nakon poraza. I dokazali da je ovo sredina, koja razumije da nekad nije bilo sreće. Jer ovo bi bila potpuno druga priča da Marić ima broj noge 32.

Armada u medijima ozloglašena, kao da je izvela atenski scenarij. Ali to je sve normalno, pola tih medija živi od Dinamovih financija iz Europe. I to nebi trebalo nikoga čudit, nego ta siromašna i bijedna novinska piskarala, treba žaliti. Jer mogli su napisati i da je Franjo Ivanović nečiji sin, i da su njegovi roditelji gledali utakmicu na Rujevici.

Ja ću samo nadodat da riba smrdi od glave. I dok hrvatski sudci neće bit profesionalci, i dok plaća neće bit 3500 eura neto, i dok oni ne budu u top fizičkoj spremi, događat će će se ovakve pizdarije. Konkretno, smatram da čovjek koji je zaposlen u nekoj žnj državnoj sportskoj instituciji u Osijeku, ne može suditi kvalitetno. Zašto? Zato jer ne živi od suđenja, i jednostavno po defaultu on nema odgovornost bit kvalitetan, i ulagat u sebe. Također trenutno mi nije drago, ali ako ćemo biti pošteni, dobrano su sjebali i Hajduka jučer. I rezultat toga je direktni utjecaj da je Dinamo opet u igri, i u naletu.

Bel ako neće sudit slijedeće kolo, šta će se desit? Ostat će bez 500 eura, jaka stvar za njegov kućni budžet. Već vidim da mu žena prijeti rastavom, moš mislit. Ali da on ostane bez mjesečnih primanja od 3500 tisuće eura zbog ovako tendecioznog suđenja, bila bi druga priča. I to je MIšković u prošlosti i objasnio, ovim tudumima u HNSu ali i Hajdukovcima, pa su svi mislili da je lud. Ali profesionalni radni odnos HNSa i sudaca je jedino rješenje.

ŽELJKO SOPIĆ: "sreća je imenica, ženskog roda".

Za nagradu ce nam na Ruji opet protiv dinama sudit Bel, pogotovo ako i tada bude neizvjesno.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Poznati su suci za 25. kolo:

U nedjelju igraju Rijeka i Varaždin od 15 sati, a tamo će glavni arbitar biti Ante Čulina iz Zagreba. Čulini će sa strane pomagati Dario Kolarević i Dejan Vuković, a VAR će biti u rukama Ivana Vučkovića i Bojana Zobenice.

Hajduk najavio izvanredne vijesti u 15h u vezi audio snimke i situacija s utakmice u Vz 🤡.

Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 27.02.2024, 14:34Hajduk najavio izvanredne vijesti u 15h u vezi audio snimke i situacija s utakmice u Vz 🤡.
Je Andrija Jarak već ispred Poljuda?

Obavijestili su da su zatražili očitovanje Marića, a posljedično i Kustića o komunikaciji sudaca na snimkama koje su izašle u javnost.
#navodninavijač

Z
Razočaran sam... ponadao sam se da napokon odlaze...
Inače Brbić je bolje kmečao...ovi su amateri 😂

Razocaran sam, mislio sam da ce istupit iz Hnl-a i oformit tovarsku ligu 🤡.

Eh sad...da je naći neku zlatnu sredinu između ovog njihovog kmečanja na sve živo i neživo i naše tišine.
Oni su se svojim pristupom već zgadili svima, pa očito nije dobar.

Ali ovo naše mučanje nam ne pomaže previše. Nema Mancea više da skuplja žute kartone po utakmicama, ali ni Miško se očito nije pretrgao da to rasčisti i iskorijeni.
Ne valja nam takav pristup.
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

In the meantime ispao Osijek u kupu od Lokomotive.
Ove sezone su potpune trube.

Quote from: Vado Magnar on 27.02.2024, 17:01In the meantime ispao Osijek u kupu od Lokomotive.
Ove sezone su potpune trube.
To je super. Lokomotiva ima vece sanse izbacit dinamo ako ih zdrijeb spoji u polufinalu.

Z
Zar nismo mi prije stalno išli na Lokose u kupu...ili se nešto promijenilo

Z
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 27.02.2024, 15:44Razocaran sam, mislio sam da ce istupit iz Hnl-a i oformit tovarsku ligu 🤡.
Evo ti like kad ne mogu sam sebi 😂

Quote from: TIR on 27.02.2024, 15:37Obavijestili su da su zatražili očitovanje Marića, a posljedično i Kustića o komunikaciji sudaca na snimkama koje su izašle u javnost.
Trebali bi se javiti sad svi klubovi koji su oštećeni u srazu s adjucinama,bilo bi to podeblje priopćenje pa i mi bi imali sto šta napisati.Jakobušić je skužio da ne može uzet prvenstvo a i ispustiti silno ulaganje ii sad će sve kikase  iz shita i četri tovarske zupanije uvjerit da je su za to svi drugi krivi pa i Smolcic sa svojim izvođenjem auta iako su sve situacije o koji ma pozdravio REGULARNE!!
Volim grad koji teče

Još malo da nadodam:Jesu li poslali snimku poništenog gola Rijeke na Poljudu zbog nepostojećeg igranja rukom kojeg preVar-a nije snimio, jesu li poslali snimku krvničkog starta sa kraja utakmice Kalika za koji nije dobio ni usmenu opomenu a kamoli crveni i par utakmica suspenzije, jesu li poslali sa iste utakmice lakat četnika Kalinića nedugo nakon ulaska kad je u kaznenom prostoru Rijeke išao na iznuđivanje penala za hajduk prilikom čega je uvalio lakat i zaslužio momentalno direktni crveni karton ? Jesu li poslali snimku gola Osijeku na Pampasu kojem je prethodilo igranje rukom Krovinovića, jesu li poslali snimku sa iste utakmice i nedosuđenog penala na Mierezu, jesu poslali snimku sa iste utakmice opraštanje crvenog kartona Mikanoviću za brutalne startove? Jesu li poslali snimku sa Poljuda i utakmice protiv Rijeke od prošle godine kad su imali sudačku nadoknadu od 9 min u kojima su dobili 2 nepostojeća penala ? Jesu li poslali snimku ove zadnje utakmice i prekršaj Pušktasa kod traženja penala za iste ?
Volim grad koji teče