HNL Sezona 2023/24

Started by Zelko Maler, 30.05.2023, 11:05

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Uglavnom Rijeka mora biti prvak, stvar državnog interesa.

Ovaj Fago iz Istre ima 8 dodira s loptom u prvom poluvremenu od čega jedno izbijanje, 4 dodira u istom vođenju lopte i još 3 dodira u drugom vođenju. Ne pamtim kad sam vidio takvo odsustvo jednog igrača na nekoj utakmici.
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

S
Quote from: vMario87 on 02.03.2024, 18:03Ovaj Fago iz Istre ima 8 dodira s loptom u prvom poluvremenu od čega jedno izbijanje, 4 dodira u istom vođenju lopte i još 3 dodira u drugom vođenju. Ne pamtim kad sam vidio takvo odsustvo jednog igrača na nekoj utakmici.

Ima 10 dodira, a Livaja 15, s tim da livaja ima jedan izgubljen duel više (3).  ;D

Quote from: Snowcrash on 02.03.2024, 18:17
Quote from: vMario87 on 02.03.2024, 18:03Ovaj Fago iz Istre ima 8 dodira s loptom u prvom poluvremenu od čega jedno izbijanje, 4 dodira u istom vođenju lopte i još 3 dodira u drugom vođenju. Ne pamtim kad sam vidio takvo odsustvo jednog igrača na nekoj utakmici.

Ima 10 dodira, a Livaja 15, s tim da livaja ima jedan izgubljen duel više (3).  ;D

Ma dobro Penalko tako igra cijelu HNL karijeru, stoji na 30 metara od gola i čeka da mu serviraju sve na pladnju.

Inače, najveće pojačanje na svitu Brekalo izlazi na poluvremenu..  ;D
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

A ni igra Perija, ae?

Z
Krovinovića u repstaciju aaee

Z
Matanović zabio dva gola... čini se sve dalje od nas...šteta...ljetos je navodno bila prilika...

Z
U Splitu se pojavile tjeralice protiv Marića i Kustića, traži se živ ili mrtav... jeste li primijetili osudu u medijima ? Odrubljena glava jučer opet na stadionu...glavno da se izvrće armadino navijačko podjebavanje...

Z
bravo Osječani, Osijek osvoji loptu, Petković leži na terenu i nema izbijanja lopte ide Osijek u kontru i pogađa Mierez gredu, Grgiću gledaj i uči. S đubradi đubretarski, nema druge.

03.03.2024, 18:55 #2500 Last Edit: 03.03.2024, 18:55 by Uzaludni
A ovaj diname baš rijetko gadljiv tim, a i suci s njima. Teofil poslije prekida s dve ruke sruši osječkog igrača na pod, a Zekić dobije žuti 😁
Nije da se čudim, sve već viđeno, jel...
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

F
Dinamo @10 na liveu, neće valjda opet  :sta:  :jbg:

Bravo Osijek, bravo Kohorta. Imamo ponesto od njih nauciti iako nikad nisu dosegli nasu razinu.
Rijeka u srcu, Armada do groba!

F
Dinamo danas stvarno loš, vidi se da su se ispraznili , Osijek ih pojeo energijom.
Samo da ovo ostane do kraja  :-X  :-X

F
Mierez upravo dobio 3. žuti zbog naguravanja s Kulenovićem i propušta Rujevicu  :neretljak:  :neretljak: